نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Listener هنگام دریافت اسمس

  1. #1

    Listener هنگام دریافت اسمس

    باسلام و خسته نباشید
    من میخواستم وقتی یه اسمس میاد ، باتوجه به متن اسمس یه متد خاصی اجرا بشه!
    از interface استفاده میکنم همیشه و جواب میده!
    ولی اینبار اصلا به متدی که نوشتم نمیره و میگه smsListener نال هست!

    :BroadcastReciver.java



    public class IncomingSms extends BroadcastReceiver {
    String smsBody;

    private SmsListener smsListener;

    public interface SmsListener {
    void PassActivate();
    };

    public void setSmsListener(SmsListener listener) {
    smsListener = listener;
    }

    public static final String SMS_BUNDLE = "pdus";
    @Override
    public void onReceive(Context context, Intent intent) {

    String address = "";
    Bundle intentExtras = intent.getExtras();
    if (intentExtras != null) {
    Object[] sms = (Object[]) intentExtras.get(SMS_BUNDLE);
    String smsMessageStr = "";
    for (int i = 0; i < sms.length; ++i) {
    SmsMessage smsMessage = SmsMessage.createFromPdu((byte[]) sms[i]);

    smsBody = smsMessage.getMessageBody().toString();
    address = smsMessage.getOriginatingAddress();
    }

    String strOrig = smsBody;

    try {
    if (strOrig.contains("_Activated_")) {
    if(smsListener!=null){
    smsListener.PassActivate();
    }

    } else {
    Toast.makeText(context, "Ops", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }

    } catch (Exception e) {
    Toast.makeText(context, "Ops", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }

    }
    }


    :Activity

    import arfaie.navid.mei.IncomingSms.SmsListener;


    public class Activate extends Activity {


    private IncomingSms incomingSms;


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_activate);

    incomingSms = new IncomingSms();
    incomingSms.setSmsListener(smsListener);


    }


    SmsListener smsListener = new SmsListener() {
    @Override
    public void PassActivate() {
    Toast.makeText(getBaseContext(), "It Works", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }
    };

    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :)
    آخرین ویرایش به وسیله arfaie : سه شنبه 07 دی 1395 در 20:49 عصر

  2. #2

    نقل قول: Listener هنگام دریافت اسمس

    خوب؟
    مشکل چیه؟
    خطا چیه؟

  3. #3

    نقل قول: Listener هنگام دریافت اسمس

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    خوب؟
    مشکل چیه؟
    خطا چیه؟
    ممنون از اینکه پاسخ دادین!
    من وقتی دیباگ میکنم و بریک پوینت میذارم،وقتی میرسه به خط زیر:

    if(smsListener!=null){

    smsListener.PassActivate();

    }
    همیشه نال هست مقدار smsListener
    در حالی که من همین حالت رو توی کلاسهای دیگه استفاده میکنم و مشکلی نیس
    ولی توی broadcast جواب نمیده!

  4. #4

    نقل قول: Listener هنگام دریافت اسمس

    سلام
    میتونی یه تابع در اکتیویتی بنویسی و اون رو در Broadcast فراخوانی کنی :

    فراخوانی در Broadcast:

    ((YourActivity) context).yourMethode(yourValue)

  5. #5

    نقل قول: Listener هنگام دریافت اسمس

    نقل قول نوشته شده توسط 1masoud1 مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونی یه تابع در اکتیویتی بنویسی و اون رو در Broadcast فراخوانی کنی :

    فراخوانی در Broadcast:

    ((YourActivity) context).yourMethode(yourValue)
    خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادین.
    فقط یه سوال؟
    context که پاس میدیم بهش باید از اکتیویتی بگیریم؟
    اگه آره،چجوری باید بگیریم؟
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: Listener هنگام دریافت اسمس

    خود متد onReceive مقدار context رو داره از همین context استفاده کنید
    @Override

    public void onReceive(Context context, Intent intent) {
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با کامپوننت Kylix SMS در هنگام دریافت SMS
    نوشته شده توسط hojabreyas در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 23:04 عصر
  2. سوال: مفدار دادن به DataGridCell و پاک شدن مقدار هنگام دریافت فوکوس
    نوشته شده توسط مهدیعای در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 10:35 صبح
  3. نمایش اعداد به صورت ؟؟؟ هنگام دریافت مطلب از Feed
    نوشته شده توسط mmssoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 13:57 عصر
  4. سوال: select شدن کل متن یک TextBox هنگام دریافت فوکوس
    نوشته شده توسط ferankyy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 22:36 عصر
  5. خطای حافظه در هنگام دریافت عکس در شبکه ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 20:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •