نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    سلام دوستان
    من می خوام از یک جدول مثلا بگم از رکورد 10 تا 20 را نمایش دهد ممنون میشم برای نوشتن این query کمکم بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    با سلام

    در ابتدا بايد مشخص شود كه مبناي اين انتخاب بر چه اساسي مي باشد

    اگر صرفا رديف 10 الي 20 جدول باشد كه اين منطق صحيح نمي باشد

    بهتر آن است كه نمونه خود را قرار دهيد و بيشتر توضيح دهيد

    كه معيار در انتخاب 10 ركورد مورد نظر جنابعالي چيست ؟

    با تشكر نادري .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    ممنون از توجهتون. من می خوام توی برنامم به این صورت باشه که کاربر انتخاب میکنه که 10 سوال اول ذخیره شده رو ببینه حالا می خواد مثلا از سوال 10 الی 20 رو ببینه و مثلا بار سوم 10 سوال بعدی رو ببینه. برای 10 سوال اول میتونم از دستور top استفاده کنم ولی برای بقیش نمیدونم برای اینکار در اسکیول از limit استفاده میکردم ولی در access این دستور وجود نداره.
    با تشکر فراوان

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    در اکسس limit و بطور کلی data pagination نداریم
    SELECT ORDERID FROM ORDERS WHERE ORDERID IN
    (SELECT TOP 10 ORDERID FROM
    (SELECT TOP 20 ORDERID FROM ORDERS ORDER BY ORDERID)
    ORDER BY ORDERID DESC)
    ORDER BY ORDERID

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    ممنون بابت پاسختون.
    من از دو تا تکست باکس دریافت میکنم که کاربر چه رکورد هایی رو می خواد ببینه مثلا رکورد 1 تا 10 یا رکورد 10 تا 20 و .... حالا من تکست 1 رو قرار دادم به جای عدد 10 و تکست 2 رو به جای عدد 20 قرار دادم ولی وقتی مقدار ورودی تکست 1 عدد 1 و ورودی تکست 2 رو 10 قرار میدم فقط یک رکورد به من نمایش میده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    سلام

    یک راه خیلی ساده استفاده از گزاره اسی کیو ال مانند زیر است :

    SELECT [ID], field1.field2FROM Sheet1
    WHERE ((([ID]) Between [عدد اول] And [عدد دوم]));





    اگر متوجه شدید که هیچ در غیر اینصورت نمونه خود را ارسال کنید .

    با تشکر نادری

    the_best_chanals@

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    Class1.str1 = "select Num_Question,QTs_Name,Correct_Ans from Lesson,Quastion where Lesson.L_Code=Quastion.L_Code and Type_Q='" + type_q + "' and Base_N='" + base_n + "' and Branch='" + branch + "' and Lesson.L_Code=" + l_code + " and Chapter_C=" + chapter + " and [Section_C]=" + section;

    این دستور select رو استفاده کردم.
    و دستور رو با توجه به فرمایش دوستمون به این صورت تغییر دادم ولی فقط یک سطر رو نمایش داد (وقتی تکست اول 1 باشه)

    Class1.str1 = "select Num_Question,QTs_Name,Correct_Ans from Quastion where Num_Question IN (select top " + Convert.ToInt32(textBox1.Text.Trim()) + " Num_Question from (select top " + Convert.ToInt32(textBox2.Text.Trim()) + " Num_Question from Lesson,Quastion where Lesson.L_Code=Quastion.L_Code and Type_Q='" + type_q + "' and Base_N='" + base_n + "' and Branch='" + branch + "' and Lesson.L_Code=" + l_code + " and Chapter_C=" + chapter + " and [Section_C]=" + section + " order by Num_Question) order by Num_Question desc) order by Num_Question";

    دستوری که شما فرمودید رو هنوز اجرا نکردم ولی فکر کنم که فیلد ای دی رو چک کنه و اگر مقدار این فیلد برابر مثلا 1 تا 10 بود در اینصورت رکورد رو نمایش میده در صورتی که من می خوام بین مثلا 300000 رکورد کاربر بگه چند تا رو می خواد ببینه
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    سلام

    این کار رو هم می تونه بکنه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    سلام ممنون از توجهتون.
    از دستور between هم استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    نمونه فایلتون رو بزارید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    ممنون .خداروشکر جواب گرفتم.
    البته شاید زیاد راه جالبی نباشه ولی با دستور not in . به این صورت که داخل select اول نوشتم به تعداد تکست دوم رکورد استخراج کنه و در دستور دوم نوشتم به تعداد تکست اول رکورد استخراج کنه و با دستور not in چک بشه که رکوردهای select اول داخل select دوم نباشند

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط f_naderi مشاهده تاپیک
    ممنون بابت پاسختون.
    من از دو تا تکست باکس دریافت میکنم که کاربر چه رکورد هایی رو می خواد ببینه مثلا رکورد 1 تا 10 یا رکورد 10 تا 20 و .... حالا من تکست 1 رو قرار دادم به جای عدد 10 و تکست 2 رو به جای عدد 20 قرار دادم ولی وقتی مقدار ورودی تکست 1 عدد 1 و ورودی تکست 2 رو 10 قرار میدم فقط یک رکورد به من نمایش میده.
    باید محدوده رو حساب کنین: وقتی گفته میشه رکورد 51 تا 60 یعنی 10 رکورد آخر از 60 رکورد انتخاب شده.
    فایل پیوست رو ببینید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: استخراج رکوردهای 10 تا 20 از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط saeed1234n مشاهده تاپیک
    سلام

    یک راه خیلی ساده استفاده از گزاره اسی کیو ال مانند زیر است :

    SELECT [ID], field1.field2FROM Sheet1
    WHERE ((([ID]) Between [عدد اول] And [عدد دوم]));





    اگر متوجه شدید که هیچ در غیر اینصورت نمونه خود را ارسال کنید .

    با تشکر نادری

    the_best_chanals@

    فقط زمانی درست هست که:
    1- فیلد ID حتما از 1 شروع شده باشه وگرنه باید آفست اون رو منظور کنیم.
    2- هیچ رکورد حذفی نداشته باشیم که در عمل داریم.
    3- کلید الزاما autonumber نیست.

تاپیک های مشابه

  1. چطوری میشه به دستورات sql گفت که مثلا رکوردهای 10 تا 20 رو بیار؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 08:53 صبح
  2. سوال: انتخاب رکوردهای 30 تا 40 از یک جدول
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 06:53 صبح
  3. سوال: چطوری دو تا سطر از جدول پایگاه دادمو جابجا کنم؟
    نوشته شده توسط sudy3090 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 06:31 صبح
  4. چطوری دو تا سطر از جدول پایگاه دادمو جابجا کنم؟
    نوشته شده توسط sudy3090 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 23:46 عصر
  5. چگونه می توان رکوردهای 30 تا 40 یک جدول را استخراج کرد
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1383, 03:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •