نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از خاصیت یک TextBox در ClassLibrary

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MahmoodM30
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    25
    پست
    146
    تشکر کردن
    76
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    Question استفاده از خاصیت یک TextBox در ClassLibrary

    سلام دوستان میخواستم از خاصیت یک TextBox تو ClassLibrary استفاده کنم و بتونم خروجی dll بگیرم من به صورت کلاس ساده نوشتم و با اجرا به قسمت ابزار ها اضافه میشه کامپوننت جدید ولی میخوام خروجی dll بگیرم باید تو ClassLibrary بنویسم ولی نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید

    12-26-2016 06-51-14 ب-ظ.jpg

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    پست
    39
    تشکر کردن
    6
    19 بار تشکر شده در 13 پست

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox در ClassLibrary

    سلام باید این رو اضافه کنی
    using System.Windows.Forms;

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mrsp1988 از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی آواتار MahmoodM30
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    25
    پست
    146
    تشکر کردن
    76
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox در ClassLibrary

    من هرکاری میکنم بعد از ایجاد فایل dll نمیتونم ازش استفاده کنم میتونم تو رفرنس ها بیارمش ولی به منوی تولبار چیزی اضافه نمیشه از قسمت تولبار هم اجازه اضافه کردن رو نمیده باید از همون رفرنس استفاده کرد میخواستم ببینم نمونه من چه ایرادی داره ممنون میم دوستان راهنمایی کنن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    845
    تشکر کردن
    161
    571 بار تشکر شده در 466 پست

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox در ClassLibrary

    در حالت کد نویسی ToolBox حالت غیر فعال دارد برای دیدن کنترل طراحی شده یک فرم به پروژه اضافه کن و یکبار پروژه را Build کن سپس در حالت Design فرم ،پنجره ToolBox باز کن کنترل شما اضافه میشود.
    First,solve the problem then write the code

  6. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید ژیار رحیمی از وی تشکر کرده‌اند:


  7. #5
    مدیر کل سایت آواتار محمد آشتیانی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,297
    تشکر کردن
    56
    1,089 بار تشکر شده در 652 پست

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox در ClassLibrary

    سلام
    اگر برای کلاس Access Modifier ننویسید ، کامپایلر اون کلاس رو internal در نظر خواهد گرفت (پیش فرض) ، بنابراین کلاستون رو بصورت public تعریف کنید و مجددا کامپایل کنید. (به صورت زیر)

    public class txtProNetM : TextBox





    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید محمد آشتیانی از وی تشکر کرده‌اند:


  9. #6
    کاربر دائمی آواتار MahmoodM30
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    25
    پست
    146
    تشکر کردن
    76
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    Question نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox در ClassLibrary

    سلام مجدد و منون بابات تمام راهنمایی ها مشکل برطرف شد و تونستم با رراهنمایی ها حلش کنم

    فقط یه ایراد دیگه در ورد Border تکست باکس هست که درست کار میکنه فقط تنها ایرادش اینه بعد از انتخاب BorderColor وقتی با ماوس روی TextBox میری یا تب جابه جا میشه یه لرزش کوچیکی تو TextBox ها ایجاد میشه ممون میشم دوستان راهنمایی کنن فایل کلاس رو هم پیوست کردم دوستان

    اینم کد ایجاد BorderColor Textbox

    [DllImport("user32")]
    private static extern IntPtr GetWindowDC(IntPtr hwnd);
    private const int WM_NCPAINT = 0x85;
    protected override void WndProc(ref Message m)
    {
    base.WndProc(ref m);
    if (m.Msg == WM_NCPAINT)
    {
    var dc = GetWindowDC(Handle);
    using (Graphics g = Graphics.FromHdc(dc))
    {
    Pen myPen = new Pen(DefaultBorderColor);
    g.DrawRectangle(myPen, 0, 0, Width - 1, Height - 1);
    }
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی استفاده از value یک combobox در یک datagrid
    نوشته شده توسط dena در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1391, 14:27 بعد از ظهر
  2. امکان استفاده از نام یک query در تابع
    نوشته شده توسط bani_hashemi در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یکشنبه 27 فروردین 1385, 13:41 بعد از ظهر
  3. چگونه میتوان با استفاده از caption یک object در فرمی name نام را بدست اورد
    نوشته شده توسط Goeezor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 02:01 قبل از ظهر
  4. مشکل استفاده از Session یک سایت در سایت دیگر
    نوشته شده توسط iamebadi در بخش ASP.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 12:38 بعد از ظهر
  5. استفاده از کنترل یک صفحه در صفحه های دیگر
    نوشته شده توسط afaghmoh در بخش ASP.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 22:30 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •