نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راهنمایی در مورد فرم ها

  1. #1

    راهنمایی در مورد فرم ها

    سلام خدمت دوستان گل یه سوال کوچیک داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
    من یه فرم رو دانلود کردم حالا میخوام یک سری ویرایش در اون بدم
    این کل کد هست
    <!DOCTYPE HTML>  
    <html>
    <head>
    <style>
    .error {color: #FF0000;}
    </style>
    </head>
    <body>

    <?php
    // define variables and set to empty values
    $nameErr = $emailErr = $genderErr = $websiteErr = "";
    $name = $email = $gender = $comment = $website = "";

    if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST") {
    if (empty($_POST["name"])) {
    $nameErr = "Name is required";
    } else {
    $name = test_input($_POST["name"]);
    // check if name only contains letters and whitespace
    if (!preg_match("/^[a-zA-Z ]*$/",$name)) {
    $nameErr = "Only letters and white space allowed";
    }
    }

    if (empty($_POST["email"])) {
    $emailErr = "Email is required";
    } else {
    $email = test_input($_POST["email"]);
    // check if e-mail address is well-formed
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
    $emailErr = "Invalid email format";
    }
    }

    if (empty($_POST["website"])) {
    $website = "";
    } else {
    $website = test_input($_POST["website"]);
    // check if URL address syntax is valid (this regular expression also allows dashes in the URL)
    if (!preg_match("/\b(?:(?:https?|ftp):\/\/|www\.)[-a-z0-9+&@#\/%?=~_|!:,.;]*[-a-z0-9+&@#\/%=~_|]/i",$website)) {
    $websiteErr = "Invalid URL";
    }
    }

    if (empty($_POST["comment"])) {
    $comment = "";
    } else {
    $comment = test_input($_POST["comment"]);
    }

    if (empty($_POST["gender"])) {
    $genderErr = "Gender is required";
    } else {
    $gender = test_input($_POST["gender"]);
    }
    }

    function test_input($data) {
    $data = trim($data);
    $data = stripslashes($data);
    $data = htmlspecialchars($data);
    return $data;
    }
    ?>

    <h2>PHP Form Validation Example</h2>
    <p><span class="error">* required field.</span></p>
    <form method="post" action="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
    Name: <input type="text" name="name" value="<?php echo $name;?>">
    <span class="error">* <?php echo $nameErr;?></span>
    <br><br>
    E-mail: <input type="text" name="email" value="<?php echo $email;?>">
    <span class="error">* <?php echo $emailErr;?></span>
    <br><br>
    Website: <input type="text" name="website" value="<?php echo $website;?>">
    <span class="error"><?php echo $websiteErr;?></span>
    <br><br>
    Comment: <textarea name="comment" rows="5" cols="40"><?php echo $comment;?></textarea>
    <br><br>
    Gender:
    <input type="radio" name="gender" <?php if (isset($gender) && $gender=="female") echo "checked";?> value="female">Female
    <input type="radio" name="gender" <?php if (isset($gender) && $gender=="male") echo "checked";?> value="male">Male
    <span class="error">* <?php echo $genderErr;?></span>
    <br><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Submit">
    </form>


    </body>
    </html>

    اول میخواستم بدونم این تکه کد اطلاعات رو به کجا میفرسته و یا این تابع چیکار میکنه
    action="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]);?>

    حالا من وقتی به جای کد پی اچ پی ادرس یک صفحه میدم بدون چک کردن ورودی ها و دادن ارور مستقیم به اون صفحه ارجاع میشه باید چیکار کنم که ابتدا ورودی ها چک و در صورت درست بودن ارجاع داده شود؟

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد فرم ها

    اول میخواستم بدونم این تکه کد اطلاعات رو به کجا میفرسته و یا این تابع چیکار میکنه
    action="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]);?>

    به همین صفحه
    حالا من وقتی به جای کد پی اچ پی ادرس یک صفحه میدم بدون چک کردن ورودی ها و دادن ارور مستقیم به اون صفحه ارجاع میشه باید چیکار کنم که ابتدا ورودی ها چک و در صورت درست بودن ارجاع داده شود؟/
    کد php که قبل از فرم نوشته شده رو بزار تو اون صفحه

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط bardya918 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان گل یه سوال کوچیک داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
    من یه فرم رو دانلود کردم حالا میخوام یک سری ویرایش در اون بدم
    این کل کد هست
    <!DOCTYPE HTML>  
    <html>
    <head>
    <style>
    .error {color: #FF0000;}
    </style>
    </head>
    <body>

    <?php
    // define variables and set to empty values
    $nameErr = $emailErr = $genderErr = $websiteErr = "";
    $name = $email = $gender = $comment = $website = "";

    if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST") {
    if (empty($_POST["name"])) {
    $nameErr = "Name is required";
    } else {
    $name = test_input($_POST["name"]);
    // check if name only contains letters and whitespace
    if (!preg_match("/^[a-zA-Z ]*$/",$name)) {
    $nameErr = "Only letters and white space allowed";
    }
    }

    if (empty($_POST["email"])) {
    $emailErr = "Email is required";
    } else {
    $email = test_input($_POST["email"]);
    // check if e-mail address is well-formed
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
    $emailErr = "Invalid email format";
    }
    }

    if (empty($_POST["website"])) {
    $website = "";
    } else {
    $website = test_input($_POST["website"]);
    // check if URL address syntax is valid (this regular expression also allows dashes in the URL)
    if (!preg_match("/\b(?:(?:https?|ftp):\/\/|www\.)[-a-z0-9+&@#\/%?=~_|!:,.;]*[-a-z0-9+&@#\/%=~_|]/i",$website)) {
    $websiteErr = "Invalid URL";
    }
    }

    if (empty($_POST["comment"])) {
    $comment = "";
    } else {
    $comment = test_input($_POST["comment"]);
    }

    if (empty($_POST["gender"])) {
    $genderErr = "Gender is required";
    } else {
    $gender = test_input($_POST["gender"]);
    }
    }

    function test_input($data) {
    $data = trim($data);
    $data = stripslashes($data);
    $data = htmlspecialchars($data);
    return $data;
    }
    ?>

    <h2>PHP Form Validation Example</h2>
    <p><span class="error">* required field.</span></p>
    <form method="post" action="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
    Name: <input type="text" name="name" value="<?php echo $name;?>">
    <span class="error">* <?php echo $nameErr;?></span>
    <br><br>
    E-mail: <input type="text" name="email" value="<?php echo $email;?>">
    <span class="error">* <?php echo $emailErr;?></span>
    <br><br>
    Website: <input type="text" name="website" value="<?php echo $website;?>">
    <span class="error"><?php echo $websiteErr;?></span>
    <br><br>
    Comment: <textarea name="comment" rows="5" cols="40"><?php echo $comment;?></textarea>
    <br><br>
    Gender:
    <input type="radio" name="gender" <?php if (isset($gender) && $gender=="female") echo "checked";?> value="female">Female
    <input type="radio" name="gender" <?php if (isset($gender) && $gender=="male") echo "checked";?> value="male">Male
    <span class="error">* <?php echo $genderErr;?></span>
    <br><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Submit">
    </form>


    </body>
    </html>

    اول میخواستم بدونم این تکه کد اطلاعات رو به کجا میفرسته و یا این تابع چیکار میکنه
    action="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]);?>

    حالا من وقتی به جای کد پی اچ پی ادرس یک صفحه میدم بدون چک کردن ورودی ها و دادن ارور مستقیم به اون صفحه ارجاع میشه باید چیکار کنم که ابتدا ورودی ها چک و در صورت درست بودن ارجاع داده شود؟

    سلام . این قسمت از کدت رو از داخل این صفحه حذف کن و کپیش کن تو یه صفحه ی دیگه مثلا به اسم p.php :

    <?php

    // define variables and set to empty values

    $nameErr = $emailErr = $genderErr = $websiteErr = "";

    $name = $email = $gender = $comment = $website = "";



    if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST") {

    if (empty($_POST["name"])) {

    $nameErr = "Name is required";

    } else {

    $name = test_input($_POST["name"]);

    // check if name only contains letters and whitespace

    if (!preg_match("/^[a-zA-Z ]*$/",$name)) {

    $nameErr = "Only letters and white space allowed";

    }

    }



    if (empty($_POST["email"])) {

    $emailErr = "Email is required";

    } else {

    $email = test_input($_POST["email"]);

    // check if e-mail address is well-formed

    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {

    $emailErr = "Invalid email format";

    }

    }



    if (empty($_POST["website"])) {

    $website = "";

    } else {

    $website = test_input($_POST["website"]);

    // check if URL address syntax is valid (this regular expression also allows dashes in the URL)

    if (!preg_match("/\b(?:(?:https?|ftp):\/\/|www\.)[-a-z0-9+&@#\/%?=~_|!:,.;]*[-a-z0-9+&@#\/%=~_|]/i",$website)) {

    $websiteErr = "Invalid URL";

    }

    }



    if (empty($_POST["comment"])) {

    $comment = "";

    } else {

    $comment = test_input($_POST["comment"]);

    }



    if (empty($_POST["gender"])) {

    $genderErr = "Gender is required";

    } else {

    $gender = test_input($_POST["gender"]);

    }

    }



    function test_input($data) {

    $data = trim($data);

    $data = stripslashes($data);

    $data = htmlspecialchars($data);

    return $data;

    }

    ?>


    بعد که اینکارو کردی این خط از کدت رو :
    <form method="post" action="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
    به صورت پایین تغییر بده :
    <form method="post" action="p.php">

    فقط توجه داشته باش که p.php که جلوی action نوشته شده باید مطابق با اسم صفحه ای باشه که گفتم کدای حذف شده ی این صفحه رو باید کپی کنی توش

    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در مورد فرم ها

    خیلی ممنون بابت پاسخگویی من کد رو به همون صفحه انتقال دادم ولی باز این مشکل وجود داره که بدون این که ورودی ها چک شود به صفحه دوم منتقل میشه.
    من کد ها رو براتون ضمیمه می کنم ممنون میشم یه نگاه بهشون بندازین و بگین که مشکل از چی هستش و در کجا اشتباه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد فرم ها
    نوشته شده توسط Rain_Song در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 15:35 عصر
  2. سوال در مورد فرم ها
    نوشته شده توسط tizdast در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1387, 13:00 عصر
  3. درخواست راهنمایی در مورد Message ها
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 16:03 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 11:16 صبح
  5. راهنمایی در مورد Port ها
    نوشته شده توسط ehsan_delphi_2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •