نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: روش صحیح نمایش فایل های آپلود شده از طریق دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    روش صحیح نمایش فایل های آپلود شده از طریق دیتابیس

    با سلام
    فرض کنید یک جدول داریم که شامل فیلد های زیر میباشد

    id,filename,filesize,extension,path


    و درون این جدول آدرس فایل های آپلودشده کاربران ذخیره شده


    یک تابع داریم که یک id میگیره و از تو جدول فوق آدرس(path) رو استحراج میکنه و در صفحه نشون داده میشه
    بطور مثال لینک زیر رو در نظر بگیرید



    <a href="<?php echo base_url;?>path/func/5">link</a>

    ای دی 5 به تابع func فرستاده میشه بعد آدرس ای دی 5 استخراج میشه و فایل مورد نظر نمایش داده میشه




    اما این کار یک اشکال داره ; یک کاربر میتونه با بالا و پایین بردن عدد آی دی تمام فایل های آپلود شده رو ببینه که این درست نیست


    چه راه کاری پیشنهاد میکنید
    آخرین ویرایش به وسیله IMANAZADI : پنج شنبه 09 دی 1395 در 19:42 عصر

  2. #2

    نقل قول: روش صحیح نمایش فایل های آپلود شده از طریق دیتابیس

    اقای ایمان زاده از توضیحتون ممنونم.برای من که مفید بود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: روش صحیح نمایش فایل های آپلود شده از طریق دیتابیس

    نام فایل رو بفرست بجای آیدی چون فایل ها به صورت فیزیکی روی سرور هستن باید یکتا باشه
    راه دیگش اینه که یه توکن بزاری برای هر ردیف بجای آیدی مثلا time() یا خوده نام فایل رو Md5 کنی توی تیبل بریزی به جای آیدی از اون استفاده کنی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: روش صحیح نمایش فایل های آپلود شده از طریق دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط visioncabin مشاهده تاپیک
    اقای ایمان زاده از توضیحتون ممنونم.برای من که مفید بود
    دوست عزیز آزادی هستم نه زاده

    خواهش میکنم ولی من سوال پرسیدم (البته شاید روند رو نمیدونستید)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: روش صحیح نمایش فایل های آپلود شده از طریق دیتابیس

    اگه عکس ها قرار هست به همه نشون داده بشن که اهمیتی نداره کسی بره بقیه فایل ها را ببینه ! اگه بر اساس ورود به سایت و دسترسی ها عکس ها نشون داده میشن باید با header عکس ها را بفرستی نه اینکه مستقیم آدرس بدی. اگه هم فقط میخوای کسی نتونه حدس بزنه از همون روش دوستمون که گفت token بگذاری توی جدول میتونی استفاده کنی.

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش کنترل های ایجاد شده از طریق کد در فرم
    نوشته شده توسط csharpdoost در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1390, 11:38 صبح
  2. سوال: نحوه دانلود فایل های آپلود شده توسط کاربران
    نوشته شده توسط moseland در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1388, 20:22 عصر
  3. حذف فایل های آپلود شده بر روی سرور
    نوشته شده توسط ka1_fire در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1388, 11:02 صبح
  4. نمایش عکس های آپلود شده
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 11:50 صبح
  5. اشکال در sql server و فایل های دانلود شده از سایت مایکروسافت
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 00:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •