نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در Asp.NET configuration/security

  1. #1

    Exclamation مشکل در Asp.NET configuration/security

    سلام رفقا
    میخوام از Asp.NET configuration/security
    استفاده کنم اما با ارور زیر مواجه میشم.ظاهرا باید به web.config یه چیزایی اضافه کنم اما نمیدونم چیه !
    میشه راهنمایی کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    عجبا.کسی نیست یاری کنه مارو یعنی؟!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    سلم کاربر گرامی وقت بخیر
    II Express رو نصب کنید مشکل شما حل خواهد شد

  4. #4

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    ممنون از پاسخ دهی
    IIS نصب است
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    مشکل شما از وب کانفیگ و ارتباط پروژه با دیتابیس هستش.بررسی کنید درست میشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    محتویات فایل web.config بنده :

    <?xml version="1.0"?>
    <!--
    For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
    -->
    <configuration>
    <connectionStrings>
    <add name="DatabaseConnectionString" connectionString="Data Source=(localdb)\v11.0;AttachDbFilename=C:\Users\I lovE GOD\documents\visual studio 2012\Projects\website\website\App_Data\Database.md f;Integrated Security=True;"
    providerName="System.Data.SqlClient" />

    </connectionStrings>
    <system.web>
    <roleManager enabled="true" />
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
    <httpRuntime targetFramework="4.5" />
    </system.web>
    <appSettings>
    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="None" />
    </appSettings>
    </configuration>


    مشکل از کجاست بنظرتون؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    دوست عزیز ابتدا حوزه بررسی تو مشخص کن
    ببین میتونی به دیتا بیس دیگه وصل شی یا نه اگه نشد مشکلت رو در SQLserver جستجو کن
    اگه شد در همین فایل Web.config آدرس سیستم خودتو بده در DataSource ا
    "Data Source=(localdb)\v11.0



    ین خیلی جای سوال داره که چرا اینجوری نوشته اسم سرور اسیکوال سرور رو


  8. #8

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    نقل قول نوشته شده توسط taze kar 1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ابتدا حوزه بررسی تو مشخص کن
    ببین میتونی به دیتا بیس دیگه وصل شی یا نه اگه نشد مشکلت رو در SQLserver جستجو کن
    اگه شد در همین فایل Web.config آدرس سیستم خودتو بده در DataSource ا
    "Data Source=(localdb)\v11.0



    ین خیلی جای سوال داره که چرا اینجوری نوشته اسم سرور اسیکوال سرور رو


    sql server مشکلی نداره تست شد
    منظورتونو متوجه نشدم که فرمودید آدرس سیستم خودتو بده.کانکشن استرینگم الانم آدرس سیستم خودمه دیگه

  9. #9

    نقل قول: مشکل در Asp.NET configuration/security

    برادران یک همت کنین یه دستی برسونید.کارم خیلی گیره والا

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در asp.net configuration-sequrity
    نوشته شده توسط mona_mvhd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 مرداد 1391, 13:29 عصر
  2. مشکل با asp net configuration (security(
    نوشته شده توسط AZERILA در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1388, 17:53 عصر
  3. مشكل در ASP.NET Configuration قسمت Security
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 10:54 صبح
  4. مشکل در ASP.NET Configuration
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 08:57 صبح
  5. مشکل در asp.net configuration
    نوشته شده توسط sheida در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مهر 1386, 10:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •