نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: request در همان صفحه

  1. #1

    request در همان صفحه

    سلام خدمت دوستان ، من یه همچین کدی نوشتم تو یه صفحه اما چیزی نمایش داده نمیشه ، اشکال از چیه ؟

    <?php
    $query="/index.php?message=hello";
    echo($_REQUEST["message"])
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: request در همان صفحه

    انتظار عجیبی داری ! شما یک رشته را ریختی توی یک متغیر بعدش میخوای مقدار query string توی رشته را از Global یعنی REQUEST_$ بخونی !؟!؟ مقادیر Global ها وقتی صفحه از وب سرور صدا زده میشه با متغیر های محیطی ست میشه. در ضمن باید از GET_$ بخونی نه REQUEST_$ !

  3. #3

    نقل قول: request در همان صفحه

    بله حق باشماست ، اومدم سوالمو تغییر بدم و ساده کنم خراب تر شد ، فرض کنید من یه صفحه دارم که توش کلی پُست هست ، حالا من یه تابع اونور دارم که میتونه این پست هارو حذف کنه ، من این تابع رو تو یه صفحه ای مثل delete.php صدا میزدم و از صفحه ایندکس آیدی اون پستی که میخواستم حذف کنمو با رشته پرس و جو میفرستادم به صفحه delete.php ، الان میخوام این پردازش تو همون صفحه ایندکس انجام بشه و از شر delete.php راحت بشم ، ولی دیدم نمیتونم متغییری که با رشته پرس و جو ارسال میشه رو تو همون صفحه فراخونی کنم،با get هم تست کردم نشد
            echo <<<_html
    <button type="button"><a href="delete.php?id=$id">Delete</a></button>_html;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: request در همان صفحه

    شما پردازش را توی همون صفحه delete انجام بده اما اگه نمیخوای کاربر را بفرستی به delete.php بهتره توی صفحه Index یا هر جا که لیست میکنی پست ها را از طریق ajax درخواست حذف را بفرستی به delete.php و حذف را انجام بدی.

  5. #5

    نقل قول: request در همان صفحه

    آژاکس نمیخوام تو کار استفاده کنم ، پس یعنی راهی نداره که بتونم تو همون صفحه پردازشو انجام بدم ؟
    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    شما پردازش را توی همون صفحه delete انجام بده اما اگه نمیخوای کاربر را بفرستی به delete.php بهتره توی صفحه Index یا هر جا که لیست میکنی پست ها را از طریق ajax درخواست حذف را بفرستی به delete.php و حذف را انجام بدی.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار شاهرخ عشایری
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    82

    نقل قول: request در همان صفحه

    سلام دوست عزیز. شما یا باید اسکریپت delete رو بیاری تو همین صفحه تا بتونی از query string هر کدوم از اون لینکها استفاده کنی و post رو پاک کنی یا باید از AJAX استفاده کنی و id رو بفرستی به اون صفحه و اونجا عمل حذف رو انجام بدی. البته بدون AJAX هم میشه به این صورت که تو فایل delete.php بعد از حذف پست کاربر رو به صفحه پست ها برگردونی. من پیشنهاد میکنم از AJAX استفاده کنی تا کارت شیک و مجلسی و user friendly باشه.

  7. #7

    نقل قول: request در همان صفحه

    همونطور که گفتم نمیخوام از کوئری استفاده کنم روشی که بتونم دیلیتو تو همون صفحه اصلی انجام بدم رو بیشتر توضیح بدین،دقیقا بگین باید چیکار کنم .... ممنون
    نقل قول نوشته شده توسط شاهرخ عشایری مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز. شما یا باید اسکریپت delete رو بیاری تو همین صفحه تا بتونی از query string هر کدوم از اون لینکها استفاده کنی و post رو پاک کنی یا باید از AJAX استفاده کنی و id رو بفرستی به اون صفحه و اونجا عمل حذف رو انجام بدی. البته بدون AJAX هم میشه به این صورت که تو فایل delete.php بعد از حذف پست کاربر رو به صفحه پست ها برگردونی. من پیشنهاد میکنم از AJAX استفاده کنی تا کارت شیک و مجلسی و user friendly باشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: request در همان صفحه

    لینک حذفت را مثلا میگذاری index.php?task=del&id=10 حالا توی همون صفحه Index میای چک میکنی اگه task توی GET_$ برابر del بود بیا و رکورد با id برابر ۱۰ را حذق کن. همین.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار شاهرخ عشایری
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    82

    نقل قول: request در همان صفحه

    اوکی...
    به عنوان مثال میتونی داخل کوئری خودت یک action داشته باشی و یک ID. حالا کافیه action مربوط به فرم رو برابر همون صفحه جاری خودت قرار بدی که لیست تمام پست هارو قراره نشون بده. وقتی کاربر روی delete کلیک کنه هم action (که برابر delete هستش) و هم id پست مورد نظر رو به صفحه جاری ارسال میکنه که با یک script میتونی اونهارو از آرایه GET دریافت کنی و اونها رو از دیتابیس حذفشون کنی.

تاپیک های مشابه

  1. UPDATE شدن GRIDVIEW بعد از انجام تغییرات در همان صفحه
    نوشته شده توسط s.iran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1388, 04:28 صبح
  2. سوال: ارسال اطلاعات در همان صفحه به کمک java یا html
    نوشته شده توسط Dear.Alexm در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 اسفند 1387, 08:43 صبح
  3. سوال: درج ادامه اطلاعات ستون اول در همان صفحه و در ستونی دیگر
    نوشته شده توسط h_floppy در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 16:11 عصر
  4. سوال: درج ادامه اطلاعات ستون اول در همان صفحه و در ستوني ديگر
    نوشته شده توسط h_floppy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 00:35 صبح
  5. چگونگی ویرایش اطلاعات فرمی در همان صفحه
    نوشته شده توسط morad_brd در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 10:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •