نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    سلام

    فکر کنم به قدر کافی توی عنوان تاپیک توضیح دادم
    من میخوام برای نمایش تصویر با فرمت jpg آدرس عکس مورد نظر رو در یک فیلد ذخیره کنم و سپس با یک نمایشگر عکس یا Imag اون آدرس رو نمایش بدم

    حالا میخوام کاربر با کلیک بر روی یک باتن بتونه با browser که باز میشه یا فایل خودش رو انتخاب بکنه و بعد از انتخاب اون و زدن کلید open یا insert آدرس اون فایل انتخابی توی فیلد مربوطه ثبت بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    سلام مجدد

    توی اکسس 2003 کد زیر جواب میداد ولی توی 2013 جواب نمیده
    میشه راهنمایی کنید؟

    Private Sub Browse_Click()
    DoCmd.GoToControl "Picture"
    DoCmd.RunCommand acCmdInsertObject
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    سلام مجدد

    توی این تاپیک یه نمونه دیدم

    ولی نتونستم کد رو تفسیر کنم. از دوستان زحمت میکشن ببینم این چی بچی هست


    Private Sub cmdOpenImage_Click()
    Dim dlg As FileDialog, strFile As String
    Set dlg = Application.FileDialog(msoFileDialogFilePicker)
    With dlg
    .AllowMultiSelect = False
    .Filters.Add "Images", "*.gif; *.jpg; *.jpeg; *.png; *.bmp", 1
    .Title = "ÇäÊÎÇÈ ÝÇíá"
    .InitialFileName = MyPrj("Images")
    .ButtonName = "ÇäÊÎÇÈ"
    If dlg.Show = True Then
    txtLogoPath = .SelectedItems(1)
    Me.imgLogo.Picture = txtLogoPath
    cmdSaveLogo.Enabled = True
    End If
    End With
    Set dlg = Nothing

    End Sub

  4. #4

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    سلام
    با کد بالا که مربوط به رفرنس Microsoft Office 11.0 Object Library هست میتونید واردهاردبشید
    انتخاب چندتایی را غیرفعال میکنه .AllowMultiSelect = False

    محدودیت نمایش فایلها .Filters.Add "Images", "*.gif; *.jpg; *.jpeg; *.png; *.bmp", 1

    تایتل پنجره انتخاب فایل .Title = "ÇäÊÎÇÈ ÝÇíá"
    نهایتا آدرس فایل داخل متغیر ذخیره میشه strFile

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط saeed28541 مشاهده تاپیک
    سلام
    با کد بالا که مربوط به رفرنس Microsoft Office 11.0 Object Library هست میتونید واردهاردبشید
    انتخاب چندتایی را غیرفعال میکنه .AllowMultiSelect = False

    محدودیت نمایش فایلها .Filters.Add "Images", "*.gif; *.jpg; *.jpeg; *.png; *.bmp", 1

    تایتل پنجره انتخاب فایل .Title = "ÇäÊÎÇÈ ÝÇíá"
    نهایتا آدرس فایل داخل متغیر ذخیره میشه strFile
    ممنونم دوست عزیز

    آیا راه حل دیگه ای هم هست برای این کار؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    اگر نخواید از رفرنس استفاده کنید یک ماژلی هم تو همین سایت دیدم که کار BROWSEرا انجام میداد.
    پیداش کردم براتون میزارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط saeed28541 مشاهده تاپیک
    اگر نخواید از رفرنس استفاده کنید یک ماژلی هم تو همین سایت دیدم که کار BROWSEرا انجام میداد.
    پیداش کردم براتون میزارم
    از لطفت خیلی ممنونم

    حالا میشه مزایا و معایب استفاده از رفرنس یا ماژول رو هم بگین
    که به نظر شما بهتره از کدوم یکی از این موارد استفاده کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    سلام
    از این برنامه کمک بگیرید
    https://barnamenevis.org/attachment.p...7&d=1473499914

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط bemilove مشاهده تاپیک
    سلام
    از این برنامه کمک بگیرید
    https://barnamenevis.org/attachment.p...7&d=1473499914
    ازت ممنونم دوست عزیز
    ولی نتونستم نمونه رو باز کنم
    مشکل 32 بیت و 64 بیتی دارم
    سیستم من 64 بیت هست و باز نمیشه برام

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    دوستان سلام

    ما هنوز چشم انتظار راهنمایی شما هستیم ...

  11. #11

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    سلام نمونه ای برای تبدیل ۳۲ به ۶۴ بیتی وجود داره
    جستجو کنید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از کلید برای انتخاب فایل و درج آدرس آن در فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen1393 مشاهده تاپیک
    سلام نمونه ای برای تبدیل ۳۲ به ۶۴ بیتی وجود داره
    جستجو کنید
    با تشکر

    نمونه مورد نظر رو برای تبدیل 32 بیتی به 64 بیت رو پیدا کردم
    گفتم اول تشکر کنم بعد برم برای تست

    اینم لینکش که دوستان استفاده کنند

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از Thread برای ساخت فایل TTS
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 آبان 1393, 00:29 صبح
  2. استفاده از پکر برای محافظت فایل اکسس
    نوشته شده توسط samiasoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1392, 19:05 عصر
  3. سوال: درخواست یک روش برای کمترین استفاده از ram برای دانلود فایل
    نوشته شده توسط mohammad hoseini در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1392, 11:46 صبح
  4. استفاده از treeView برای انتخاب فایل
    نوشته شده توسط mohammad2407 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1392, 09:13 صبح
  5. سوال: علت ارور در استفاده از AxWindowsMediaPlayer براي پخش فايل صوتي
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 13:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •