نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جلوگیری از هنگ کردن برنامه توسط دستور Try-Catch

  1. #1

    جلوگیری از هنگ کردن برنامه توسط دستور Try-Catch

    سلام به اعضا و دوستان سایت خوب برنامه نویس

    من میخوام زمانی که دستور کانکت شدن به یه پورتی رو میدم و اون پورت توسط یه وسیله دیگه اشغال باشد ، برنامه هنگ نکنه .
    دستورات رو داخل Try Catch مینویسم ولی فقط در مورد اولین پورت مورد بررسی این مشکل یعنی هنگ کردن پیش نمیاد ولی وقتی میخوام یه پورت دیگه رو بررسی کنم باز هنگ میکنه !!!!
    چطوری میشه از یه دستوری استفاده کنم که مثلا چندتا پورت مشغول رو بررسی کنم و برنامه با مشکل مواجه نشه؟
    ضمنا با ویژوال استدیو 2008 مینویسم. ممنون از شما

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: جلوگیری از هنگ کردن برنامه توسط دستور Try-Catch

    سلام
    وقتی از Try Catch استفاده میکنیم ، قاعدتا نباید هنگ کنه

    شما کدی که استفاده کردی رو بذار ببینیم مشکل از کجاست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: جلوگیری از هنگ کردن برنامه توسط دستور Try-Catch

    سلام
    اگه برنامه هنگ میکنه مشکل از کد برنامه ست
    دستوری که گفتین برای هداست برنامه در طمان بروز خطاست که پیغام خاصی بده و از برنامه خارج نشه
    برای جلوگیری از لریز شدن برنامه و هنگ کردن
    باید کد مربوط رو توی background worker بزاری .
    در مورد کارایی و نحوه استفاده از اون توی نت جستجو کن
    یه نکته کوچیک توش هست که کاربردیه, اونه که توحالت پیشفرض وقتی ازش استفاده میکنی اگه توی کدت به کنترل دیگه ای توی برنامه بخای وصل بشی و باهاش کار کنی خطا میده که اون هم با کد

    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load

    Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = False
    End Sub


    توی رویداد فرم لود حل میشه...
    سوالی داشتی بپرس
    وبلاگ من http://eaglevb.blogfa.com/

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از هنگ کردن برنامه توسط دستور Try-Catch

    سلام
    با تشکر از پاسخ شما عزیزان. بذارین واضحتر بیان کنم، ببینید من یه مبدل USB به سریال دارم که وقتی به لپ تاپ وصل میکنم تشکیل یه COM میده که علاوه بر شماره مربوطه یه نام هم داره که البته میتونم نام اون رو خودم توی درایور عوض کنم.
    حالا میخوام برنامه ای که برای کار با پورت سریال نوشتم خودش اتوماتیک پورت رو تشخیص بده. من اومدم و تمام پورتهای موجود در لپ تاپ رو لیست کردم و خواستم دونه دونه به اونا کانکت شم تا هر کدوم با موفقیت کانکت انجام شد همون پورت رو به عنوان پورت مربوطه انتخاب کنم. ولی متاسفانه همونطور که در بالا گفتم هنگ میکنه!!!
    حالا شما دوستان عزیز اگه ممکنه منو راهنمایی کنید چه کار کنم؟
    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: جلوگیری از هنگ کردن برنامه هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط Pedram_Parsian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1393, 05:40 صبح
  2. سوال: جلوگيري از هنگ كردن برنامه ها در VB6
    نوشته شده توسط Farzadak2010 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 13:55 عصر
  3. سوال: جلوگیری از هنگ کردن برنامه
    نوشته شده توسط birtemp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1390, 17:53 عصر
  4. جلوگیری از هنگ کردن برنامه با استفاده از ترد ها
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 19:52 عصر
  5. جلوگیری از هنگ کردن برنامه
    نوشته شده توسط sosp30 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 شهریور 1389, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •