نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیغام خطا هنگام خواندن فایل - The process cannot access the file '...' because it is being used

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    35
    پست
    75

    Question پیغام خطا هنگام خواندن فایل - The process cannot access the file '...' because it is being used

    سلام در قطعه کد زیر قصد داریم تا یک فایل را مقدار دهی کنیم .
    1 - ابتدا چک می کنیم که فایل وجود دارد یا خیر و در غیر اینصورت آنرا ایجاد مینماییم .
    2 - فایل ایجاد شده را برای نوشتن باز میکنیم .
    3 - عملیات نوشتن روی فایل را انجام میدهیم .
    زمانیکه فایل وجو داشته باشد کدها به درستی انجام میشوند اما متاسفانه زمانی که فایل وجود نداشته باشد و بعد از ایجاد فایل در هنگام بازنمودن فایل برای نوشتن پیغام میدهد که فایل و مسیر آن در اشغال فعالیت دیگری میباشند در قسمتی که با (؟) نشان داده شده است چه کدی بایستی اضافه کرد تا فایل و مسیر آزاد شده و فایل را بتوان در چند خط پایین تر برای نوشتن دوباره باز نمود ؟ لطفا با ذکر مثال توضیح دهید

    if (File.Exists("C:\\File1.txt"))
    {
    MessageBox.Show("فایل وجود دارد");
    }
    else
    {
    string CName = @"C:\\File1.txt";
    File.CreateText(CName);

    // ?????
    }

    string fName = @"C:\File1.txt";
    StreamWriter wf = new StreamWriter(fName);

    wf.Close();

    متن پیغام :
    The process cannot access the file 'C:\File1.txt' because it is being used by another process.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 25 اسفند 1395 در 20:50 عصر

  2. #2

    نقل قول: پیغام خطا هنگام خواندن فایل

                string fileName = "...";
    StreamWriter wf;
    if (File.Exists(fileName))
    {
    wf = new StreamWriter(fileName);
    }
    else
    {
    wf= File.CreateText(fileName);
    }

تاپیک های مشابه

  1. The process cannot access the file ' ' because it is being used by another process
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 14:36 عصر
  2. The process cannot access the file because it is being used by another Process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 13:29 عصر
  3. The process cannot access the file because it is being used by another Process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 17:11 عصر
  4. The Process cannot access the file, because it is being used by another process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 03:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •