نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از پریفیکس N در active record

  1. #1

    استفاده از پریفیکس N در active record

    سلام دوستان گلم
    من میخوام که از پریفیکس N توی کوئری هام استفاده کنم هم توی Insert و هم Select و هم Update اما میخوام این به صورت Active record باشه نه به صورت query ساده

    مثلا به جای
    SELECT * FROM table WHERE name = N'علی'

  2. #2

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    سلام

    تا اونجایی که من میدونم همچین قابلیتی بصورت پیش فرض وجود نداره ولی میتونی یه فایل کانفیگ تعریف کنی prefix هارو توش ست کنی موقع کوئری نوشتن ازش استفاده کنی

    $this->db->where($this->config_vars('fied_prefix').'field','ali');

  3. #3

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    سلام

    تا اونجایی که من میدونم همچین قابلیتی بصورت پیش فرض وجود نداره ولی میتونی یه فایل کانفیگ تعریف کنی prefix هارو توش ست کنی موقع کوئری نوشتن ازش استفاده کنی

    $this->db->where($this->config_vars('fied_prefix').'field','ali');
    ممنونم عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ این فایل رو کجا باید ایجاد کنم و محتواش چی باید باشه؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    نقل قول نوشته شده توسط sara.ghavam مشاهده تاپیک
    ممنونم عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ این فایل رو کجا باید ایجاد کنم و محتواش چی باید باشه؟
    توی فولدر cnfig یه فایل درست میکنی اسمش هرچی میتونه باشه
    محتواش این شکلی

    $config['field_prefix'] = 'my_fiel_prefix';

    از این خط هرچقدر لازم داری میتونی کپی کنی و اسمشو عوض کنی مقدار جدید بهش بدی
    نحوه استفاده هم
    اول باید فایل کانفیگ و لود کنی (میتونی توی autoload هم بزاریش)
    $this->config->load('filename');

    نحوه فراخوانی ایتم ها هم به این شکل
    $this->config->item('item_name');

    با کلاس کانفیگ کار های بیشتری هم میشه کرد که میتونی از توی فایل راهنماش بخونی
    https://www.codeigniter.com/userguide3/libraries/config.html

  5. #5

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    ممنون اما در نهایت مثلا توی یک Insert به صورت Active record چطوری باید از این استفاده کنم؟ میشه این قسمتشم توضیح بدین؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    نقل قول نوشته شده توسط sara.ghavam مشاهده تاپیک
    ممنون اما در نهایت مثلا توی یک Insert به صورت Active record چطوری باید از این استفاده کنم؟ میشه این قسمتشم توضیح بدین؟
    اگر برای هر فیلد یک prefix اختصاصی تعریف کرده باشی این شکلی

    $data = array(
    $this->config->item('title').'title' => 'My title',
    $this->config->item('name').'name' => 'My Name',
    $this->config->item('date').'date' => 'My date'
    );

    $this->db->insert('mytable', $data);

    اگر برای همه فیلد ها کلا یک prefix تعریف کردی بهتره قبل از استفاده تو کوئری انتصاب بدی به یه متغیر تا هر بار به آبجکت و متد ارجاع نده. اینجوری سرعت بالاتر میره

    $prefix = $this->config->item('item_name') ;

  7. #7

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    سلام دوست عزیزم
    فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدی، منظورم پریفیکس برای نام فیلد ها نبود منظورم پریفیکس N برای کوئری زدن برای مطالب فارسی بود
    به صورت زیر
    SELECT * FROM table WHERE name = N'علی'

  8. #8

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    نقل قول نوشته شده توسط sara.ghavam مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیزم
    فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدی، منظورم پریفیکس برای نام فیلد ها نبود منظورم پریفیکس N برای کوئری زدن برای مطالب فارسی بود
    به صورت زیر
    SELECT * FROM table WHERE name = N'علی'
    نمییدونم!!! چیزی راجع به پریفیکس value فارسی کوئری نشنیدم تاحالا!!
    value که نیاز به پرییفیکس نداره!! باز اگر میتونی بیشتر توضیح بده که کاربردش چیه و برای چی میخوای استفاده کنی

  9. #9

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    این موضوع در SQL Server استفاده میشه برای محتوای UTF8
    چون در فارسی و عربی ک و ی و اعداد کاراکترهاشون با هم فرق می کنند و هنگام کوئری زدن دچار مشکل میشیم، در ضمن من نمیتونم دیتاهای SQL Server رو هم تغییر بدم
    الان به صورت this->db->query مشکلم رو حل کردم یعنی استفاده از کوئری که براتون نوشتم
    اما من میخوام بتونم به صورت active record ان کار رو انجام بدم

  10. #10

    نقل قول: استفاده از پریفیکس N در active record

    نقل قول نوشته شده توسط sara.ghavam مشاهده تاپیک
    این موضوع در SQL Server استفاده میشه برای محتوای UTF8
    چون در فارسی و عربی ک و ی و اعداد کاراکترهاشون با هم فرق می کنند و هنگام کوئری زدن دچار مشکل میشیم، در ضمن من نمیتونم دیتاهای SQL Server رو هم تغییر بدم
    الان به صورت this->db->query مشکلم رو حل کردم یعنی استفاده از کوئری که براتون نوشتم
    اما من میخوام بتونم به صورت active record ان کار رو انجام بدم
    الان متوجه منظورتون شدم
    این مشکل بخاطر استفاده از نسخه قدیمی sql هست. شما الان یا از 2000 یا 2005 استفاده میکنی. اگر از نسخه 2016 استفاده کنی این مشکل حل شده و دیگه نیازی به پریفیکس نیست
    توی کوئری insert و update میتونی از set استفاده کنی. پارامتر سوم و false بزار که از فیلتر نگذره

    $this->db->set('field', 'N'.'\'ugd\'', FALSE);

    توی کوئری select هم که شرط و بصورت string بنویس

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فایل chm در دلفی
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 06:27 صبح
  2. استفاده از اشاره گرها در Object Pascal (دلفی)
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:37 عصر
  3. استفاده از فایلهای Resource در VB 6
    نوشته شده توسط M-Gheibi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 16:04 عصر
  4. استفاده از کنترهای activeX در صفحات Html
    نوشته شده توسط Saied System در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 06:42 صبح
  5. استفاده از کاراکتر فارسی در url
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 00:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •