نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تعریف اینترفیس در اندروید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    Question تعریف اینترفیس در اندروید

    سلام دوستان من می خوام در اینترفیسی که تعریف کردم
    فیلد و getter / setter تعریف کنم
    آیا میشه ؟
    به چه صورت؟
    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: تعریف اینترفیس در اندروید

    اینترفیس قرار نیست کد داشته باشه، درواقع یک دستورالعمل هست برای کلاس هایی که اینترفیس رو Implement می کنن.
    با این اوصاف نوشتن متدها با بدنه در اینترفیس مجاز نیست، البته میتونید فیلد رو در اینترفیس تعریف کنید، اما فیلد ها به public static final تبدیل خواهند شد یا به عبارتی ثابت هایی هستند در اون کلاس.

    پس به اون تعریفی که مدنظر شما هست، خیر. نمیتونید فیلد و Getter/Setter در اینترفیس داشته باشید.

    سوال مهم تر اینه که چرا اصلاً میخواید در اینترفیس فیلد تعریف کنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: تعریف اینترفیس در اندروید

    بسیار متشکرم .ت.ضیح شما بسیار کامل بود و من متوجه اشتباهم شدم .
    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. تعریف چیزی شبیه مستر پیج در اندروید
    نوشته شده توسط ehsanarian در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1395, 11:15 صبح
  2. حرفه ای: دلیل این تو تعریف اینترفیس در مثالی که مطرح کردم رو نمیفهمم
    نوشته شده توسط tux-world در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1394, 14:16 عصر
  3. چگونگی تعریف دسترسی ها در اندروید
    نوشته شده توسط kalhor7 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 10:32 صبح
  4. تعریف array-string در اندروید
    نوشته شده توسط ali_72 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1394, 16:09 عصر
  5. اجرای متدهای تعریف شده در سرور روی کلاینت
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •