نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    Question دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    سلام و عرض ادب خدمت همه ی اساتید
    ولادت پیامبر رو تبریک میگم
    دوستان من میخوام از یک صفحه که وکتور اسمش پراتکشن رو فعال کرده ، تصویر رو بیارم توی پیکچر باکس
    اما متاسفانه لود نمیشه
    میخواستم ببینم راهی سراغ دارید برای این قضیه
    ممنونم
    من url اون تصویر رو میدم به pictureBox اما لودش نمیکنه و توی لاگ این ارور رو مینویسه
    برای مثال url این تصویر رو ، که توی کروم بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه
    http://www.prozhe.com/wordpress/wp-c...1298150627.jpg


    Vector smash protection is enabled.Exception thrown: 'System.ArgumentException' in System.Drawing.dll
    Exception thrown: 'System.ArgumentException' in System.Windows.Forms.dll
    Exception thrown: 'System.Reflection.TargetInvocationException' in mscorlib.dll
    Exception thrown: 'System.ArgumentOutOfRangeException' in System.Windows.Forms.dll
    The thread 0x2144 has exited with code 0 (0x0).
    ممنون میشم کمک کنید
    ♥♥

  2. #2

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    این لینکی که قرار دادید برای من توی مرورگر باز نشد.


    توضیحی مختصر همراه کد قرار بدید؛ و اینکه، لینک رو از کجا بدست آوردید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب خدمت همه ی اساتید
    ولادت پیامبر رو تبریک میگم
    دوستان من میخوام از یک صفحه که وکتور اسمش پراتکشن رو فعال کرده ، تصویر رو بیارم توی پیکچر باکس
    اما متاسفانه لود نمیشه
    میخواستم ببینم راهی سراغ دارید برای این قضیه
    ممنونم
    من url اون تصویر رو میدم به pictureBox اما لودش نمیکنه و توی لاگ این ارور رو مینویسه
    برای مثال url این تصویر رو ، که توی کروم بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه
    http://www.prozhe.com/wordpress/wp-c...1298150627.jpg



    ممنون میشم کمک کنید
    ♥♥
    این خطا هنگامی رخ میده که کنترل به هر دلیلی نتونه عکس رو پردازش و نمایش بده. من فکر میکنم کدهایی که عکس رو دریافت میکنن مشکل دارن و چیزی غیر عکس دریافت میشه. کدهایی که برای دریافت عکس نوشتین رو قرار بدین تا بهتر بشه نظر داد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    ممنونم از همه ی عزیزان ♥
    ببینید، من با گت المنت، میام و لینک تصویر مربوط به یک پست رو ، میگیرم، این کار هیچ مشکلی نداره چون توی کنسول لاگ گرفتم و لینک رو دریافت کردم
    بعد هم لینک رو به کنترل picture box میدم،
    این سایت، به نحوی محافظت میکنه از تصاویر ، چون با کتابخونه glide اندروید هم نتونستم بگیرم تصویر رو
    این روش برای جاوا موجود بود طبق سرچ بنده
    http://stackoverflow.com/a/36189442

    http://prozhe.com
    شما این سایت رو در نظر بگیرید
    یکی از پست هارو باز کنید و سورسش رو ببینید


    بنده این صفحه رو با web browser لود میکنم و میام از طریق get element اون قسمت هایی که مورد نیازم هست رو دریافت میکنم
    همونطور که خدمتتون عرض کردم، روش دریافت کاملا درسته و لینک رو توی لاگ دریافت کردم بدون مشکل
    بنده طبق این خط کد، اومدم و اون تگ ایمیج مد نظرم رو گرفتم و مقدار موجود توی src رو دادم به picture box
    این خطی که کامنت شده ، کارش همینه که عرض کردم


    for (int i = 0; i < webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("img").C ount; i++)
    {
    if (webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("img")[i].GetAttribute("className") == "attachment- size- wp-post-image")
    {
    //pictureBox1.Load(webBrowser1.Document.GetElementsB yTagName("img")[i].GetAttribute("src"));
    String[] filename = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("img")[i].GetAttribute("src").Split('/');
    imgname_lbl.Text = filename[filename.Length - 1].Substring(0, filename[filename.Length - 1].Length - 4);
    }
    }


    ممنونتون میشم که راهنمایی کنید اگر چیزی به ذهنتون رسید
    یلداتون هم مبارک باشه اساتید عزیزم ♥
    آخرین ویرایش به وسیله shahab.es : سه شنبه 30 آذر 1395 در 21:18 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    دوستان 10 روزی میشه که این تاپیک بازه
    اگر براتون ممکنه ، یه بررسی بفرمایید و اساتید اگر روشی در نظر دارن، دریغ نکنن
    ممنونم
    مقدار این قسمت رو با گذاشتن Break Point چک کنید:
    webBrowser1.Document.GetElementsB yTagName("img")[i].GetAttribute("src")


    باید به شما یک آدرس مطلق بده نه نسبی یعنی آدرسی که با http شروع میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    ممنونم که پاسخ دادید هموطن
    من ازش لاگ گرفتم، به این شکل شد
    کد HTML:
    http://www.prozhe.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/12234215453.jpg
    http://www.prozhe.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/12234215453.jpg
    Exception thrown: 'System.ArgumentOutOfRangeException' in System.Windows.Forms.dllVector smash protection is enabled.http://www.prozhe.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/12234215453.jpg
    Exception thrown: 'System.ArgumentOutOfRangeException' in System.Windows.Forms.dll

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    ممنونم که پاسخ دادید هموطن
    من ازش لاگ گرفتم، به این شکل شد
    کد HTML:
    http://www.prozhe.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/12234215453.jpg
    http://www.prozhe.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/12234215453.jpg
    Exception thrown: 'System.ArgumentOutOfRangeException' in System.Windows.Forms.dllVector smash protection is enabled.http://www.prozhe.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/12234215453.jpg
    Exception thrown: 'System.ArgumentOutOfRangeException' in System.Windows.Forms.dll
    به جای نمایش مستقیم عکس به شکل زیر عمل کنید:
    با استفاده از WebClient به آدرس عکس درخواست بدین و حتما هدر Referrer رو به دامنه اصلی سایت مقداردهی کنید و نتیجه برگشتی رو به صورت استریم بخونید و بریزید توی MemortyStream بعد اون رو به PictureBox برای نمایش بدین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    ممنونم هموطن، خیلی مرسی که پاسخ دادید
    من هدف اصلیم اینه که تصویر رو نمایش بدم و بعد ذخیره اش کنم...
    تا اینجا رو طبق فرمایش شما رفتم اما بقیه اش رو تا حالا کار نکردم، ممنونتون میشم اگر مرحمت کنید و راهنمایی کنید



    String picAdress = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("img")[i].GetAttribute("src");
    var getAddress = new WebClient { Encoding = System.Text.Encoding.UTF8 };
    getAddress.Headers[HttpRequestHeader.Referer] = "http://www.prozhe.com/";
    var result = getAddress.UploadString(picAdress,"");


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    ممنونم هموطن، خیلی مرسی که پاسخ دادید
    من هدف اصلیم اینه که تصویر رو نمایش بدم و بعد ذخیره اش کنم...
    تا اینجا رو طبق فرمایش شما رفتم اما بقیه اش رو تا حالا کار نکردم، ممنونتون میشم اگر مرحمت کنید و راهنمایی کنید





    String picAdress = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("img")[i].GetAttribute("src");
    var getAddress = new WebClient { Encoding = System.Text.Encoding.UTF8 };
    getAddress.Headers[HttpRequestHeader.Referer] = "http://www.prozhe.com/";
    var result = getAddress.UploadString(picAdress,"");

    از فایل ضمیمه کمک بگیرید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    بی نهایت عالی بود هموطن
    ممنونم از کمکتون، نتیجه هم داد
    فقط یک سوال دیگه دارم،من برای ذخیره ی تصویری که ریختیم توی پیکچر باکس، از کد زیر استفاده کردم، اما تصویرم کاملا مشکی هست و ارور زیر هم توی لاگ دریافت میکنم

    System.Runtime.InteropServices.ExternalException (0x80004005): A generic error occurred in GDI+.



    if (Directory.Exists("Images"))
    {
    pictureBox1.Image.Save(@"Images\" + imgname_lbl.Text + ".jpg", ImageFormat.Jpeg);
    }
    else
    {
    Directory.CreateDirectory("Images");
    pictureBox1.Image.Save(@"Images\" + imgname_lbl.Text + ".jpg", ImageFormat.Jpeg);
    }

    توی لیبل هم اسم تصویر بدون پسوند ذخیره شده، مشکل از اسم تصویر نیست چون دقیقا فایل رو با اسم مورد نظرم ایجاد میکنه، اما ذخیره ی تصویر انجام نمیشه و تصویر هم مشکیه
    ممنون میشم اگر براتون ممکنه و وقتش رو دارید، یه راهنمایی بفرمایید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    بی نهایت عالی بود هموطن
    ممنونم از کمکتون، نتیجه هم داد
    فقط یک سوال دیگه دارم،من برای ذخیره ی تصویری که ریختیم توی پیکچر باکس، از کد زیر استفاده کردم، اما تصویرم کاملا مشکی هست و ارور زیر هم توی لاگ دریافت میکنم

    System.Runtime.InteropServices.ExternalException (0x80004005): A generic error occurred in GDI+.



    if (Directory.Exists("Images"))
    {
    pictureBox1.Image.Save(@"Images\" + imgname_lbl.Text + ".jpg", ImageFormat.Jpeg);
    }
    else
    {
    Directory.CreateDirectory("Images");
    pictureBox1.Image.Save(@"Images\" + imgname_lbl.Text + ".jpg", ImageFormat.Jpeg);
    }

    توی لیبل هم اسم تصویر بدون پسوند ذخیره شده، مشکل از اسم تصویر نیست چون دقیقا فایل رو با اسم مورد نظرم ایجاد میکنه، اما ذخیره ی تصویر انجام نمیشه و تصویر هم مشکیه
    ممنون میشم اگر براتون ممکنه و وقتش رو دارید، یه راهنمایی بفرمایید
    این خطا بیشتر بخاطر مسیر نادرست رخ میده. فایل ضمیمه رو بررسی کنید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: دانلود تصویر از صفحه ای که Vector smash protection is enabled

    خیلی خیلی ممنونم ازتون
    تاپیک به نتیجه رسید
    من کاری که انجام دادم این بود که یه memoryStream رو به شکل global تعریف کردم، موقع لود ، عکس رو درونش بافر کردم و یه بار نمایشش دادم توی پیکچر باکس و یه بار هم با کلیک روی دکمه، ذخیره اش کردم
    تمامش هم با کمک شما میسر شد علیرضا جان
    به این شکل درومد کدها در اخر
    گرفتن تصویر و نمایش در picture box

    using (var sr = getAddress.OpenRead(picAdress))
    {
    imageStream = new MemoryStream();
    var buffer = new Byte[1024];
    var myCounter = 0;
    do
    {
    myCounter = sr.Read(buffer, 0, buffer.Length);
    imageStream.Write(buffer, 0, myCounter);
    } while (myCounter > 0);
    try
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(imageStream);

    }
    catch (Exception)
    {
    }
    }


    ذخیره در دایرکتوری

    var directory = $"{AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory}Templa et Images";
    if (!Directory.Exists(directory))
    Directory.CreateDirectory(directory);
    var filePath = $@"{directory}\{imgname_lbl.Text}.jpg";
    var img = Image.FromStream(imageStream);
    img.Save(filePath);
    imageStream.Close();


    با تشکر از شما علیرضا جان
    با این خطم خیلی حال کردم، ندیده بودم تا الان
    $"{AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory}Images  "

    یا علی ♥♥♥

تاپیک های مشابه

  1. دانلود فایل کم حجم از صفحه ای که فیلتر هست
    نوشته شده توسط master 1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 20:09 عصر
  2. سوال: print از صفحه ای که برای نمایش اطلاعات از کریستال ریپورت استفاده کرده
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 10:30 صبح
  3. سوال: تغییر master page از صفحه ای که master page ندارد؟
    نوشته شده توسط karimi.ali2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 16:27 عصر
  4. حرفه ای: redirect از صفحه ای که وجود ندارد
    نوشته شده توسط mirhosseini در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 21:02 عصر
  5. سوال: دسترسي به Tab مشخص از صفحه اي كه درآن Tabcontainer قرار دارد
    نوشته شده توسط msadgd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 00:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •