نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: طراحی صفحه جزییات محصولات

  1. #1

    طراحی صفحه جزییات محصولات

    سلام دوستان

    دوستان من میخام صفحه جزییات محصول رو طراحی کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    اول اینکه من یه صفحه محصولات دارم که با کلیک روی تصویر فلان محصول باید وارد یه صفحه جدید بنام جزییات محصول بشم؟

    بعدش میخام تو صفحه جزییات محصول چنذتا عکس از اون محصول رو قرار بدم.طراحی این عکسها توی دیتابیس چطوری باید قرار بدم؟
    یه چیزی شبیه صفحه جزییات دیجی کالا.ولی طراحی این قسمت دیتابیسم رو نمیدونم.

    در کل هم من یه جدول گروه محصولات دارم که گروه بندی رو اونجا انجام دادم و یه جدول محصولات که اسم و مشخصات محصولم رو توش قرار دادم.ویه فولدر بنام images که عکسها رو تو اون فولدر گذاشتم.
    توی جدول محصولات هم یه فیلد بنام images دارم که اسم محصول رو توش مینویسم.ولی حالا برای یک محصول که بخام چندتا عکس قرار بدم باید چه طراحی درستی داشته باشم؟

  2. #2

    Thumbs up نقل قول: طراحی صفحه جزییات محصولات

    سلام ,

    اول اینکه من یه صفحه محصولات دارم که با کلیک روی تصویر فلان محصول باید وارد یه صفحه جدید بنام جزییات محصول بشم؟
    بله ، یه اکشن که اصطلاحا بهش میگن Showthread دارید که ID محصول رو بعنوان ورودی دریافت میکنه و داخل جدول مربوط براساس ID دریافتی ، اون محصول رو پیدا میکنید و نمایش میدید . ( ID ها رو بعنوان Parameter در لینک های هر محصول در صفحه محصولات قرار میدید )

    بعدش میخام تو صفحه جزییات محصول چندتا عکس از اون محصول رو قرار بدم.طراحی این عکسها توی دیتابیس چطوری باید قرار بدم؟
    به تعداد عکس هایی که میخواید ، input از نوع file میزارید و عکس ها رو با HttpPostedFileBase در اکشن دریافت میکنید و اسم عکس + ID محصول مرتبط رو داخل دیتابیس ذخیره میکنید ( برای اینکه 2 عکس همنام وجود نداشته باشه و مشکل بوجود نیاد ، میتونید اسم عکس رو با GUID عوض کنید )

    آموزش آپلود عکس در MVC ( روش دوم ; آپلود و ذخیره آدرس عکس یا همون File System پیشنهاد میشه ) :
    http://www.mikesdotnetting.com/artic...ing-with-files

    در کل هم من یه جدول گروه محصولات دارم که گروه بندی رو اونجا انجام دادم و یه جدول محصولات که اسم و مشخصات محصولم رو توش قرار دادم.ویه فولدر بنام images که عکسها رو تو اون فولدر گذاشتم.
    توی جدول محصولات هم یه فیلد بنام images دارم که اسم محصول رو توش مینویسم.ولی حالا برای یک محصول که بخام چندتا عکس قرار بدم باید چه طراحی درستی داشته باشم؟
    جدول شما به این صورت باید باشه :
    آیدی عکس ( PK ) ، آیدی محصول ( FK )

    موقع استفاده هم ، در صفحه جزئیات محصول ، عکس های مرتبط با ID اون محصول رو از دیتابیس واکشی میکنید و Include میکنید .

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: طراحی صفحه جزییات محصولات

    ممنون
    من از روش شما استفاده کردم فقط الان یه مشکلی دارم
    میخام تو صفحه محصولات بر روی عکس کلیک کنم و وارد صفحه جزییات محصول بشم.تو نوشتن کد این قسمت تو ویو محصولات مشکل دارم این کد رو نوشتم ولی میدونم اشتباه ممنون میشم راهنمایی کنید:

     <div class="pricing-heading">

    <a>
    @Html.ImageFor(modelItem => item.Image, new { width = "96%" }, "Tulips.jpg", "Files", "UploadImages")

    @Html.ActionLink("لینک" , "Detailproduct", new { productid = Convert.ToInt32(@item.Id) })
    </a>
    </div>

  4. #4

    نقل قول: طراحی صفحه جزییات محصولات

    کد Action نیست که بشه مطمئن بود اما این رو امتحان کنید ( جای ActionName نام اکشن خودتون رو قرار بدید ) :

    <div class="pricing-heading">
    <a href="@Url.Action("ActionName","Detailproduct", new { productid = Convert.ToInt32(@item.Id})">
    @Html.ImageFor(modelItem => item.Image, new { width = "96%" }, "Tulips.jpg", "Files", "UploadImages")
    @Html.ActionLink("لینک", "Detailproduct", new { productid = Convert.ToInt32(@item.Id) })
    </a>
    </div>

  5. #5

    نقل قول: طراحی صفحه جزییات محصولات

    یه دنیا ممنون از کمکهاتون مشکلم حل شد.

    یه کوچولو اشکال سینتکسی داشت که اینجوری برطرف شد(اینو میذارم شاید کسی بعدا نیاز پیدا کرد)

     <a href="@Url.Action("Detailproduct","Home", new { productid = Convert.ToInt32(@item.Id)})">
    @Html.ImageFor(modelItem => item.Image, new { width = "96%" }, "Tulips.jpg", "Files", "UploadImages")

    </a>

تاپیک های مشابه

  1. سوالی در مورد طراحی صفحه اول سایت!
    نوشته شده توسط white fox در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 13:00 عصر
  2. کمک در طراحی صفحه بصورت داینامیک
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 18:17 عصر
  3. طراحی صفحه
    نوشته شده توسط shabnam_20 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 11:58 صبح
  4. طراحی صفحه وب در C#‎
    نوشته شده توسط hajihashemi_z در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1384, 01:04 صبح
  5. طراحی صفحه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 16:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •