نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد نویسی سی شارپ در محیط دیزان Asp.net

  1. #1

    کد نویسی سی شارپ در محیط دیزان Asp.net

    من در محیط asp.net به وسیله bootstarp دستور نمایش تصویر به صورت window.load نوشتم به وسیله href ولی در لینک
    a href>
    تصویر رو میزنم فراخونی میکنم مانند تصویر زیر
    2017-01-03_00-06-57.jpg
    من میخوام تصویر به جای اینکه به صورت Static نمایش بدم به صورت دانامیک باشه یعنی هر تصویری رو زدم از آدرس محل مورد نظرکه اسمش در بانک هستش فرخونی و در asp.image نشان بده که در asp.image تصویر رو نشان میدم از بانک ولی مشکل من در فراخونی دستور زیر هستش

    ImgPersonal.ImageUrl = @"~\UploadImagePersonal\" + Session["U_ID_Card"] + ".jpg";

    در این دستور جای گزاری کنم

    <a href="../UploadImagePersonal/0014401509.jpg" class="add-prettyphoto">
    <asp:Image runat="server" CssClass="img-thumbnail" ID="ImgPersonal" Style="cursor: pointer;" Width="150px" Height="200px" />
    </a>

    در تگ A href به روایت تصویر زیر
    2017-01-03_00-16-51.png
    ممنون میشم کمکنید تا بتوانم آدرس قرار بدم لازم دارم تصویر به صورت زیر نمایش بدم.
    2017-01-03_00-06-57.jpg

  2. #2

    نقل قول: کد نویسی سی شارپ در محیط دیزان Asp.net

    اگر در فراخوانی عکس و ایجاد لینک درست مشکل دارید ، از Server.MapPath استفاده کنید :


    ImgPersonal.ImageUrl = Server.MapPath("~\UploadImagePersonal\") + Session["U_ID_Card"] + ".jpg";



    <a href="~/UploadImagePersonal/0014401509.jpg" class="add-prettyphoto">
    <asp:Image runat="server" CssClass="img-thumbnail" ID="ImgPersonal" Style="cursor: pointer;" Width="150px" Height="200px" />
    </a>

  3. #3

    نقل قول: کد نویسی سی شارپ در محیط دیزان Asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    اگر در فراخوانی عکس و ایجاد لینک درست مشکل دارید ، از Server.MapPath استفاده کنید :


    ImgPersonal.ImageUrl = Server.MapPath("~\UploadImagePersonal\") + Session["U_ID_Card"] + ".jpg";



    <a href="~/UploadImagePersonal/0014401509.jpg" class="add-prettyphoto">
    <asp:Image runat="server" CssClass="img-thumbnail" ID="ImgPersonal" Style="cursor: pointer;" Width="150px" Height="200px" />
    </a>
    ممنون بابت جواب شما من تو نمایش تصویر از سرور مشکلی ندارم مشکلی من این هستش که به صورت a href بیام داخل href به این صورت قرار بدم
    ~\UploadImagePersonal\") + Session["U_ID_Card"] + ".jpg
    برای نمایش تصویر در داخل تگ href
    تا به صورت window.load() نمایش داده شود.

  4. #4

    نقل قول: کد نویسی سی شارپ در محیط دیزان Asp.net

    سوال شما اصلا مشخص نیست
    برای گرفتن جواب اول باید سوال رو درست مطرح کنید!

    برداشت من این هست که شما میخواهید یک عکس رو بصورت Ajax فراخوانی کنید!
    خب برای اینکار ابتدا باید یک Request Ajax به سرور بفرستید
    بعد از اون با Jquery تگ img رو تغییر بدهید.

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی سی شارپ در نبلت اندروید ؟
    نوشته شده توسط omidan24 در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 18:28 عصر
  2. برنامه نویسی سی شارپ در نبلت اندروید ؟
    نوشته شده توسط omidan24 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 09:56 صبح
  3. استخدام برنامه نويس مسلط به زبان برنامه نويسي سي شارپ در اهواز
    نوشته شده توسط omidirani در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1391, 08:44 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1390, 15:31 عصر
  5. ذخیره فایل زیپ در اکسس با کد نویسی سی شارپ
    نوشته شده توسط harimehamid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1390, 09:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •