نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

    با سلام و خسته نباشید.
    دوستان راهنمایی میخوام برای راه اندازی جدولی که تعداد رکورد نسبتا بالایی داره و عملیات خوندن و نوشتن در اون بسیار بالاست.
    مثال : یک جدول با 300 هزار رکورد که بسیار در حال نوشتن و خوانده شدن هست.
    چه راهکاری برای این جدول پیشنهاد میکنید؟
    توجه داشته باشید استفاده از کلید اختصاصی و innobdb نتونسته خیلی کمکی کنه و cpu همیشه بالای 95 درصد هست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

    انجین به Myisam تغییر بده البته باید بیخیال رابطه بشی!
    البته 300 هزار تا هم زیاد نیست نباید زیاد سرعت کم باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    انجین به Myisam تغییر بده البته باید بیخیال رابطه بشی!
    البته 300 هزار تا هم زیاد نیست نباید زیاد سرعت کم باشه
    ممنون از پاسخ شما، از اونجایی که عملیات نوشتن هم زمان با خواندن رخ میده، اگر بخوایم از myisam استفاده کنیم عملا برنامه از کار میوفته! چون این نوع جداول هنگام نوشته شدن یا بروزرسانی، کل جدول رو قفل میکنن!
    مشکل ما بالا بودن مصرف cpu هست که ظاهرا در هنگام مرتب سازی این اتفاق میوفته.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

    راستی تنظیمات مربوط به حافظه برای هر عملیات در فایل my.ini است که میتونی نسبت به نیازت تغییر بدی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

    اول باید همه چی بررسی بشه!
    - ساختار دیتابیس شما و اصول طراحی پایگاه داده
    - نحوه کدنویسی php شما. حتی یه select * هم میتونه تو مقیاس بزرگ تاثیر محسوسی ایجاد کنه.

    ولی درکل بهتره واسه داده های زیاد از mysql صرف نظر کنین و گزینه هایی مثل postgreSQL و mongoDB و ... رو هم تست کنین.
    من برای 2 میلیون رکورد mysql داغونم کرد! ولی postgresql خیلی عالی بود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

    ممنون از همه. یک سوال دیگه اینکه :
    ما یه لیست سفارشات داریم که باید انجام بشن توسط بازاریابان. عملیات خوانده شدن و نوشته شدن از این لیست توسط بازاریابان خیلی بالاست.
    چطور میشه لیست رو چطوری برگشت داد که همه ی سفارشات موجود در لیست مورد نمایش قرار بگیرن؟
    مثلا اینطوری نباشه که یک تعداد خاصی از سفارشات برگشت داده بشه بلکه همه به یک اندازه مورد توجه باشن.

    اینم بگم که اگر بخوایم order by یک فیلد خاص بکنیم، یک سفارش خیلی بیشتر از نیاز مورد نمایش قرار میگیره چون تعداد عملیات درخواست توسط بازاریابان بالاست.

    ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای دیتابیس حجیم و پرتراکنش

    به صورت راندوم مرتب کنین.
    ORDER BY RAND()

    اگه چیزی که میخوایین فراتر هست باید کامل توضیح بدین(خیلی کلی توضیح دادین) بعد براش یه الگوریتم نوشته بشه که سفارشات رو با حساب و کتاب نمایش بده.

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای دیتابیس اندروید
    نوشته شده توسط mehrnazb در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1394, 01:28 صبح
  2. درخواست راهنمایی برای دیتابیس یک سایت اتوماسیون
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:15 صبح
  3. سوال: درخواست راهنمايي براي انتخاب ديتابيس و زبان برنامه نويسي
    نوشته شده توسط hpcompaq6720s در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 11:38 صبح
  4. سوال: درخواست راهنمایی برای طراحی جداول دیتابیس
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1388, 15:27 عصر
  5. درخواست راهنمایی برای انتقال یک فایل به دیتابیس و بازیابی
    نوشته شده توسط mortezakiaee در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 17:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •