نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: صفحه تماس با ما و پاک کردن مقدار قبلدها بعد از ثبت نظر

  1. #1

    صفحه تماس با ما و پاک کردن مقدار قبلدها بعد از ثبت نظر

    سلام دوستان

    دوستان من چطور میتونم در صفحه تماس با ما بعد از ثبت یه نظر کلیه فیلدها رو پاک کنم. که یه نفر نتونه چندبار یه نظر رو ذخیره کنه؟

    @using (Ajax.BeginForm("ContactUs", "Home", new AjaxOptions { HttpMethod = "Post", Url = "/Home/ContactUs", }))
    {
    <section id="content">
    <div class="container">
    <div class="row directionrtl">
    <div class="col-md-8 col-md-offset-2">
    <h2>تماس با ما <small>لطفا فرم زیر را پر کنید</small></h2>
    <hr class="colorgraph">
    <div class="form-group">
    @Html.TextBoxFor(p => p.Names, new { @class = "form-control input-lg", placeholder = "نام و نام خانوادگی" })
    @Html.ValidationMessageFor(p => p.Names)
    </div>
    <div class="form-group">
    @Html.TextBoxFor(p => p.Email, new { @class = "form-control input-lg", placeholder = "ایمیل" })
    @Html.ValidationMessageFor(p => p.Email)
    </div>
    <div class="form-group">
    @Html.TextBoxFor(p => p.Subject, new { @class = "form-control input-lg", placeholder = "موضوع" })
    @Html.ValidationMessageFor(p => p.Subject)
    </div>
    <div class="form-group">
    @Html.TextBoxFor(p => p.Messages, new { @class = "form-control input-lg", placeholder = "متن درخواست" })
    @Html.ValidationMessageFor(p => p.Messages)
    </div>
    <div class="form-group">
    @Html.Captcha(sampleCaptcha)
    </div>
    <div class="form-group">
    <span class="CaptchaValidation"></span>
    <input type="text" class="form-control input-lg" id="CaptchaCode"
    name="CaptchaCode" placeholder="عبارت بالا را اینجا وارد کنید">
    </div>
    <hr class="colorgraph">
    <div class="text-center"><button type="submit" class="btn btn-theme btn-block btn-md">ارسال پیغام</button></div>

    </div>
    </div>
    </div>
    </section>
    }


    کد موردنظر توی کنترلر:
       [HttpPost]
    [CaptchaValidation("CaptchaCode", "SampleCaptcha", "کد امنیتی صحیح نیست")]
    public ActionResult ContactUs(Contact Contact)
    {
    ContactRepository blContact = new ContactRepository();
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (blContact.Add(Contact))
    {
    return MessageBox.Show("پیغام شما با موفقیت ثبت شد", MessageType.Success);
    }
    else
    {
    //نا موفق
    return MessageBox.Show("متاسفانه پیغام شما ثبت نشد", MessageType.Error);
    }
    }
    else
    {
    //خطا مقداری
    return MessageBox.Show(ModelState.GetErrors(), MessageType.Warning);
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: صفحه تماس با ما و پاک کردن مقدار قبلدها بعد از ثبت نظر

    1- با استفاده از jQuery :
    http://jsfiddle.net/MoienTajik/2m37cq2n/16/

    2- استفاده در اکشن بعد از ثبت موفق :

    ModelState.Clear();


    3- استفاده از :

    return RedirectToAction();

  3. #3

    نقل قول: صفحه تماس با ما و پاک کردن مقدار قبلدها بعد از ثبت نظر

    من از روش دوم استفاده کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.

    روش سوم هم چطور میتونم استفاده کنم وقتی یه return دارم که میخام به کاربر نشون بده که نظر شما ارسال شده است.
    روش اول هم با ajax اول صفحه مشکل داره.

    اگر از ajax استفاده نکنم نمیتونم پیغامها رو بدرستی نشون بدم.اگرم استفاده کنم باز مشکل خودش رو داره نمیدونم چیکار کنم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله sara_t : یک شنبه 05 دی 1395 در 16:58 عصر

  4. #4

    نقل قول: صفحه تماس با ما و پاک کردن مقدار قبلدها بعد از ثبت نظر

    میتونید به دکمه ثبت یه id بدید و با جاوااسکریپت ، چک کنید وقتی روی اون دکمه کلیک شد ، فرم رو خالی کنه .
    و یا در Ajax که به اکشن میزنید ، در اکشن در صورت موفق بودن یک string مثل Ok برگردونید و View در Onsuccess چک کنید اگر data برابر با Ok بود ، فرم Reset بشه .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن نقشه محل کارم از روی گوگل مپ به روی صفحه تماس با ما در سایت خودم
    نوشته شده توسط ali abedian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1391, 11:11 صبح
  2. چطور یک صفحه تماس با ما ایجاد کنم؟
    نوشته شده توسط arezo1174 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 23:49 عصر
  3. سوال: خطا در کلیک روی لینکی که توی صفحه تماس با ما هست
    نوشته شده توسط sunn789 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 17:41 عصر
  4. ارسال پیام صفحه تماس با ما به ایمیل سایت بدون استفاده از دات نت
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 12:01 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •