نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    سلام دوستان

    یک برنامه نوشتم. ویندوزم 10 هست

    موقعی که در سیستم هدفم اجرا می کنم گرافیک کامپیوترش کلا از بین میره و انگار اصلا کارت گرافیکش نصب نیست. ویندوزش هم 7 هست. باز وقتی از برنامه خارج میشم گرافیک برمیگرده به حالت عادی خودش. به نظرتون مشکل ار کجاس؟؟

    ممنونم اگه کمک بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    سلام
    فکر نمی‌کنید توضیح بیشتری لازمه بدید؟
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    نقل قول: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    سلام آقای مهندس آشتیانی

    فکر کنم در پستم منظور رو رسوندم

    یک برنامه نوشتم و کارم کامل شده. ویندوزم 10 هست 64 بیتی

    حالا دیباگ برنامه رو بردم رو لب تاپ بنده خدایی که براش برنامه نوشتم. ویندوزش 7 هست و 32 بیتی
    به محض اجرای برنامه گرافیک لب تاپ از بین می ره و انگار هیچ گرافیکی نداره صفحه نمایش حالت شطرنجی میشه و کیفیت تصویر اصلا خوب نیست. باز وقتی از برنامه اجرا شده خارج میشم لب تاپ به حالت طبیعی خودش برمی گرده.



    ممنونم اگه کمک بفرمایید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    سلام

    منظور اقای اشتیانی اینه که نرم افزارت چیه؟ اصلا با گرافیک در ارتباط هست؟ نرم افزارت رو توضیح بده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    نقل قول: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    شرمنده. نه گرافیک چی

    فقط یه حجم اطلاعاتی را در یک بانک اکسس دخیره می کنه بعد هم متناسب با نیاز کاربر از طریق stimolsoft گزارش می گیره در همین حد

    هیچ کار گرافیکی در برنامه صورت نمی گیره و با یک سسیستم سطح پایین هم برنامه باید قابل اجرا باشه

  6. #6

    نقل قول: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    گرافیک از بین میره یعنی چی؟ صفحه سیاه میشه؟ رزولوشن تغییر میکنه؟ تفکیک رنگ تغییر میکنه؟

    محتوای متد Main و app.config و فایل manifest (در صورت وجود) رو قرار بدید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    نقل قول: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    کلا قسمت رزولیشن غیرفعال میشه یعنی هیچ رزولیشن رو نمیشه تغییر داد. صفحه نمایش سیاه سفید میشه

    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new FrmLogin());
    }


    <?xml version="1.0"?>
    <configuration>
    <configSections>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    providerName="System.Data.OleDb" />
    <add name="_22.Properties.Settings._22ConnectionString" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=|DataDirectory|\22.mdb"
    providerName="System.Data.OleDb" />
    <add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source = |SQL/CE|" />
    <add name="_22.Properties.Settings._224ConnectionString 1" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=E:\22.mdb"
    providerName="System.Data.OleDb" />
    </connectionStrings>
    <startup>

    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/></startup>
    <appSettings>
    <add key="ClientSettingsProvider.ServiceUri" value=""/>
    <add key="ClientSettingsProvider.ConnectionStringName" value="DefaultConnection"/>
    </appSettings>
    <system.web>
    <membership defaultProvider="ClientAuthenticationMembershipPro vider">
    <providers>
    <add name="ClientAuthenticationMembershipProvider" type="System.Web.ClientServices.Providers.ClientWi ndowsAuthenticationMembershipProvider, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=21bf3856ad364e77" serviceUri="" connectionStringName="DefaultConnection" credentialsProvider=""/>
    </providers>
    </membership>
    <roleManager defaultProvider="ClientRoleProvider" enabled="true">
    <providers>
    <add name="ClientRoleProvider" type="System.Web.ClientServices.Providers.ClientRo leProvider, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=21bf3845ad364e25" serviceUri="" cacheTimeout="86400" connectionStringName="DefaultConnection"/>
    </providers>
    </roleManager>
    </system.web>
    </configuration>



    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <asmv1:assembly manifestVersion="1.0" xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" xmlns:asmv1="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" xmlns:asmv2="urn:schemas-microsoft-com:asm.v2" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <assemblyIdentity version="1.0.0.0" name="MyApplication.app" />
    <trustInfo xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v2">
    <security>
    <requestedPrivileges xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
    <!-- UAC Manifest Options
    If you want to change the Windows User Account Control level replace the
    requestedExecutionLevel node with one of the following.


    <requestedExecutionLevel level="asInvoker" uiAccess="false" />
    <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false" />
    <requestedExecutionLevel level="highestAvailable" uiAccess="false" />


    Specifying requestedExecutionLevel node will disable file and registry virtualization.
    If you want to utilize File and Registry Virtualization for backward
    compatibility then delete the requestedExecutionLevel node.
    -->
    <requestedExecutionLevel level="asInvoker" uiAccess="false" />
    </requestedPrivileges>
    <applicationRequestMinimum>
    <PermissionSet class="System.Security.PermissionSet" version="1" Unrestricted="true" ID="Custom" SameSite="site" />
    <defaultAssemblyRequest permissionSetReference="Custom" />
    </applicationRequestMinimum>
    </security>
    </trustInfo>
    <compatibility xmlns="urn:schemas-microsoft-com:compatibility.v1">
    <application>
    <!-- A list of all Windows versions that this application is designed to work with.
    Windows will automatically select the most compatible environment.-->
    <!-- If your application is designed to work with Windows Vista, uncomment the following supportedOS node-->
    <!--<supportedOS Id="{e2211457-1546-44c5-j5fe-008deee3d3y0}"></supportedOS>-->
    <!-- If your application is designed to work with Windows 7, uncomment the following supportedOS node-->
    <!--<supportedOS Id="{28138b9a-3d85-4fbd-8e2d-a2440244g77a}"/>-->
    <!-- If your application is designed to work with Windows 8, uncomment the following supportedOS node-->
    <!--<supportedOS Id="{7a2f28e1-42b9-3331-ba9c-d69d4a5a6e21}"></supportedOS>-->
    </application>
    </compatibility>
    <!-- Enable themes for Windows common controls and dialogs (Windows XP and later) -->
    <!-- <dependency>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity
    type="win32"
    name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
    version="6.0.0.0"
    processorArchitecture="*"
    publicKeyToken="6635b64177dcf2yf"
    language="*"
    />
    </dependentAssembly>
    </dependency>-->
    </asmv1:assembly>
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 29 آذر 1395 در 23:47 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: بهم ریختن گرافیک کامپیوتر هنگام اجرای برنامه

    سلام
    مطمئن نیستم مشکل از این باشه ولی در خط زیر گفته: "اگه برنامه رو برای ویندوز 7 طراحی کردید، خط بعدی رو از حالت کامنت خارج کنید."
    <!-- If your application is designed to work with Windows 7, uncomment the following supportedOS node-->
    این همون خط بعدیه:
    <!--<supportedOS Id="{28138b9a-3d85-4fbd-8e2d-a2440244g77a}"/>-->


    برای اینکه خطی کامنت نباشه باید <!-- و --> رو از اول و آخر خط حذف کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 30 آذر 1395 در 21:26 عصر

تاپیک های مشابه

  1. به هم ریختن تنظیمات فرم هنگام اجرای برنامه روی گوشی
    نوشته شده توسط Hadi_Fayyaz در بخش برنامه نویسی موبایل در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 بهمن 1393, 08:44 صبح
  2. بهم ریختن اشکال گرافیکی هنگام Run گرفتن برنامه...
    نوشته شده توسط behzad_lover در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1393, 21:27 عصر
  3. سوال: طرز فارسی كردن زبان كامپيوتر در هنگام اجراي برنامه
    نوشته شده توسط multiman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 00:56 صبح
  4. کمک ! بهم ریختگی حروف هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط opticman در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 13:20 عصر
  5. نیاز به فایلهای Bpl در هنگام اجرای برنامه بر کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 17:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •