نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در درج اطلاعات در دیتابیس sqlite !؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question خطا در درج اطلاعات در دیتابیس sqlite !؟

    سلام به همه :-)
    دوستان این کد کجاش مشکل داره : (این توی اکتیویتی)
    خطای "attached database stopped" میده ! (البته اگه بلوک try/catch غیر فعال نباشه)


    try {
    boolean isInserted = DB_HELPER.insertUser(EDT_NAME.getText().toString() , Integer.parseInt(EDT_AGE.getText().toString()),
    Integer.parseInt(EDT_GENDER.getText().toString()), Integer.parseInt(EDT_PASS.getText().toString()),
    EDT_DESC.getText().toString(), EDT_PIC.getText().toString());
    if (isInserted == true)
    startActivity(new Intent(AddActivity.this, MainActivity.class));
    else
    Snackbar.make(view, "خطا در ثبت کاربر جدید!", Snackbar.LENGTH_LONG).setAction("Action", null).show();
    } catch(Exception e){
    e.printStackTrace();
    return;
    }


    و اینم کلاس دیتابیس :


    public boolean insertUser(String userName, int age, int gender, int password, String memDescription, String pic) {
    User user = null;
    openDatabase();
    db.beginTransaction();
    try {
    ContentValues values = new ContentValues();
    values.put("userName", user.getUserName());
    values.put("age", user.getAge());
    values.put("gender", user.getGender());
    values.put("password", user.getPassword());
    values.put("memDescription", user.getMemDescription());
    values.put("pic", user.getPic());
    long result = db.insertOrThrow("tblUsers", null, values);
    db.setTransactionSuccessful();
    closeDatabase();
    if (result == -1)
    return false;
    else
    return true;
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    Log.d(TAG, "خطای ثبت در دیتابیس");
    return false;
    } finally {
    db.endTransaction();
    closeDatabase();
    }


    اینم کلاس جدول یوزر :


    public class User {
    private int id;
    private String userName;
    private int age;
    private int gender;
    private int password;
    private String memDescription;
    private String pic;

    public User(int id, String userName, int age, int gender, int password, String memDescription, String pic) {
    this.id = id;
    this.userName = userName;
    this.age = age;
    this.gender = gender;
    this.password = password;
    this.memDescription = memDescription;
    this.pic = pic;
    }

    public int getId() {
    return id;
    }

    public void setId(int id) {
    this.id = id;
    }

    public String getUserName() {
    return userName;
    }

    public void setUserName(String userName) {
    this.userName = userName;
    }

    public int getAge() {
    return age;
    }

    public void setAge(int age) {
    this.age = age;
    }

    public int getGender() {
    return gender;
    }

    public void setGender(int gender) {
    this.gender = gender;
    }

    public int getPassword() {
    return password;
    }

    public void setPassword(int password) {
    this.password = password;
    }

    public String getMemDescription() {
    return memDescription;
    }

    public void setMemDescription(String memDescription) {
    this.memDescription = memDescription;
    }

    public String getPic() {
    return pic;
    }

    public void setPic(String pic) {
    this.pic = pic;
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در دیتابیس sqlite !؟

    تشکر از همه

    مشکل از بسته شدن دیتابیس بلافاصله بعد از db.setTransactionSuccessful(); بود !

تاپیک های مشابه

  1. سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )
    نوشته شده توسط sajadpm در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1395, 18:34 عصر
  2. سوال: مشکل فقط خواندنی شدن یک جدول در دیتابیس SQLITE
    نوشته شده توسط Mohsen229266 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 22:51 عصر
  3. سوال: خطا هنگام درج اطلاعات در پایگاه داده
    نوشته شده توسط jamali_yosef در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 14:50 عصر
  4. خطا در دیتابیس برنامه
    نوشته شده توسط mahdi banki در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 11:17 صبح
  5. مشکل و خطا در دیتابیس
    نوشته شده توسط vbsqlhadi1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 06:11 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •