نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تولید سوال تصادفی- از هر گروه یک سوالبه صورت تصادفی تولید شود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question تولید سوال تصادفی- از هر گروه یک سوالبه صورت تصادفی تولید شود

    با سلام دوستان
    من تو برنامه چند گروه تعریف کردم حالا میخوام از هر گروه به صورت تصادفی یک سوال تولید کنه
    به نظر شما فیلد گروه را در جدول سوالات قرار بدم یا یک جدول دیگه براش ایجاد کنم و join کنم چه کار کنم؟
    باید چکار کرد ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: تولید سوال تصادفی- از هر گروه یک سوالبه صورت تصادفی تولید شود

    دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
    من در برنامه ممکنه چند تا سوال وارد یک گروه بشه حالا میخوام از هر گروه یک سوال داشته باشم باید چکار کنم؟
    چه کوئری را باید به کار ببرم؟
    لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

  3. #3

    نقل قول: تولید سوال تصادفی- از هر گروه یک سوالبه صورت تصادفی تولید شود

    یک جدول مجزا برای گروه. یک جدول واسط برای تعیین گروه هر سوال.
    گروهبندی کنید و توسط rownumber به رکوردهای هر گروه شماره ردیف بدید و ردیف اول از هر گروه رو انتخاب کنید
    http://stackoverflow.com/a/6841644
    برای تصادفی بودن هم کافیه مرتب سازی بعد از پارتیشن بندی رو تصادفی انجام بدید طبق لینک زیر
    http://stackoverflow.com/a/19419

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: تولید سوال تصادفی- از هر گروه یک سوالبه صورت تصادفی تولید شود

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    یک جدول مجزا برای گروه. یک جدول واسط برای تعیین گروه هر سوال.
    گروهبندی کنید و توسط rownumber به رکوردهای هر گروه شماره ردیف بدید و ردیف اول از هر گروه رو انتخاب کنید
    http://stackoverflow.com/a/6841644
    برای تصادفی بودن هم کافیه مرتب سازی بعد از پارتیشن بندی رو تصادفی انجام بدید طبق لینک زیر
    http://stackoverflow.com/a/19419
    ممنون آقای افراد
    منظور از این قسمت چیه میشه توضیح بدهید
    توسط rownumber به رکوردهای هر گروه شماره ردیف بدید و ردیف اول از هر گروه رو انتخاب کنید
    چطوری شماره ردیف بدیم؟داده های ما توسط کاربر وارد میشه مثلا نام هر گروه توسط کاربر به جدول گروه ها ثبت میشه
    میشه این قسمت را با کد توضیح بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: تولید سوال تصادفی- از هر گروه یک سوالبه صورت تصادفی تولید شود

    من از این اسکریپت استفاده میکنم
    USE [exam]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[ReportQuestionByGroup] Script Date: 18/12/2016 17:39:05 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    ALTER Proc [dbo].[ReportQuestionByGroup]
    @groupid int
    as
    Select tbl_soal.GroupID , questest , ans ,ans1,ans2,
    ans3 from tbl_soal INNER JOIN tbl_group
    on tbl_soal.GroupID = tbl_group.GroupID where tbl_soal.GroupID = @groupid


    SqlConnection con1 = new SqlConnection(strCon);

    SqlDataAdapter da2 = new SqlDataAdapter("ReportQuestionByGroup", con1);
    da2.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    dtAllQuestion = new DataTable();
    da2.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@GroupI D", comboBox1.SelectedValue);
    da2.Fill(dtAllQuestion);




    label4.Text = dtAllQuestion.Rows[QN]["questest"].ToString();
    buttonX6.Text = dtAllQuestion.Rows[QN]["ans"].ToString();
    buttonX7.Text = dtAllQuestion.Rows[QN]["ans1"].ToString();
    buttonX8.Text = dtAllQuestion.Rows[QN]["ans2"].ToString();
    buttonX9.Text = dtAllQuestion.Rows[QN]["ans3"].ToString();


    ولی موقع اجرا به @groupid گیر میده اینم پیغام خطاش
    {"Procedure or function 'ReportQuestionByGroup' expects parameter '@groupid', which was not supplied."}

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: تولید سوال تصادفی- از هر گروه یک سوالبه صورت تصادفی تولید شود



    SELECT ROW_NUMBER() OVER (PARTITION BY GroupId ORDER BY RANDOM() LIMIT 1) AS rn,
    Questions.QuestionText
    FROM Groups
    JOIN Questions ON Groups.GroupId = Questions.GroupId
    WHERE rn=1


تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب چند رکورد از هر گروه
    نوشته شده توسط OMID_BNT در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1394, 01:44 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 08:38 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 15:36 عصر
  4. گروه بندی و نمایش یک نام از هر گروه
    نوشته شده توسط Site Admin در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 08:26 صبح
  5. هر 6 دقیقه به صورت خودکار update شود
    نوشته شده توسط sasan123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 00:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •