نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    سلام من میخوام با متدد
    Request یک عدد رو دریافت کنم به عوان مثال Request["refnumber"]=20 و من در کلاینت عدد 20 رو دریافت میکنم
    ولی اگر بخوام اون عدد رو از سرور بفرستم کد سمت سرور اش چی میشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    سلام
    چرا از Session استفاده نمی کنی
    نهایتا اگه می خوای از
    Request استفاده به جای
    Session ها بنویس
    Request ( البته من امتحان نکردم شایدم نشه
    )


    Session["email"] = TextBox1.Text.Trim();
    TextBox1.Text = (string)(Session["email"]);

    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا5 : چهارشنبه 08 دی 1395 در 20:24 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    شما صورت مسئله رو پاک کردید
    من یک سایت دارم که یک لینک را به همراه یک ریکوست به سایت شما ارسال میکنه و شما در سایت خود این ریکوست رو میگیرید
    من میخوام سمت فرستنده رو بنویسم مثالی هست کمکم کنه که یک ریکوست به شما ارسال کنم ؟
    سشن ها رو بلدم !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    کافیه از querystring استفاده کنی
    www.test.com/index.aspx?req=1111
    جای req هرچی خواستی بزار
    بجای 1111 هم مقداری که میخوای ارسال کنی
    در سایت مقصد هم اینطوری میتونی مقدار req رو دریافت کنی((کد زیر VB هست)

    Dim ReqNumber As String = Request.Querystring("req")


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    اگر هم خواستی بیشتر مقدار ارسال کنی کافیه با علامت & کویری ها رو از هم جدا کنی
    www.test.com/index.aspx?req=12345&id=98765

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    ولی اخرش یه کوری استرینگ نشون میده ولی تو درگاه پرداخت این کوری استرینگ نیست ! فقط یه ریکوست رو من دریافت کردم ! بدون تقییر در اسرینگ آدرس !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    با سلام
    با استفاده از asp handler میتونی سمت سرور کدی بنویسی که اون فرایند مورد نظر را انجام دهد و نتیجه را در قالب text/plan بهت نمایش بده.
    حالا فرض به این صورت :

    maydomin.ir/handler.aspx?id=12&code=14
    را در نظر بگیر
    فرایند بررسی شده و نتیجه میشود true برای true عدد 1 را در نظر بگیر
    در handler کد 1 نمایش داده میشود
    شما یک متد در سایت خودت مینویسی به نام get در اونجا لینک درخواستی را وارد میکنید.
    نتیجه را در آخر میتوانید بخوانید.

    مثل درگاه پرداخت های بانکی و ...

    اگر تخصصی تر خواستید باید wcf service طراحی کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    متد های get و post مطالعه کن

  9. #9

    نقل قول: ارسال داده از صفحه ای به صفحه دیگر با متد Request

    سلام و وقت بخیر
    این کد در صفحه سرچ نوشته شده
    به طوری که مطلب رو می گیره
    و شما رو به صفحه ای دیگر هدایت می کند
    Response.Redirect("Search.aspx?search=" + txt_search.Text);

تاپیک های مشابه

  1. خطا در ارسال داده از يك برنامه به برنامه ديگر
    نوشته شده توسط tmaztmaz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آبان 1393, 16:30 عصر
  2. ارسال اطلاعات از گرید ویو به جدول دیگر با دکمه
    نوشته شده توسط sarsma در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 10:07 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 08:41 صبح
  4. ارسال دستور از برنامه ای به برنامه دیگر
    نوشته شده توسط albalooband در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1388, 13:12 عصر
  5. ارسال دستور از برنامه ای به برنامه دیگر
    نوشته شده توسط albalooband در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 13:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •