صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 100

نام تاپیک: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    Question دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    سلام

    بنده قصد دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک را دارم. لطفاً بنده را راهنمایی فرمایید.

    به عنوان مثال: نرم افزار کد X را به عنوان کد نرم افزار به کاربر نمایش می دهند و کاربر کد X را باید به شماره پیامک Y ارسال کند که درنهایت از طرف شماره Y، کد Z را که همان کد فعالسازی است دریافت نماید.

    الگوریتم تولید کد X و Z هم آماده است اما سوال اینجاست که آیا پنل پیامک یا وب سرویس شرکتی که سامانه پیامک دارد، باید قابلیت برنامه نویسی داشته باشد یا اینکه راه حل دیگری وجود دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    بنده هم دنبال همین موضوع هستم

    میشه مراحل تولید کد های اولیه رو هم بفرمایید؟

  3. #3

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    سلام
    سامانه های پیامکی فایل dll در اختیارتون قرار میدن تا بتونین پیامک ارسال یا دریافت کنید
    شما کافیه پیامک هایی که دریافت می کنید رو باز کنید و براساس سلیقه خودتون باهاش رفتار کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    سلام

    بنده قصد دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک را دارم. لطفاً بنده را راهنمایی فرمایید.

    به عنوان مثال: نرم افزار کد X را به عنوان کد نرم افزار به کاربر نمایش می دهند و کاربر کد X را باید به شماره پیامک Y ارسال کند که درنهایت از طرف شماره Y، کد Z را که همان کد فعالسازی است دریافت نماید.

    الگوریتم تولید کد X و Z هم آماده است اما سوال اینجاست که آیا پنل پیامک یا وب سرویس شرکتی که سامانه پیامک دارد، باید قابلیت برنامه نویسی داشته باشد یا اینکه راه حل دیگری وجود دارد؟
    ابتدا یک گواهینامه SSL ایجاد کنید. (میتونید از MakeCert یا OpenSsl استفاده کنید). کلیدهای Public و Private مجزا باشن.
    در برنامه کلاینت (مشتری) ابتدا شناسه سخت افزار کاربر رو بدست بیارین (بهتره فقط مادربرد رو محاسبه کنید نه بر خلاف دیگران که CPU و هارددیسک رو هم محسابه می‌کنن)
    در برنامه سرور خودتون با استفاده از کد سخت افزاری + "یک رشته دیگه مثلا (نام برنامه)" که کاربر به شما میده یک کد فعالسازی ایجاد کنید. با استفاده از کلید خصوصی گواهینامه اون رو کد و با کلید عمومی امضا کنید. و اون رو برای فعالسازی به مشتری بدین
    در سمت کلاینت شما برای اعتبارسنجی این کد باید شناسه سخت افزار رو محاسبه کنید و صحت کدفعالسازی رو با کمک کلیدعمومی بررسی کنید.
    از همین سناریو میتونید استفاده کنید برای ایجاد کدهایی که آپشن های مختلف نرم افزار رو فعال میکنه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    ابتدا یک گواهینامه SSL ایجاد کنید. (میتونید از MakeCert یا OpenSsl استفاده کنید). کلیدهای Public و Private مجزا باشن.
    در برنامه کلاینت (مشتری) ابتدا شناسه سخت افزار کاربر رو بدست بیارین (بهتره فقط مادربرد رو محاسبه کنید نه بر خلاف دیگران که CPU و هارددیسک رو هم محسابه می‌کنن)
    در برنامه سرور خودتون با استفاده از کد سخت افزاری + "یک رشته دیگه مثلا (نام برنامه)" که کاربر به شما میده یک کد فعالسازی ایجاد کنید. با استفاده از کلید خصوصی گواهینامه اون رو کد و با کلید عمومی امضا کنید. و اون رو برای فعالسازی به مشتری بدین
    در سمت کلاینت شما برای اعتبارسنجی این کد باید شناسه سخت افزار رو محاسبه کنید و صحت کدفعالسازی رو با کمک کلیدعمومی بررسی کنید.
    از همین سناریو میتونید استفاده کنید برای ایجاد کدهایی که آپشن های مختلف نرم افزار رو فعال میکنه.



    خیلی ممنون بابت پاسخگویی همه دوستان

    این موارد اجرا شده. عرض بنده این هست که چطور کد فعالسازی تولید شده از طریق پیامک به مشتری تحویل داده شود؟

    بنده به عنوان یک مشتری، نرم افزاری رو خریداری کردم، در نرم افزار نوشته شده جهت فعالسازی نرم افزار، کد موجود را به شماره پیامک X ارسال نمایید تا کد فعالسازی برای شما ارسال گردد.

    کد موجود: کدی واحد که سریال مادربورد یا هر نوع سخت افزار دیگری گرفته شده.

    عرض بنده این هست که چطور باید با سامانه های پیامک این را پیاده سازی کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinbarnamenevis مشاهده تاپیک
    سلام
    سامانه های پیامکی فایل dll در اختیارتون قرار میدن تا بتونین پیامک ارسال یا دریافت کنید
    شما کافیه پیامک هایی که دریافت می کنید رو باز کنید و براساس سلیقه خودتون باهاش رفتار کنید

    خیلی ممنون از شما
    پیامک ها در سرورهای میزبان سامانه پیامک پردازش می شوند و کاربر نهایی صرفاً قابلیت مشاهده، ارسال و دریافت را دارد. عرض بنده این هست که چطور کد فعالسازی تولید شده را از طریق پیامک به مشتری بایست ارسال کرد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون بابت پاسخگویی همه دوستان

    این موارد اجرا شده. عرض بنده این هست که چطور کد فعالسازی تولید شده از طریق پیامک به مشتری تحویل داده شود؟

    بنده به عنوان یک مشتری، نرم افزاری رو خریداری کردم، در نرم افزار نوشته شده جهت فعالسازی نرم افزار، کد موجود را به شماره پیامک X ارسال نمایید تا کد فعالسازی برای شما ارسال گردد.

    کد موجود: کدی واحد که سریال مادربورد یا هر نوع سخت افزار دیگری گرفته شده.

    عرض بنده این هست که چطور باید با سامانه های پیامک این را پیاده سازی کرد؟
    وقتی شما یک سامانه ارسال پیام کوتاه استفاده میکنی به شما یک سری قابلیت میدن که یکیش توابع API مبتنی بر REST یا وب سرویس برای کار با اون سامنه ست. توسط این قابلی میتونید از طریق وب کدهای تولید شده رو به کاربر ارسال کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    وقتی شما یک سامانه ارسال پیام کوتاه استفاده میکنی به شما یک سری قابلیت میدن که یکیش توابع API مبتنی بر REST یا وب سرویس برای کار با اون سامنه ست. توسط این قابلی میتونید از طریق وب کدهای تولید شده رو به کاربر ارسال کنید

    ازطریق
    وب کدها اجرا و درنهایت توسط پیامک کد تولید شده به مشتری تحویل داده شود؟

    http://api.parsasms.com/index.html

    مسئله اینجاست که مشتری کد تولید شده توسط نرم افزار را به صورت SMS ارسال می کند و این یعنی وب سرویس باید کد ارسالی توسط مشتری را بخواند و مطابق با آن کد فعالسازی را تولید و در نهایت به مشتری ارسال نماید. مشکل در این است که کدام وب سرویس چنین قابلیتی را دارد؟ (کدها آماده هستند اما چطور باید در وب سرویس پیاده سازی شوند تا توضیحات فوق اعمال شود؟)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    سلام

    فکر کنم از طریق وب سرویسه و اونم واس باس هزینه زیادی بدی اون سایت یا شرکتی که وب سرویس پیامک در اختیارت میذاره

    چرا یک وبسایت نمیزنی و کاربر رو ارجاع بدی به سایت کدسیستم رو وارد کنه کدفعال سازی بگیره، اکثرا دیدیم این روش رو میرن

    بصورت پیامک کدفعال سازی دریافت بشه رو ندیدم. ولی ایده جالبیه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    ازطریق
    وب کدها اجرا و درنهایت توسط پیامک کد تولید شده به مشتری تحویل داده شود؟

    http://api.parsasms.com/index.html

    مسئله اینجاست که مشتری کد تولید شده توسط نرم افزار را به صورت SMS ارسال می کند و این یعنی وب سرویس باید کد ارسالی توسط مشتری را بخواند و مطابق با آن کد فعالسازی را تولید و در نهایت به مشتری ارسال نماید. مشکل در این است که کدام وب سرویس چنین قابلیتی را دارد؟ (کدها آماده هستند اما چطور باید در وب سرویس پیاده سازی شوند تا توضیحات فوق اعمال شود؟)
    این از سادهترین امکاناتی هست که توسط پنلها ارائه میشه تحت عنوان منشی پیامکی که شما میتونید یک تسک تعریف کنید وقتی سروسیس پیامکی شما یک پیامک جدید دریافت کرد چه رفتاری نشون بده مثلا ایمیل کردن اون، اتصال به سروری دیگه و یا ....

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    سلام

    فکر کنم از طریق وب سرویسه و اونم واس باس هزینه زیادی بدی اون سایت یا شرکتی که وب سرویس پیامک در اختیارت میذاره

    چرا یک وبسایت نمیزنی و کاربر رو ارجاع بدی به سایت کدسیستم رو وارد کنه کدفعال سازی بگیره، اکثرا دیدیم این روش رو میرن

    بصورت پیامک کدفعال سازی دریافت بشه رو ندیدم. ولی ایده جالبیه


    بنده قبلاً تصمیم داشتم از روش وب سایت استفاده کنم اما در حال حاضر جهت سهولت تصمیم دارم از طریق پیامک این کار را انجام دهم.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    این از سادهترین امکاناتی هست که توسط پنلها ارائه میشه تحت عنوان منشی پیامکی که شما میتونید یک تسک تعریف کنید وقتی سروسیس پیامکی شما یک پیامک جدید دریافت کرد چه رفتاری نشون بده مثلا ایمیل کردن اون، اتصال به سروری دیگه و یا ....


    نمونهای فعال سراغ دارید؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    یک سایت راه اندازی کنید
    یک وب سرویس از یک شرکت ارایه دهنده پنل اس ام اس بگیرید
    نمونه کدهاش را بگیرید (همشون دارن رایگان)
    توی وب سرویس از طریق کدهایی که بهتون دادن یه برنامه بنویسید که در صورت دریافت پیامک با فلان مضمون متد تولید کد فعالسازی را ایجاد کند. اینکار و روشهاتون را توی وب باید انجام بدید
    کد تولید شده به شماره موبایل ارسال کننده ارسال شود

    این روشی بود که من خودم انجام دادم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    یک سایت راه اندازی کنید
    یک وب سرویس از یک شرکت ارایه دهنده پنل اس ام اس بگیرید
    نمونه کدهاش را بگیرید (همشون دارن رایگان)
    توی وب سرویس از طریق کدهایی که بهتون دادن یه برنامه بنویسید که در صورت دریافت پیامک با فلان مضمون متد تولید کد فعالسازی را ایجاد کند. اینکار و روشهاتون را توی وب باید انجام بدید
    کد تولید شده به شماره موبایل ارسال کننده ارسال شود

    این روشی بود که من خودم انجام دادم

    ممنون
    از شما

    توی وب سرویس از طریق کدهایی که بهتون دادن یه برنامه بنویسید که در صورت دریافت پیامک با فلان مضمون متد تولید کد فعالسازی را ایجاد کند. اینکار و روشهاتون را توی وب باید انجام بدید.

    در وب سرویس یا در وب؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    ممنون
    از شما

    توی وب سرویس از طریق کدهایی که بهتون دادن یه برنامه بنویسید که در صورت دریافت پیامک با فلان مضمون متد تولید کد فعالسازی را ایجاد کند. اینکار و روشهاتون را توی وب باید انجام بدید.

    در وب سرویس یا در وب؟
    توی سایتتون با توجه به نمونه کدها با استفاده از وب سرویسی که دادن بهتون!
    بهتره یه سرویس پنل بگیرین مثلا از relax.ir یا sms.ir
    با دیدن کدهاش جوابهاتون را پیدا میکیند.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    وب سرویس های موجود قابلیت ایجاد تسک و نوشتن متدها و رویدادها را دارند یا اینکه باید متد را در وب سایت نوشته و در وب سرویس رفرنس دهم؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    وب سرویس های موجود قابلیت ایجاد تسک و نوشتن متدها و رویدادها را دارند یا اینکه باید متد را در وب سایت نوشته و در وب سرویس رفرنس دهم؟
    ثبت نامش رایگانه و 5 دقیقه وقت میبره
    توی سایتهای گفته شده عضو بشین و کدهاشو ببینید....

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    ثبت نامش رایگانه و 5 دقیقه وقت میبره
    توی سایتهای گفته شده عضو بشین و کدهاشو ببینید....
    بنده کدها را بررسی کردم.

    اگر به عنوان مثال از وب سرویس relax.ir استفاده شود، برای زبان php باید متد

    http://21.121.181.78/post/send.asmx?WSDL

    وارد شود و بعد از پارامترهای SendSMS

    اما مسئله اینجاست که شماره گیرنده و کد فعالسازی را چطور باید به سیستم معرفی کرد؟

    کد با تگ کد


    $sendsms_parameters = array(
    'username' => $user,
    'password' => $pass,
    'from' => "SMS line Number Here",
    'to' => array("912XXXXXXX"),
    'text' => $textMessage,
    'isflash' => false,
    'udh' => "",
    'recId' => array(0),
    'status' => 0
    );




    همان کد با تگ php



    $sendsms_parameters = array( 'username' => $user, 'password' => $pass, 'from' => "SMS line Number Here", 'to' => array("912XXXXXXX"), 'text' => $textMessage, 'isflash' => false, 'udh' => "", 'recId' => array(0), 'status' => 0 );






    همان کد به صورت تصویر

    Capture.PNG
    حتی کد فعالسازی را می توان حل کرد. کافیست تابع نوشته شود و در نهایت فراخوانی شود اما با شماره گیرنده چه باید کرد؟


    http://onlinepanel.ir/Files/helpfile/webservice.pdf

    دریافت فایل مستندات از طریق لینک فوق

    ---------------------------------------------------------

    حال در صورت اخذ وب سرویس وضعیت دریافت پیامک به چه صورت است؟


    اگر سامانه پیامک خریداری شود بهتر است؟
    آخرین ویرایش به وسیله cmsdqq2 : جمعه 10 دی 1395 در 01:41 صبح

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    دوستان پیشنهادی دارید؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    یعنی چی شماره گیرنده را باید چیکار کرد?

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    از وب سرویس دریافت پیامک استفاده کنید و از اونجا شماره گیرنده را از داخل پیامکهایی دریافتشده در بیارید.
    اما چند نکته:
    اگر به اصول اولیه برنامه نویسی اشنا نیستید قدم بلند بر ندارید چون ظاهرا اینجور به نظر میاد
    کد پی اچ پی در انجمن پی اچ پی نه اینجا که سی شارپه

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    از وب سرویس دریافت پیامک استفاده کنید و از اونجا شماره گیرنده را از داخل پیامکهایی دریافتشده در بیارید.
    اما چند نکته:
    اگر به اصول اولیه برنامه نویسی اشنا نیستید قدم بلند بر ندارید چون ظاهرا اینجور به نظر میاد
    کد پی اچ پی در انجمن پی اچ پی نه اینجا که سی شارپه

    سپاس از پاسخگویی شما

    بله کد پی اچ پی در انجمن خودش اما موضوع و عنوان تاپیک در خصوص کد فعالسازی نرم افزار است.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    سپاس از پاسخگویی شما

    بله کد پی اچ پی در انجمن خودش اما موضوع و عنوان تاپیک در خصوص کد فعالسازی نرم افزار است.
    ببینید من یکم کلی توضیح دادم ولی ظاهرا شما هنوز متوجه نشدین باید چیکار کنید لطفا سطح اطلاعات و دانشتون از برنامه نویسی را بیان کنید تا من در این سطح براتون توضیح بدم چیکار کنید که گیج نشین.
    ولی کلیش همونیه که گفتم
    از وب سرویس دریافت پیامک استفاده کنید و از اونجا شماره گیرنده را از داخل پیامکهایی دریافت شده در بیارید.
    حالا به چه صورت؟
    چرا میگم وب؟ ببینید این پروژه توی وین فرم هم قابل اجرا هستش ولی یا باید برنامه دائم آنلاین باشه یا کاربر منتظر بمونه تا شما آنلاین بشین که فرقی با کد دستی نداره
    ولی وب سایت شما نباشین هم کارش را داخل سرور می کنه
    از وب سرویس دریافت پیامک استفاده کنید و به این ترتیب پیامک از طرف اعضا که درخواست کد فعالسازی هستش را دریافت میکنید و توی دیتابیس ذخیره کنید
    سپس یک پیج می سازید که داخل اونجا چک میکنه رکوردهای جدید که اومدن داخل دیتابیس چیان (مثلا یه فیلدی که اسمش خواندم باشه که تا قبل از چک شدن وضعیتش به خوانده نشده باشه و وقتی چک شده به خوانده شده تغییر نام بده)
    میتونید زمان بندی کنید برای چک کردن و یه جوری که بار سرور بالا نره که این خودش یه بحثه جداست و میتونید واسش تاپیک جدا بزنید
    بعد پیامهای جدید چک میشه که شامل تلفن گیرنده و کدهای مربوطه و ... هستش حالا کد فعالسازی را براش میسازه و ارسال میکنه و اگر مجاز نبود یا هیچی جواب نده یا بهش بگه. بعدشم مشخصات طرف را یا توی همون تیبل قبلی یا یه جا ذخیره کنید که به عنوان یه مشتری داشته باشین
    این پیش بینی را هم بکنید که طرف برنامش پاک بشه دوباره بخواد کد بگیره

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    ببینید من یکم کلی توضیح دادم ولی ظاهرا شما هنوز متوجه نشدین باید چیکار کنید لطفا سطح اطلاعات و دانشتون از برنامه نویسی را بیان کنید تا من در این سطح براتون توضیح بدم چیکار کنید که گیج نشین.
    ولی کلیش همونیه که گفتم
    از وب سرویس دریافت پیامک استفاده کنید و از اونجا شماره گیرنده را از داخل پیامکهایی دریافت شده در بیارید.
    حالا به چه صورت؟
    چرا میگم وب؟ ببینید این پروژه توی وین فرم هم قابل اجرا هستش ولی یا باید برنامه دائم آنلاین باشه یا کاربر منتظر بمونه تا شما آنلاین بشین که فرقی با کد دستی نداره
    ولی وب سایت شما نباشین هم کارش را داخل سرور می کنه
    از وب سرویس دریافت پیامک استفاده کنید و به این ترتیب پیامک از طرف اعضا که درخواست کد فعالسازی هستش را دریافت میکنید و توی دیتابیس ذخیره کنید
    سپس یک پیج می سازید که داخل اونجا چک میکنه رکوردهای جدید که اومدن داخل دیتابیس چیان (مثلا یه فیلدی که اسمش خواندم باشه که تا قبل از چک شدن وضعیتش به خوانده نشده باشه و وقتی چک شده به خوانده شده تغییر نام بده)
    میتونید زمان بندی کنید برای چک کردن و یه جوری که بار سرور بالا نره که این خودش یه بحثه جداست و میتونید واسش تاپیک جدا بزنید
    بعد پیامهای جدید چک میشه که شامل تلفن گیرنده و کدهای مربوطه و ... هستش حالا کد فعالسازی را براش میسازه و ارسال میکنه و اگر مجاز نبود یا هیچی جواب نده یا بهش بگه. بعدشم مشخصات طرف را یا توی همون تیبل قبلی یا یه جا ذخیره کنید که به عنوان یه مشتری داشته باشین
    این پیش بینی را هم بکنید که طرف برنامش پاک بشه دوباره بخواد کد بگیره

    سپاس
    از شما

    بنده هم به همین ترتیب سولوشن را پیاده سازی کرده ام اما شاید کمی متفاوت با سولوشن شما است.

    یک دیتابیس و تیبل ساخته شده و اطلاعات ارسالی از کاربر که به صورت پیامک است در آن ذخیره می شود که شامل شماره کاربر و کد ارسالی است.

    حال پس از ذخیره اطلاعات در دیتابیس، تابع کد فعالسازی اجرا شده و خروجی آن در همان دیتابیس و تیبل ذخیره می شود.

    اگر مقدار کد ارسالی صحیح باشد، کد فعالسازی ارسال خواهد شد و اگر غلط باشد، پیام خطا.

    پس از ارسال، وضعیت ارسال را هم از طریق وب سرویس دریافت نماید که اگر True بود، عملیات را به اتمام برساند و اگر False بود، دو بار دیگر امتحان نماید و اگر باز هم False بود، به مدیر اصلی اطلاع دهد.

    اما مسئله ای که وجود دارد این است که وضعیت چک کردن به چه صورت باشد؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    سپاس
    از شما

    بنده هم به همین ترتیب سولوشن را پیاده سازی کرده ام اما شاید کمی متفاوت با سولوشن شما است.

    یک دیتابیس و تیبل ساخته شده و اطلاعات ارسالی از کاربر که به صورت پیامک است در آن ذخیره می شود که شامل شماره کاربر و کد ارسالی است.

    حال پس از ذخیره اطلاعات در دیتابیس، تابع کد فعالسازی اجرا شده و خروجی آن در همان دیتابیس و تیبل ذخیره می شود.

    اگر مقدار کد ارسالی صحیح باشد، کد فعالسازی ارسال خواهد شد و اگر غلط باشد، پیام خطا.

    پس از ارسال، وضعیت ارسال را هم از طریق وب سرویس دریافت نماید که اگر True بود، عملیات را به اتمام برساند و اگر False بود، دو بار دیگر امتحان نماید و اگر باز هم False بود، به مدیر اصلی اطلاع دهد.

    اما مسئله ای که وجود دارد این است که وضعیت چک کردن به چه صورت باشد؟
    چک کردن چی؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    اگر فردی دوباره درخواست داد، چگونه سیستم کد فعالسازی را با کمترین فشار بر روی بار سرور ارسال نماید؟

    نظر بنده این است که اطلاعات در دیتابیس پاک نشوند و اگر فردی دوباره درخواست ارسال نمود، متغیر کد ارسالی در دیتابیس جستجو شود و نتیجه ارائه گردد. اگر نتیجه جستجو True بود، کد فعالسازی به شماره تماس فرستنده ارسال شود و اگر False بود، تابع کد فعالسازی اجرا شود و کد پس از ساخته شدن، ارسال گردد.

    نظر شما چیست؟

    به نظر شما تمام این راه حل اجرایی، راه مطلوبی است؟

  27. #27

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    اگر فردی دوباره درخواست داد، چگونه سیستم کد فعالسازی را با کمترین فشار بر روی بار سرور ارسال نماید؟

    نظر بنده این است که اطلاعات در دیتابیس پاک نشوند و اگر فردی دوباره درخواست ارسال نمود، متغیر کد ارسالی در دیتابیس جستجو شود و نتیجه ارائه گردد. اگر نتیجه جستجو True بود، کد فعالسازی به شماره تماس فرستنده ارسال شود و اگر False بود، تابع کد فعالسازی اجرا شود و کد پس از ساخته شدن، ارسال گردد.

    نظر شما چیست؟

    به نظر شما تمام این راه حل اجرایی، راه مطلوبی است؟
    مگه تولید یه کد فعالسازی چقدر منابع سیستم رو درگیر میکنه؟؟؟!!! مگه روش ساخت کد فعالسازیتون به چه صورت هستش؟؟

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    مگه تولید یه کد فعالسازی چقدر منابع سیستم رو درگیر میکنه؟؟؟!!! مگه روش ساخت کد فعالسازیتون به چه صورت هستش؟؟
    عرض بنده این است که اگر در زمان ارسال کد از طرف کاربر، جستجویی صورت نگیرد و هر ورودی ثبت گردد قطعا منابع و دیتابیس به صورت نامطلوب مصرف خواهد شد. اگر جستجو صورت گیرد، از نظر بنده بهتر است و البته که عرض بنده این است که آیا این شیوه اجرایی (کل روش، نه صرفاً این بخش) روشی مطلوب است یا شما دوستان ایده ی بهتری دارید؟

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    دوستان نمونه ی آماده ای از کلیت کار در دسترس دارید؟ اگر در دسترس دارید، لطفاً اطلاع دهید. چون به هر حال نوشتن کدها کمی زمان بر است.

  30. #30

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    عرض بنده این است که اگر در زمان ارسال کد از طرف کاربر، جستجویی صورت نگیرد و هر ورودی ثبت گردد قطعا منابع و دیتابیس به صورت نامطلوب مصرف خواهد شد. اگر جستجو صورت گیرد، از نظر بنده بهتر است و البته که عرض بنده این است که آیا این شیوه اجرایی (کل روش، نه صرفاً این بخش) روشی مطلوب است یا شما دوستان ایده ی بهتری دارید؟
    خب اونکه مسلمه باید چک بشه، دوست عزیز، ببینین من راهکار شمارو درست متوجه شدم؟ اگه درست متوجه شده باشم این روش کاملا ناکار آمد خواهد بود.

    کاربر فقط یه کد به شما میفرسته و شما بدون هیچ حصول اطمینانی کد فعالسازی نرم افزار رو براش ارسال میکنین؟؟؟

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    خب اونکه مسلمه باید چک بشه، دوست عزیز، ببینین من راهکار شمارو درست متوجه شدم؟ اگه درست متوجه شده باشم این روش کاملا ناکار آمد خواهد بود.

    کاربر فقط یه کد به شما میفرسته و شما بدون هیچ حصول اطمینانی کد فعالسازی نرم افزار رو براش ارسال میکنین؟؟؟

    به
    این صورت نیست.

    راهکار به صورت زیر است:

    یک دیتابیس و تیبل ساخته شده و اطلاعات ارسالی از کاربر که به صورت پیامک است در آن ذخیره می شود که شامل شماره کاربر و کد ارسالی است.

    حال پس از ذخیره اطلاعات در دیتابیس، تابع کد فعالسازی اجرا شده و خروجی آن در همان دیتابیس و تیبل ذخیره می شود.

    اگر مقدار کد ارسالی صحیح باشد، کد فعالسازی ارسال خواهد شد و اگر غلط باشد، پیام خطا.

    پس از ارسال، وضعیت ارسال را هم از طریق وب سرویس دریافت نماید که اگر True بود، عملیات را به اتمام برساند و اگر False بود، دو بار دیگر امتحان نماید و اگر باز هم False بود، به مدیر اصلی اطلاع دهد.

  32. #32

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    به
    این صورت نیست.

    راهکار به صورت زیر است:

    یک دیتابیس و تیبل ساخته شده و اطلاعات ارسالی از کاربر که به صورت پیامک است در آن ذخیره می شود که شامل شماره کاربر و کد ارسالی است.

    حال پس از ذخیره اطلاعات در دیتابیس، تابع کد فعالسازی اجرا شده و خروجی آن در همان دیتابیس و تیبل ذخیره می شود.

    اگر مقدار کد ارسالی صحیح باشد، کد فعالسازی ارسال خواهد شد و اگر غلط باشد، پیام خطا.

    پس از ارسال، وضعیت ارسال را هم از طریق وب سرویس دریافت نماید که اگر True بود، عملیات را به اتمام برساند و اگر False بود، دو بار دیگر امتحان نماید و اگر باز هم False بود، به مدیر اصلی اطلاع دهد.
    حرف من اینه: شما چجوری میفهمی این کد ارسالی از طرف کاربر، یک کد معتبر و صحیح هستش؟ چجوری میفهمی کاربر نرم افزار شمارو خریده؟ فرض کنید شما نرم افزار رو روی سایتتون قرار دادین و هرکس اومد دانلود کرد ولی هیچ وجهی پرداخت نکرد، اما کدی که داخل نرم افزار بهش نشون داده میشه رو واسه شما ارسال میکنه، شما از کجا میفهمی باید کد فعالسازی رو واسش ارسال کنی یا نه؟ به اینا فکر کردی؟ تمهیداتی براش انجام دادی؟

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    حرف من اینه: شما چجوری میفهمی این کد ارسالی از طرف کاربر، یک کد معتبر و صحیح هستش؟ چجوری میفهمی کاربر نرم افزار شمارو خریده؟ فرض کنید شما نرم افزار رو روی سایتتون قرار دادین و هرکس اومد دانلود کرد ولی هیچ وجهی پرداخت نکرد، اما کدی که داخل نرم افزار بهش نشون داده میشه رو واسه شما ارسال میکنه، شما از کجا میفهمی باید کد فعالسازی رو واسش ارسال کنی یا نه؟ به اینا فکر کردی؟ تمهیداتی براش انجام دادی؟

    بله
    این نکات رعایت شده و تنها موضوعی که مانده است همین موضوع است (سپاس از دغدغه شما دوست عزیز)

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    شما ایده ی دیگری دارید؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    اووووف
    شما اول باید یه فکری برای تشخیص صحیح بودن کد ارسالی میکردین بعد برین سراغ ارسال
    مثلا اینکه هر نرم افزار شما یه شناسه مجزا داشته باشه برای شناسایی اینکه نرمافزار خریداری شده ویه کد از کامپیوتر طرف مثل سریال هارد که مشخص بشه فقط روییک کامپیوتر نصب میشه

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    اووووف
    شما اول باید یه فکری برای تشخیص صحیح بودن کد ارسالی میکردین بعد برین سراغ ارسال
    مثلا اینکه هر نرم افزار شما یه شناسه مجزا داشته باشه برای شناسایی اینکه نرمافزار خریداری شده ویه کد از کامپیوتر طرف مثل سریال هارد که مشخص بشه فقط روییک کامپیوتر نصب میشه

    دوست عزیز

    بنده که عرض کردم. این مورد حل شده و فقط بحث ارسال و دریافت کد فعالسازی از طریق پیامک باقی مانده است.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز

    بنده که عرض کردم. این مورد حل شده و فقط بحث ارسال و دریافت کد فعالسازی از طریق پیامک باقی مانده است.
    خب اونم که راه حل دادم خدمتتون پس دیگه گیر چی هستین؟

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    خب اونم که راه حل دادم خدمتتون پس دیگه گیر چی هستین؟
    عرض بنده این است که اگر در زمان ارسال کد از طرف کاربر، جستجویی صورت نگیرد و هر ورودی ثبت گردد قطعا منابع و دیتابیس به صورت نامطلوب مصرف خواهد شد. اگر جستجو صورت گیرد، از نظر بنده بهتر است و البته که عرض بنده این است که آیا این شیوه اجرایی (کل روش، نه صرفاً این بخش) روشی مطلوب است یا شما دوستان ایده ی بهتری دارید؟

    دوستان نمونه ی آماده ای از کلیت کار در دسترس دارید؟ اگر در دسترس دارید، لطفاً اطلاع دهید. چون به هر حال نوشتن کدها کمی زمان بر است.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    عرض بنده این است که اگر در زمان ارسال کد از طرف کاربر، جستجویی صورت نگیرد و هر ورودی ثبت گردد قطعا منابع و دیتابیس به صورت نامطلوب مصرف خواهد شد. اگر جستجو صورت گیرد، از نظر بنده بهتر است و البته که عرض بنده این است که آیا این شیوه اجرایی (کل روش، نه صرفاً این بخش) روشی مطلوب است یا شما دوستان ایده ی بهتری دارید؟

    دوستان نمونه ی آماده ای از کلیت کار در دسترس دارید؟ اگر در دسترس دارید، لطفاً اطلاع دهید. چون به هر حال نوشتن کدها کمی زمان بر است.
    اوکی
    اگه انلاین بخواین سرویس بدین هم این روش خوبه هم روش ایمیلی هم روش تلفنی مثلا توی نصب فتوشاپ یا نرم افزارهای شبیه به اون ببینید چه روشهایی برای فعلسازی هست که همش همینه ولی بازم کرک شده
    شرکتهایی مثل ادوب به خاطر فروش جهانی مجبورن از این روش استفاده استفاده کنن
    به نظر من بهترین راه استفاده از دانگل و قفل سخت افزاریه که یه مقدار از روشهای نرم افزاری بهتر عمل میکنه هر چند اگر هکر به راحتی به سورس برنامه شما دسترسی پیدا کنه شما قفل گاو صندوقم بزاری فایده نداره

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    قنقل قول: دریافت کد فعالسازی نرم افزار از طریق پیامک

    سلام
    با احترام به همه نظر اساتید

    این یک ایده جالبیه اکر کسی میتونه کمک کنه این ایده دوستمون به سرانجام برسه و ماهم بهرمند شویم.

    مثه برنامه نود یک پیام میفرستی در جواب اون یک پیام جوابت رو میده، حالا اگر اون پیام دریافتی مثلا شما کد سیستم و کد خرید محصول باشه ما کد خرید که در دیتابیس داریم رو چک میکنیم اگر هست چک کنه ایا کد سیستمی برای این خرید ثبت شده یا نه اگر نه کدسیستم رو درج میکنیم و یک کد فعال سازی تولید و ذخیره میکنیم. و در جواب پیامک امده میفرستیم ایم کدفعال سازی شما،

    حالا اگر یکی بیاد کد خرید و کد همین سیستم رو فرستاد هم کد خرید و هم کد سیستم سرچ شذه رو میابیم و اگر کدفعالسازی وجود داشته باشه برش میگردونیم برای کاربر


    و اگر کسی دیگر کدخرید رو داشته باشه و کدسیستم جدیدی بفرسته دوباره مرحله چک کردن کد خرید و کد سیستم رو انجام میدیم و اینبار برای بازگشت جواب میگیم قبلا این کدخرید برای یک سیستم دیگری ثبت شده.


    خب این مراحل نیازمند یک وب سرویسه یا سمت پنل پیامک واس انجام داد این رو دوستمون جوابش رو میخواد.

    من حتمن این ایده رو چک میکنم و نظرم رو میگم. همه راه حل و هم مشکلاتش.


    من رفتم دنبالش..
    آخرین ویرایش به وسیله juza66 : یک شنبه 12 دی 1395 در 20:34 عصر

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1393, 15:03 عصر
  2. سوال: دریافت اطلاعات یک نرم افزار از طریق اینترنت
    نوشته شده توسط آزاد87 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 18:35 عصر
  3. توسعه نرم افزار از طریق سورس کد
    نوشته شده توسط menosoft در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:21 صبح
  4. دريافت كد فعالسازي نرم افزار از وبسايت
    نوشته شده توسط فرزند كعبه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 02:50 صبح
  5. گرفتن version یک نرم افزار از طریق کد در زمان setup
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •