نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارسال ارایه به یک تابع

  1. #1

    مشکل در ارسال ارایه به یک تابع

    با سلام و عرض خسته نباشید من کد زیر روبرای به دست اوردن ماکسیم عنصر یک ارایه به وسیله ی تابع تو ویژوال مینویسم ولی باerrorمواجه میشم اگه میشه راهنماییم کنید
    #include "stdafx.h"
    #include<iostream>
    #include<string>
    using namespace std;
    double bishtarin(double grade[], int a)
    {
    double max = 0;
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    if (grade[i]>max)
    {
    max = grade;
    }
    }
    return max;
    }

    int main()
    {
    double grade[10];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    cin >> grade[i];
    }
    double maximum = bishtarin(grade[], 10);

    return 0;
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال ارایه به یک تابع

    نقل قول نوشته شده توسط amasood مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض خسته نباشید من کد زیر روبرای به دست اوردن ماکسیم عنصر یک ارایه به وسیله ی تابع تو ویژوال مینویسم ولی باerrorمواجه میشم اگه میشه راهنماییم کنید
    #include "stdafx.h"
    #include<iostream>
    #include<string>
    using namespace std;
    double bishtarin(double grade[], int a)
    {
    double max = 0;
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    if (grade[i]>max)
    {
    max = grade;
    }
    }
    return max;
    }

    int main()
    {
    double grade[10];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    cin >> grade[i];
    }
    double maximum = bishtarin(grade[], 10);

    return 0;
    }
    سلام
    با 3 تا تغییر جزئی، برنامه به صورت زیر درمیاد و کار میکنه:
    #include <iostream>
    #include <string>
    using namespace std;


    double bishtarin(double grade[], int a)
    {
    double max = 0;
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    if (grade[i]>max)
    {
    max = grade[i];
    }
    }
    return max;
    }


    int main(){


    double grade[10];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    cin >> grade[i];
    }
    double maximum = bishtarin(grade, 10);


    cout << maximum << endl;


    return 0;
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال ارایه به یک تابع

    البته برنامه شما کمی نیاز به تصحیح داره.
    1- چرا داخل تابع، max رو 0 قرار دادید؟ الان اگر 10 تا عدد منفی به برنامه بدیم و اصلاً 0 رو وارد نکنیم، برنامه به اشتباه میگه که بیشترین عدد، 0 بوده! درحالی که ما فقط اعداد منفی وارد کردیم.
    پس بهتره max رو برابر اولین خونه آرایه قرار بدیم.

    2-چرا ورودی تابع، هم آرایه هست و هم تعداد خونه های آرایه (int) ؟؟ فقط آرایه رو به عنوان ورودی به تابع بدیم کافی هست.

    #include <iostream>
    #include <string>
    using namespace std;


    double bishtarin(double grade[])
    {
    double max = grade[0];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    if (grade[i]>max)
    {
    max = grade[i];
    }
    }
    return max;
    }


    int main(){


    double grade[10];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    cin >> grade[i];
    }
    double maximum = bishtarin(grade);


    cout << maximum << endl;


    return 0;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال مقداری به یک صفحه و خواندن آن
    نوشته شده توسط abbas3zaar در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 02:20 صبح
  2. ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind
    نوشته شده توسط sarapepors در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 21:41 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 07:11 صبح
  4. مبتدی: مشکل در ارسال شی به یک متد
    نوشته شده توسط mtss92 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 14:12 عصر
  5. مشکل در پاس دادن آرایه به یک تابع
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 20:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •