نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه نویسی با ورودی و خروجی فارسی به همراه کد اسکی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    35
    پست
    75

    Question برنامه نویسی با ورودی و خروجی فارسی به همراه کد اسکی

    سلام من قطعه برنامه ای برای اجرا در محیط کنسول نوشتم که فارسی دریافت و به همراه کد اسکی چاپ کنه .
    اما متاسفانه در هنگام چاپ علامت سئوال چاپ میشود (؟؟؟؟؟)

    سئوال

    1 - برای نوشتن و خواندن به زبان فارسی چه مراحلی را باید انجام دهیم ؟ با ذکر مثال

    2 - برای خواندن هر کاراکتر فارسی از رشته دریافتی از کاربر و نمایش هر کاراکتر فارسی به همراه کد اسکی با استفاده از دستور switch چه مراحلی را باید انجام داد ؟ با ذکر مثال

    3 - برای فهمیدن کد اسکی هر کاراکتر فارسی و نمایش چه مراحلی باید انجام داد ؟ با ذکر مثال

    با تشکر



    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    #include "conio.h"
    #include <locale>
    #include <string>
    #include <wchar.h>

    using namespace std;


    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    setlocale(LC_ALL, "fa-IR");


    char a[]="";
    cin>>a;
    const size_t cSize = strlen(a)+1;
    wchar_t wc[100];
    mbstowcs (wc, a, cSize);

    for(int i=0;i<strlen(a);i++)
    {
    switch (wc[i])
    {
    case 'ا' :
    cout<<wc[i]<<" = "<<int(wc[i]);
    case 'ب' :
    cout<<wc[i]<<" = "<<int(wc[i]);

    //.
    //.
    //.
    case 'ی' :
    cout<<wc[i]<<" = "<<int(wc[i]);
    case ' ' :
    cout<<wc[i]<<" = "<<int(wc[i]);
    case '.' :
    cout<<wc[i]<<" = "<<int(wc[i]);
    }

    }


    getch();
    return 0;
    }



  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: برنامه نویسی با ورودی و خروجی فارسی به همراه کد اسکی

    #include <iostream>
    #include <string>
    #include <fstream>

    int main()
    {
    std::wfstream f("D:\\test.txt", std::ios::out);
    std::wstring s1(L"خلیج فارس");
    f << s1.c_str();
    f.close();

    return 0;
    }

    این نمونه کد برای حل مشکل شما...

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    35
    پست
    75

    نقل قول: برنامه نویسی با ورودی و خروجی فارسی به همراه کد اسکی

    با عرض سلام و خسته نباشید بر شما دوست گرامی و ضمن تشکر به خاطر پاسخ به سئوال .
    1 - لطفا برنامه قطعه کد را که فرمودین قرار دهید ؟ (زیرا نوشتم کدها را ولی متاسفانه پاسخی نداد.)
    2 - لطفا در مورد دریافت رشته فارسی از کاربر و چاپ کردن کاراکتر به کاراکتر فارسی رشته وارد شده به همراه کد اسکی توضیح دهید ؟ با ذکر مثال و برنامه
    3 - لطفا در مورد ذخیره و بازیابی رشته های فارسی در فایل متنی بیشتر توضیح دهید ؟ با ذکر مثال و برنامه
    پیشاپیش ار حسن توجه شما بزرگواران متشکرم .

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نويسي با Gsm وارسال sms فارسي
    نوشته شده توسط Shadi64 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 12 آبان 1392, 19:10 عصر
  2. مبتدی: مشكل در برنامه نويسي 2 ورودي بدون خروجي
    نوشته شده توسط vajeh12 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1391, 17:18 عصر
  3. آغاز به کار برنامه نویسی با ASP.NET
    نوشته شده توسط hmdkarimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1385, 11:34 صبح
  4. برنامه نویسی با vb را ادامه دهیم یا به vb.net برویم
    نوشته شده توسط wall0002 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1383, 10:16 صبح
  5. برنامه نویسی با استفاده از امکانات فارسی ویندوز، بله یا نه؟؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 24 شهریور 1382, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •