نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: An entity object cannot be referenced by multiple instances of IEntityChangeTracker

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    An entity object cannot be referenced by multiple instances of IEntityChangeTracker

    سلام
    میخوام یک جدولم رو با دستور زیر آپدیت کنم اما خطای An entity object cannot be referenced by multiple instances of IEntityChangeTracker رو میده . من در متد GetProfileOfUser هم از دیتا بیس رکوردی رو خوندم و حالا تو این یکی خطا میده.
    دوستان میتونید راهنمایی کنید؟

    publicdecimalUpdateProfileNewCredit(decimal paidPrice)
    {
    try
    {
    Profile userProfile = _utility.GetProfileOfUser();
    decimal newCredit = userProfile.Credit+ paidPrice;
    userProfile.Credit= newCredit;
    _db.Entry(userProfile).State=EntityState.Modified;
    _db.SaveChanges();
    return newCredit;
    }
    catch(Exception e)
    {
    _errorLog.Error("CreditPayment.cs/UpdateProfileNewCredit","", e.Source,"Message:::"+ e.Message+"---InnerException:::"+ e.InnerException);
    return-1;
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hosseinrasouli
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    35
    پست
    162

    نقل قول: An entity object cannot be referenced by multiple instances of IEntityChangeTracker

    نقل قول نوشته شده توسط hmahdavi921 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام یک جدولم رو با دستور زیر آپدیت کنم اما خطای An entity object cannot be referenced by multiple instances of IEntityChangeTracker رو میده . من در متد GetProfileOfUser هم از دیتا بیس رکوردی رو خوندم و حالا تو این یکی خطا میده.
    دوستان میتونید راهنمایی کنید؟

    publicdecimalUpdateProfileNewCredit(decimal paidPrice)
    {
    try
    {
    Profile userProfile = _utility.GetProfileOfUser();
    decimal newCredit = userProfile.Credit+ paidPrice;
    userProfile.Credit= newCredit;
    _db.Entry(userProfile).State=EntityState.Modified;
    _db.SaveChanges();
    return newCredit;
    }
    catch(Exception e)
    {
    _errorLog.Error("CreditPayment.cs/UpdateProfileNewCredit","", e.Source,"Message:::"+ e.Message+"---InnerException:::"+ e.InnerException);
    return-1;
    }
    }
    سلام دوست عزیز .
    منم همین مشکلو دارم .
    اگه تونستید مشکل رو حل کنید راه حلشو در همین جا بگید تا بنده و بقیه دوستان نیز استفاده کنیم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: An entity object cannot be referenced by multiple instances of IEntityChangeTracker

    این مشکل به خاطر وجود موجودیت مورد نظر در همون کانتکس هست، یعنی این شیء از قبل وجود داره!
    اگه متوجه منظورم نشدید این مقاله رو بخونید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای Object cannot be cast from DBNull to other types.
    نوشته شده توسط hadi vafaii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1394, 13:00 عصر
  2. The Process cannot access the file, because it is being used by another process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 03:32 صبح
  3. multiple instance of sql server
    نوشته شده توسط الهام 1366 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:58 عصر
  4. خطا "Operator '*' cannot be applied to operands of type 'object' and 'object"
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 10:16 صبح
  5. Object type cannot be converted to target type.
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •