نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فراخوان DLL در دلفی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    پست
    34
    تشکر کردن
    3
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    فراخوان DLL در دلفی

    با سلام
    من یک فایل DLL دارم ولی از اسامی توابع درون اون اطلاع ندارم می خواستم اون رو در دلفی فراخوان کنم ولی این کار رو نمی دونم میشه دوستان لطف کنند و توضیخ بدن...


    قبلا در اینترنت گشتم ولی نکته ایی رو بدست نیاوردم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار یوسف زالی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4,333
    تشکر کردن
    508
    3,169 بار تشکر شده در 2,017 پست

    نقل قول: فراخوان DLL در دلفی

    سلام.
    با استفاده از برنامه Exescope می تونید اسامی اونها رو بدست بیارید، اما با هیچ برنامه ای ندیدم بشه پارامترها رو هم فهمید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    پست
    34
    تشکر کردن
    3
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: فراخوان DLL در دلفی

    در زير تصوير برنامه ايي رو كه شما گفيد مي بينيد ولي محتويات DLL رو چيزي نشون نميده ......ميشه راهنمايي كنيد
    آخرین ویرایش به وسیله mydelphi : دوشنبه 29 آذر 1395 در 11:11 قبل از ظهر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    پست
    34
    تشکر کردن
    3
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: فراخوان DLL در دلفی

    1.png
    مشاهده تصوير

  5. #5
    Hunter آواتار Felony
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    5,921
    تشکر کردن
    493
    4,625 بار تشکر شده در 2,708 پست

    نقل قول: فراخوان DLL در دلفی

    برای مشاهده لیست توابع میتونید از این برنامه استفاده کنید : http://www.nirsoft.net/utils/dll_export_viewer.html

    ساختار فایل فرمت PE در ویندوز به گونه ای هست که از توابع Export شده فقط یک رشته برای استفاده به صورت صریح نگهداری میشه و نه بیشتر .
    البته مکانیزم های مثل decoration وجود داره که اگر کامپایلری از اون پشتیبانی کنه و برنامه نویس فعالش کرده باشه اسم توابع خروجی چیزی شبیه مثلا MyFunc@8@@Z و ... میشه ؛ در واقع decoration اطلاعات مربوط به پارامترها رو در اسم تابع export شده encode میکنه و بعدا میشه با ابزارهایی این اطلاعات رو decode کرد که در اکثر مواقع از این قابلیت استفاده نمیشه .

    برای به دست آوردن لیست پارامترها باید dll مورد نظر رو با ابزارهایی مثل IDA Pro یا موارد ساده تری مثل PE Explorer ب disassemble کنین و بعد به وسیله اطلاعاتی که قبل از فراخوانی تابع تو استک push میشه لیست پارامترها رو به دست بیارید .
    توضیحات ارائه شده برای زمانی هست که PE مورد نظر توسط Packer و Crypter ترتیبش داده نشده باشه ، در غیر اینصورت کار پیچیده تر خواهد بود و باید فایل مورد نظر Unpack بشه .

    در صورت نیاز به اطلاعات و راهنمایی بیشتر میتونید ادامه بحثتون رو در تالار مهندسی معکوس پیگیری کنید .

    موفق باشید .

  6. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Felony از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. DLL در دلفی
    نوشته شده توسط Future در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 07:33 قبل از ظهر
  2. كار با dll در دلفي
    نوشته شده توسط jalal95 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1387, 21:34 بعد از ظهر
  3. سوال: ساخت dll در دلفی
    نوشته شده توسط nikan84 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 23:04 بعد از ظهر
  4. مشکل در نصب VBTablet.dll در دلفی 7
    نوشته شده توسط ebnsina در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 14:14 بعد از ظهر
  5. روش استفاده DLL در دلفی
    نوشته شده توسط mr_delphi2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یکشنبه 07 خرداد 1385, 16:38 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •