نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت یا دانلود فایل ها با پسوندهای مختلف از سایت های دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    داخل کدها :دی
    پست
    234

    دریافت یا دانلود فایل ها با پسوندهای مختلف از سایت های دیگر

    سلام
    فرض کنید میخواهیم همه عکسهایی که در سایت X با پسوند png هست رو دانلود و در دیتابیس ذخیره کنیم.
    ابتدا باید از file_get_contents اطلاعات سایت مورد نظر رو دریافت کنیم؟
    نحوه شناسایی و دریافت پسوند ها به چه شکله؟

  2. #2
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: دریافت یا دانلود فایل ها با پسوندهای مختلف از سایت های دیگر

    میخواهیم همه عکسهایی که در سایت X با پسوند png هست رو دانلود و در دیتابیس ذخیره کنیم.
    باید یک خزنده بنویسید .
    ابتدا باید از file_get_contents اطلاعات سایت مورد نظر رو دریافت کنیم؟
    نحوه شناسایی و دریافت پسوند ها به چه شکله؟
    باید در بین صفحات بخزید و لینک به لینک در بین سایت حرکت کنید و با یک پردازش متن ساده و یا با استفاده از عبارات باقاعده ، تگ های img را پیدا کنید بعد خصیصه ی href رو و بعد مقدارش رو بدست بیارید و با یک درخواست http دیگر تصویر رو دانلود کنید .

  3. #3

    نقل قول: دریافت یا دانلود فایل ها با پسوندهای مختلف از سایت های دیگر

    درود

    خدمت شما : http://pastecode.ir/?p=1434

    در این کد تعریف شده همه تصاویر موجود در لینک http://ltiny.ir رو در پوشه dl ذخیره کنه و در گزارش لینک های دانلود شده رو بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    داخل کدها :دی
    پست
    234

    نقل قول: دریافت یا دانلود فایل ها با پسوندهای مختلف از سایت های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط lizard.tiny مشاهده تاپیک
    درود

    خدمت شما : http://pastecode.ir/?p=1434

    در این کد تعریف شده همه تصاویر موجود در لینک http://ltiny.ir رو در پوشه dl ذخیره کنه و در گزارش لینک های دانلود شده رو بده
    شما تست کردین؟
    برای من فقط array() رو تو مرورگر نشون میده و هیچ اطلاعاتی رو نمیگیره !

  5. #5

    نقل قول: دریافت یا دانلود فایل ها با پسوندهای مختلف از سایت های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط amir6268 مشاهده تاپیک
    شما تست کردین؟
    برای من فقط array() رو تو مرورگر نشون میده و هیچ اطلاعاتی رو نمیگیره !
    بله

    ذخیره میکنه, یک پوشه با نام dl بسازید توی پوشه dl ذخیره میکنه

تاپیک های مشابه

  1. روش کپی کردن تمام فایل ها با نام مشابه و پسوند مختلف
    نوشته شده توسط amirtofighi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 20:13 عصر
  2. حرفه ای: ذخیره فایل ها با پسوندهای افیس در بانک اطلاعاتی توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط milad_khosravi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 12:52 عصر
  3. ذخیره کردن فایل ها با فرمت های مختلف در دیتابیس
    نوشته شده توسط لحظه ها در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 09:35 صبح
  4. باز کردن فایل ها با sql server یا attachبه اون
    نوشته شده توسط mta_va در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 12:04 عصر
  5. مقاله ها و تاپیکهای مهم در سایت های دیگر
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 07:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •