نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خوانده نشدن بعضی از key ها در رجیستری ویندوز

  1. #1

    خوانده نشدن بعضی از key ها در رجیستری ویندوز

    با عرض سلام و درود و تبریک پیشاپیش شب یلدا خدمت عزیزان
    بنده با این کد قبلا میتونستم key ها رو از رجیستری بخونم و تو یه لیست بریزم ولی یرای بعضی از مسیر ها این کد کار نمیکنه مثلا برای مسیر زیر این کد کار نمیکنه
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\U SBSTOR

    ولی مثلا برای این مسیر کار میکنه HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet

    اینم کد
    var
    i:integer;
    reg: TRegistry;
    list :TStringlist;
    begin
    Reg:= TRegistry.Create;
    list:= TStringList.Create;
    with Reg do
    begin
    RootKey:= HKEY_LOCAL_MACHINE;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USBSTOR',tr ue) then
    begin
    GetKeyNames(list);
    for i:=0 to list.Count-1 do
    ListView1.Items.Add.Caption:=list.Strings[i];
    CloseKey;
    end;
    end;
    list.Free;
    Reg.Free;
    end;


    از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    اصلا این روش خواندن رجیستری درسته؟

  2. #2

    نقل قول: خوانده نشدن بعضی از key ها در رجیستری ویندوز

    در نسخه های جدید ویندوز برای دسترسی به بعضی از شاخه ها باید برنامتون run as admin باز بشه.

  3. #3

    نقل قول: خوانده نشدن بعضی از key ها در رجیستری ویندوز

    ممنونم جنای ماسک عزیز مشکل با run as admin حل نشد تا اینکه بالاخره اومدم .تو خط if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USBSTOR',tr ue) then
    اومدم OpenKeyReadOnly به جای OpenKeyنوشتم.

تاپیک های مشابه

  1. تگرار نشدن یکی از فیلد ها در قسمت دیتیل گزارش؟؟
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1387, 00:13 صبح
  2. نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)
    نوشته شده توسط crackgns در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 19:01 عصر
  3. چاپ نشدن بعضی memo ,خط ها در fastreport
    نوشته شده توسط fahimi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 06:23 صبح
  4. تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 11:45 صبح
  5. چاپ نشدن بعضی از Memo ها در FastReport
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 07:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •