نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    Question برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    یلداتون مبارک؛

    آیا از طریق api یا کامپوننت یا ربات خاصی میشه از شماره خودم به سایر شماره ها پیام خصوصی بدم؟

    من شنیدم که خود تلگرام مانع از این کار میشه تا بعضی افراد سوء استفاده نکنند برای تبلیغات.
    آخرین ویرایش به وسیله negar442 : سه شنبه 30 آذر 1395 در 21:46 عصر

  2. #2

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    ربات فقط می تونه برای افرادی پیام ارسال کنه که ربات رو فعال کرده باشن ، شما حتی بدون Api و با خود برنامه تلگرام هم در یک بازه زمانی مشخص به افراد زیادی پیام بدین ایدی تون بلاک میشه چه برسه به Api ..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    اصلا فرض کن من فقط به یک نفر میخوام پیام خصوصی بدم.
    با ربات یا api ممکنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    از طریق ربات ، سرچ کنید توضیحات و نمونه های خوبی هست
    http://stackoverflow.com/questions/3...send-a-message

  5. #5

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط negar442 مشاهده تاپیک
    اصلا فرض کن من فقط به یک نفر میخوام پیام خصوصی بدم.
    با ربات یا api ممکنه؟
    با ربات می تونی به هزاران نفر هم پیام بدی مشکلی نداره ، فقط نکته ای که هست اینکه اونا باید دکمه Start ربات رو کلیک کرده باشن
    **
    اما برای ارسال پیام از طریق شماره می تونی از TLSharp استفاده کنی (به درد کارای تبلیغاتی نمیخوره )

    https://github.com/sochix/TLSharp

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    من یک ربات تلگرام ساختم
    من کامپوننت telegram.dll رو دانلود کردم یک دستور داره :


    telegram.bot.sendmessage.send("username","message" );


    که قاعدتا باید یک پیام به یوزر نیم اشاره شده بفرسته ولی هیچ عملی انجام نمیده! دلیلش چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله negar442 : چهارشنبه 01 دی 1395 در 21:49 عصر

  7. #7

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    فایل DLL رو اینجا قرار بدین تا تست کنیم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    با ربات می تونی به هزاران نفر هم پیام بدی مشکلی نداره ، فقط نکته ای که هست اینکه اونا باید دکمه Start ربات رو کلیک کرده باشن
    **
    اما برای ارسال پیام از طریق شماره می تونی از TLSharp استفاده کنی (به درد کارای تبلیغاتی نمیخوره )

    https://github.com/sochix/TLSharp

    از
    این چه جوری تو پروژم استفاده کنم؟
    هیچ دی ال الی توش نیست!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    فایل DLL رو اینجا قرار بدین تا تست کنیم


    http://s8.picofile.com/file/82794774...egram.zip.html

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    از ویدئو هم استفاده کردم:

    https://www.youtube.com/watch?v=PFcKEN1AxF0

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    با ربات می تونی به هزاران نفر هم پیام بدی مشکلی نداره ، فقط نکته ای که هست اینکه اونا باید دکمه Start ربات رو کلیک کرده باشن
    **
    اما برای ارسال پیام از طریق شماره می تونی از TLSharp استفاده کنی (به درد کارای تبلیغاتی نمیخوره )

    https://github.com/sochix/TLSharp



    session user id رو از کجا باید به دست بیارم؟

    await چیه و از کجا اومد؟
    آخرین ویرایش به وسیله negar442 : پنج شنبه 02 دی 1395 در 13:18 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    خودم از این استفاده کردم

    باید یک رباط بسازی و می تونی از طریق این رباط به شخص یا کانال پیام متنی عکس ویدیو ارسال کنی
    برای ارسال به کانال باید اول رباط در ان کانال به عنوان ادمین اد شده باشد و برای ارسال به شخص نیز باید قبلش اون شخص با رباط استارت زده باشد

    http://hypersource.ir/post.aspx?id=189

  13. #13

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    سلام
    این پکیج خیلی از امکانات api اصلی تلگرام رو پیاده سازی کرده نمونه مثال هم داخلش قرارداده.می تونید ازش استفاده کنید.
    البته اگر برای کار تبلیغات می خواهید از api اصلی تلگرام استفاده کنید باید بدونید که تلگرام کارهای تبلیغاتی رو سناشایی می کنه و با محدودیت هایی که گذاشته به سرعت اکانت ها قفل می شود.
    https://github.com/sochix/TLSharp/

  14. #14

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    ببخشید دوستان یه نمونه کد ساده از TLSharpدارید؟
    من هر کاری کردم نتوستم ازش استفاده کنم
    میشه باهاش پیام هایی که بهمون میدند را بگیریم؟

  15. #15

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    تو قسمت تست های پکیجش نمونه مثال بسیار داره.
    فقط قبلش یه اکانت دولوپر بسازید و مشخصات خودتون رو دریافت کنید.
    بله همه کارهایی که با تلگرام می تونید انجام بدهید از طریق ای پی آی قابل انجام هست.
    اگر دستور اماده هم نداشته باشه می تونید از توی راهنمای ای پی آی تلگرام بخونید و کدهاشو بسازید و با استفاده از tlsharp ارسال کنید و نتیجه رو دریافت نمائید.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط Arman_1367 مشاهده تاپیک
    تو قسمت تست های پکیجش نمونه مثال بسیار داره.
    فقط قبلش یه اکانت دولوپر بسازید و مشخصات خودتون رو دریافت کنید.
    بله همه کارهایی که با تلگرام می تونید انجام بدهید از طریق ای پی آی قابل انجام هست.
    اگر دستور اماده هم نداشته باشه می تونید از توی راهنمای ای پی آی تلگرام بخونید و کدهاشو بسازید و با استفاده از tlsharp ارسال کنید و نتیجه رو دریافت نمائید.




    این دستورات ظاهرا مشکل داره

    مثلا دستورا ت زیر که ساده ترین قسمت ماجرا هستند هم خطا دارن:



    var client = new TelegramClient(apiId, apiHash);
    await client.ConnectAsync();


    خط اول به جای 2 پارامتر 4 پارامتر میخواد و خط دوم کلمه await در اینتلیسنس هست ولی اون دستور رو هم خطا میگیره. تا آخر دستورات همه شون همینطورن یعنی یا پارامترهای عجیب و غریب میخواد یا کلا خطا داره! در ضمن من هم فضای نام رو اضافه کردم و هم dll رو.

  17. #17

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    اگه کسی تست کرده یه فایل بزاره ثواب داره

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    تو لینک زیر پارامتر اول تابع send message چیه؟

    MessageTarget target یعنی چی؟

    https://github.com/jmazouri/Telegram...TelegramBot.cs

    من فقط میخوام یک پیام ساده از تلگرام خودم به یک مخاطب دیگه بدم. آیا کسی این کارو کرده؟
    آخرین ویرایش به وسیله negar442 : دوشنبه 06 دی 1395 در 11:04 صبح

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    من از ویژوال استادیو 2013 استفاده میکنم؛ آیا خطاهای بالای برنامه من به این قضیه ربطی داره؟

  20. #20

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط negar442 مشاهده تاپیک
    تو لینک زیر پارامتر اول تابع send message چیه؟

    MessageTarget target یعنی چی؟

    https://github.com/jmazouri/Telegram...TelegramBot.cs

    من فقط میخوام یک پیام ساده از تلگرام خودم به یک مخاطب دیگه بدم. آیا کسی این کارو کرده؟
    این نمونه مثالی هست که الان برانون نوشتم

    چون apiid , hashid مربوطه به خودم بود حذف کردم کافیه تو سایت توسعه دهندگان تلگرام عضو بشید و مشخصات رو بگیرید برای خودتون.
    به هر حال اگر فایل اجرائی که داخل پوشه بین هست رو اجرا کنید مراحل کامل مشخصه .
    فقط تو مرحله اول شماره موبایل رو برای گرفتن کد به صورت :
    +98912xxxxx

    وارد کنید.
    اما برای ارسال پیغام باید شماره موبایل به فرمت :
    98912xxxxx

    وارد بشود
    موفق و موئید باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    کار کرد
    دستت درد نکنه
    فقط اطلاعات توش ذخیره میشه یا باید هر بار لاگین کنیم؟

  22. #22

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    اشتباه شد
    اطلاعات را ذخیره کرده بود
    ببخشید

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط Arman_1367 مشاهده تاپیک
    این نمونه مثالی هست که الان برانون نوشتم

    چون apiid , hashid مربوطه به خودم بود حذف کردم کافیه تو سایت توسعه دهندگان تلگرام عضو بشید و مشخصات رو بگیرید برای خودتون.
    به هر حال اگر فایل اجرائی که داخل پوشه بین هست رو اجرا کنید مراحل کامل مشخصه .
    فقط تو مرحله اول شماره موبایل رو برای گرفتن کد به صورت :
    +98912xxxxx

    وارد کنید.
    اما برای ارسال پیغام باید شماره موبایل به فرمت :
    98912xxxxx

    وارد بشود
    موفق و موئید باشید


    خدا امواتتو بیامرزه.
    درست کار کرد.
    فردا باید تو شرکت کدهای خودمو ببینم تا ایراد کارم رو بگیرم.
    البته شاید using TeleSharp.TL; عامل اون ارورها باشه!

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    یک سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا وقتی فایلی ارسال میکنم از اون طرف کسی که فایلو دانلود میکنه با یک اسم دیگه دریافت میکنه؟ مثلا وقتی یک فایل به نام aa.pdf رو ارسال میکنم اون طرف
    document-2016-11-20_09-20-52.pdf دریافت میکنه در حالی که اگه با خود نرم افزار تلگرام ارسال کنیم با همون نام aa.pdf دریافت میشه؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط negar442 مشاهده تاپیک
    یک سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا وقتی فایلی ارسال میکنم از اون طرف کسی که فایلو دانلود میکنه با یک اسم دیگه دریافت میکنه؟ مثلا وقتی یک فایل به نام aa.pdf رو ارسال میکنم اون طرف
    document-2016-11-20_09-20-52.pdf دریافت میکنه در حالی که اگه با خود نرم افزار تلگرام ارسال کنیم با همون نام aa.pdf دریافت میشه؟

    اگه کسی پاسخ این سوالمو میدونه و جواب بده ممنون میشم

  26. #26

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    ببخشید من میخوام پست های یک کانال را با این برنامه بگیرم ولی خطا میده
    کسی میتونه کمک کنه؟

  27. #27
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    من فقط می تونم به اکانت هام پیام بفرستم...برای شما هم همینطوره؟
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  28. #28

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    خوب بله اصلا میره چک میکنه اگه گیرنده ی پیام در کانتکت هات نباشه نمیفرسته
    اگر میخواهی به کسی پیام بدی باید شمارشو به کانتکتت اضافه کنی
    بعد کانتکتت را آپدیت کنی و بعد پیام بفرستی

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: برنامه ارسال پبام خصوصی به اشخاص در تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    من فقط می تونم به اکانت هام پیام بفرستم...برای شما هم همینطوره؟

    بله
    برای من هم همینطوره. فکر میکنم خود تلگرام چنین محدودیتی اعمال کرده برای مقابله با پیامهای اسپم!

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پیام به افراد در تلگرام
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1395, 15:08 عصر
  2. دعوت از برنامه نوسان اندروید برای پیوستن به گروه در تلگرام
    نوشته شده توسط Beginner Programmer در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1394, 16:34 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1393, 13:10 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 09:34 صبح
  5. سوال: ارسال درخواست مرخصی به مدیر در یک برنامه تحت شبکه
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1392, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •