نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فریمورک چیه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    45
    تشکر کردن
    16
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    فریمورک چیه

    با عرض ادب خدمت دوستان
    میخواستم بدونم فریمورک چیه و به چه دردی میخوره

  2. #2
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: فریمورک چیه


  3. #3
    کاربر جدید آواتار pepeland
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    11
    تشکر کردن
    2
    10 بار تشکر شده در 6 پست

    نقل قول: فریمورک چیه

    چارچوب نرم‌افزار یک طراحی قابل استفاده برای سیستم یا زیرسیستم‌های نرم‌افزاری است...

    تعریف فریمورک در wikipedia

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    45
    تشکر کردن
    16
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: فریمورک چیه

    اینی که شما فرمودید ترجمه ماشینی لغت هست ، من میخوام اطلاعات کاربردی تر راجبش داشته باشم ، این که استفاده ازش چ سودی داره و اینکه اصلا کاربردش چیه

    نقل قول نوشته شده توسط pepeland مشاهده تاپیک
    چارچوب نرم‌افزار یک طراحی قابل استفاده برای سیستم یا زیرسیستم‌های نرم‌افزاری است...

    تعریف فریمورک در wikipedia

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1395
    پست
    13
    تشکر کردن
    16
    3 بار تشکر شده در 3 پست

    نقل قول: فریمورک چیه

    سلام . حسین خان فریمورکو اگه میخوای خوب بفهمی چیه برو تو گوگل بزن فریمورک چنتا سایت فارسی میاد بشین بخون . اما اگه در حد یه جمله کوتاه و ساده اگه میخوای ، تو PHP فریمورک یه مجموعه دای آماده هستش که شما از ونا برای ارتباط با دیتابیس ، کار با HTML ،لاگین کاربر ،و.. استفاده میکنین کفایدش اینه که کار آسونتر و قانون مند تر میکنه. شما فعلا در نظر بگیر فریمورک همون کتابخونس ..کتابخونه که میدونی چیه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,179
    تشکر کردن
    19
    2,823 بار تشکر شده در 1,800 پست

    نقل قول: فریمورک چیه

    framework های php برای این به وجود اومدن که در چهارچوب یک design pattern مثل MVC شما بتونی کار های متوداول در یک پروژه نرم افزاری مثل نمایش Grid ، نمایش صفحه به صفحه یا Paging ، ارتباط با پایگاه داده به صورت ساخت یافته تر از کتابخونه های PHP ، اعتبار سنجی فزم ها یا Form Validation و خیلی از کار های دیگه را در زمان کوتاهتر و قالب یکسانی (توی پروژه هایی که یک گروه مینویسن) انجام بدین.

    Framework روی برنامه شما Over Head میگذاره. یعنی برنامه شما درگیر یکسری روال های اون Framework میشه و در نهایت کند تر میشه تا شما با Pure PHP بنویسین. Framework برای پروژه های کوچک تا متوسط خوبه اما برای پروژه های بزرگ تجاری به نظر من و خیلی های دیگه اصلا جالب نیست و مشکلات خاص خودش را داره.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,670
    تشکر کردن
    299
    1,672 بار تشکر شده در 885 پست

    نقل قول: فریمورک چیه

    فریمورک همینطور که از اسمش مشخصه یعنی یک چهارچوب. شما توی هر برنامه یکسری کارهای تکراری دارید مثل اعتبارسنجی فرم ها و سشن و هش کردن پسورد و آپلود فایل و ... که مسلما وقتی با PHP خام کار می کنید باید هربار این کدهارو بنویسید و یا کمی زرنگتر باشید در قالب یک کلاس و یا فایل اینها رو داشته باشید و تو هر پروژه ازشون استفاده کنید.
    فریمورک هم همین کلاس های تکراری و موردنیاز هر پروژه رو براتون فراهم کرده و با استفاده از الگوهای طراحی مثل Singleton و Factory و Repository و MVC و ... و همچنین فراهم کردن امنیت از قبیل جلوگیری از حملات CSRF و ... مسلما شما در PHP خام باید دانش زیادی از شی گرایی و PHP داشته باشید که بتوانید این موارد رو در پروژه تان رعایت کنید ولی این فریمورک ها که حاصل کار یک تیم خبره برنامه نویسی هست و بعد چون Open source هست در اختیار همگان قرار میگیره قطعا اگر مشکلات و باگ هایی هم بوجود بیاد سریعا رفع خواهد شد.
    با فریمورک سرعت کدنویسی تون بسیار زیادتر خواهد شد و همچنین مزیت دیگش هم میتونه این باشه که وقتی یک پروژه رو نصفه و نیمه رها می کنید پیدا کردن فردی که کدهایی که با یک چهارچوب معروف نوشته شده راحت تر هست

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت این سه تا چیه ؟
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 آذر 1382, 16:20 بعد از ظهر
  2. دیباگر چیه ؟؟
    نوشته شده توسط arad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنجشنبه 22 آبان 1382, 05:27 قبل از ظهر
  3. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 19:31 بعد از ظهر
  4. جریان چیه ؟
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 08:23 قبل از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •