نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چجوری چک کنم فقط یه پست اکتیو باشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ahwaz
    پست
    123

    چجوری چک کنم فقط یه پست اکتیو باشه؟

    درود بر دوستان

    من برای قسمت about us سایتم یه جدول تهیه کردم که توش گفتم اون درباره ما رو نشون بده به کاربران که visibility=true

    حالا توی قسمت مدیریت یه سوال برام پیش اومده اونم اینه چجوری جلوگیری کنم از این مسیله که اپراتور یوقت دوتا متن رو true نکنه
    اینو هم باید برای ادیت جلوشو بگیرم هم در زمان ایجاد یک درباره ما جدید

  2. #2

    نقل قول: چجوری چک کنم فقط یه پست اکتیو باشه؟

    با استفاده از Count یا Any چک کنید .
    اگر Count اون هایی که visibility اون ها true هست بیشتر از 1 بود ، اجازه ندید که فعال بشه و خطا برگردونید ، و یا با Any اگر true برگشت داده شد ، یعنی یک رکورد با visibility هست .

    var query = db.YourTbl.Any(r => r.Visibility);
    if(query)
    {
    // Add Error
    }
    else
    {
    // Enable Visibility for that item
    }

  3. #3

    نقل قول: چجوری چک کنم فقط یه پست اکتیو باشه؟

    برای قسمت "درباره ما" سایت نیاز نیست هر بار یک صفحه ی جدید ایجاد کنید, همون قبلی رو ویرایش کنید

    در حلقه ی foreach قرار ندید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 16:23 عصر
  2. سوال: چطور می تونم چک کنم که یه رشته فقط از کاراکترهای @# تشکیل شده یا نه؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 17:36 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 18:01 عصر
  4. سوال: چجوری میشه خروجی یه تابع ارایه باشه؟
    نوشته شده توسط mnsh87 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 آذر 1390, 11:58 صبح
  5. چطوری توی رجیستر یه مقدار رو چک کنم
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 اسفند 1386, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •