نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در تحلیل login برنامه تحت اندروید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    Question کمک در تحلیل login برنامه تحت اندروید

    سلام دوستان
    من دارم یه برنامه ای می نویسم که زمانیکه برنامه نصب شد و کاربر کلیک کند در برنامه نام و نام خانوادگی و شماره تلفن خود را وارد نماید .
    و بعد وارد یه حساب کاربری بشه که برای خودشه !!!!
    و از دفعات بعد که برنامه رو باز کرد دیگه نباید درج کنه که باید یه راست بره توی حساب کاربری!!!!
    چه طور اینکار رو بکنم ؟؟؟
    میشه لطف بفرمایید راهنماییم کنید؟؟؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار suraty
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    http://narmafzaria.blogfa.com
    پست
    182

    نقل قول: کمک در تحلیل login برنامه تحت اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط CodeforLife مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من دارم یه برنامه ای می نویسم که زمانیکه برنامه نصب شد و کاربر کلیک کند در برنامه نام و نام خانوادگی و شماره تلفن خود را وارد نماید .
    و بعد وارد یه حساب کاربری بشه که برای خودشه !!!!
    و از دفعات بعد که برنامه رو باز کرد دیگه نباید درج کنه که باید یه راست بره توی حساب کاربری!!!!
    چه طور اینکار رو بکنم ؟؟؟
    میشه لطف بفرمایید راهنماییم کنید؟؟؟
    ممنون
    سلام،
    اینکه بعد از نصب برنامه یک کار برای فقط اولین دفعه انجام شود جزء مباحث Shared preferences است.
    به یاد داشتن آن هم مثلا می تواند با ذخیره شدن در دیتابیس داخلی اندروید فرد برای ورودهای آتی انجام گیرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: کمک در تحلیل login برنامه تحت اندروید

    روشی که من استفاده می کنم بر اساس توکن (Token) هست.

    وقتی کاربر لاگین می کنه، در پاسخ یه توکن دریافت می کنه، این توکن هم باید همراه با هر درخواست دیگه که به سمت سرور میره ارسال بشه تا سرور مطمئن بشه که کاربر اجازه داره و به نوعی لاگین شده و مجاز هست.

    این توکن باید جایی در برنامه ذخیره بشه، حالا SharedPreference یا هر محل ذخیره سازی دیگه.

    چک کردن لاگین بودن یا نبودن هم فقط این میشه که چک کنیم مقدار توکن null نباشه. حالا اگر توکن null نباشه، فرض بر اینه که کاربر حداقل یکبار لاگین کرده و به صفحه ی بعد هدایتش می کنیم،
    اما ممکنه این توکن دیگه اعتبار نداشته باشه، برای همین در هرکدوم از درخواست هایی که به سمت سرور ارسال میشه، اگر پاسخ این بود که توکن معتبر نیست، کاربر رو logout می کنیم که درواقع این هست که توکن رو از جایی که ذخیره ش کردیم پاک کنیم و دوباره به صفحه ی لاگین هدایتش کنیم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در تحلیل نرم افزار تحت وب
    نوشته شده توسط Beginner67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1394, 10:38 صبح
  2. کمک در تحلیل برنامه چند خطی که با C++‎ نوشته شده
    نوشته شده توسط salam99999 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 17:06 عصر
  3. .:کمک در ویراییش یک برنامه آندروید:.
    نوشته شده توسط nimaaryamehr در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1393, 11:39 صبح
  4. سوال: کمک در تحلیل برنامه نیمچه حسابداری
    نوشته شده توسط masoodinfo در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 17:46 عصر
  5. کمک در تحلیل برنامه
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 18:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •