نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد ساختار دیتابیس توسط جاوا

  1. #1

    Question ایجاد ساختار دیتابیس توسط جاوا

    سلام دوستان.

    من با نرم افزار IntelliJ و دیتابیس oracle کار می کنم و ساختار دیتابیس (tables, sequences, triggers) را بصورت دستی ایجاد می کنم.

    می خوام این کار توسط کد های java ( اجرای jar file ) انجام بشه.

    متشکرم

  2. #2
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: ایجاد ساختار دیتابیس توسط جاوا


  3. #3

    نقل قول: ایجاد ساختار دیتابیس توسط جاوا

    می خواهم با کد های جاوا sequences, triggers هم در دیتابیس اوراکل ایجاد کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: ایجاد ساختار دیتابیس توسط جاوا

    جاوا کار خاصی این قسمت انجام نمیده. همونطور که جدول رو با کد SQL درست کردید و فقط query رو با جاوا اجرا کردید (در اصل به DBMS ارسال کرده) بقیه کارها رو هم میتونید به این صورت انجام بدید. در کل تمام زبان ها کدهای SQL رو ارسال می کنند تا DBMS کارهاشون رو انجام بده. پس در لینکی که فرستادن کافیه به جای statement.execute(...); کوئری خودتون رو قرار بدید تا تریگر و... رو براتون ایجاد کنه.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد ساختار دیتابیس توسط جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    جاوا کار خاصی این قسمت انجام نمیده. همونطور که جدول رو با کد SQL درست کردید و فقط query رو با جاوا اجرا کردید (در اصل به DBMS ارسال کرده) بقیه کارها رو هم میتونید به این صورت انجام بدید. در کل تمام زبان ها کدهای SQL رو ارسال می کنند تا DBMS کارهاشون رو انجام بده. پس در لینکی که فرستادن کافیه به جای statement.execute(...); کوئری خودتون رو قرار بدید تا تریگر و... رو براتون ایجاد کنه.
    متشکرم.

    حالا اگر بخوام وقتی jar file برای بار اول در کامپیوتر دیگر باز می شود ساختار دیتابیس در دیتابیس سیستم مورد نظر ایجاد بشه باید چیکار کنم؟

  6. #6
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: ایجاد ساختار دیتابیس توسط جاوا


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 08:58 صبح
  2. سوال: ایجاد یک دیتابیس توسط خود C#‎وerror
    نوشته شده توسط fatameh2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 19:13 عصر
  3. سوال: ایجاد یک پایگاه داده توسط جاوا
    نوشته شده توسط aariapoor در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 12:11 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1390, 12:29 عصر
  5. سوال: ایجاد کنترل در زمان اجرا توسط جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط metal gear solid 4 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 11:32 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •