نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با مخفی کردن آیکون برنامه

  1. #1

    Exclamation مشکل با مخفی کردن آیکون برنامه

    سلام

    دوستان ی برنامه مدیریت گوشی هوشمند کودکان نوشتم ک نیازه آیکونش مخفی بشه، آیکونو ک مخفی میکنم برنامه ب مشکل میخوره، تو بعضی گوشی ها موقع نصب فورس کلوز میده یا وسط اجرا، بعضی گوشی ها نصب نشد میزنه، بعضی گوشیهام بدرستی کار میکنه
    مشکل چیه؟
    چرا باید بعد از مخفی کردن آیکون برنامه این مشکل پیش بیاد ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با مخفی کردن آیکون برنامه

    hellp me
    !!!!!!!!!!!!

  3. #3

    نقل قول: مشکل با مخفی کردن آیکون برنامه

    جواب سوالت اینجاست:

    http://stackoverflow.com/a/22754642/6596724

  4. #4

    نقل قول: مشکل با مخفی کردن آیکون برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    جواب سوالت اینجاست:

    http://stackoverflow.com/a/22754642/6596724

    خیلی ممنون از توجهتون
    بنده دقیقا همین کارو کردم
    همین کد رو قرار دادم



    try {

    PackageManager p = getPackageManager();
    ComponentName componentName = new ComponentName(this, MainActivity.class); // activity which is first time open in manifiest file which is declare as <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    p.setComponentEnabledSetting(componentName, PackageManager.COMPONENT_ENABLED_STATE_DISABLED, PackageManager.DONT_KILL_APP);


    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }



    اما برنامه به مشکل میخوره
    مخفی شدن برنامه طوریه که بعد از نصب و اجرای برنامه چند ثانیه بعد هیدن میشه
    ظاهرا تو این چند ثانیه که هیدن نشده برنامه بدرستی عمل میکنه و موقعیتو ارسال میکنه، ولی وقتی هیدن میشه انگار برنامه بسته میشه و عمل نمیکنه
    ضمنا تو بیشتر گوشیها بدون مشکل کار میکنه تو بعضی گوشی ها مشکل داره
    جنی موشن هم همه دیوایس هاش بدون مشکل کار میکنه
    یه چیز دیگه هست
    ی بار نصب میکنم بدون مشکل همه اطلاعاتو میقرسته
    بعضی وفتا چنتا از اطلاعاتو میفرسته !

    مشکل چه چیزهایی میتونه باشه /؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با مخفی کردن آیکون برنامه

    متوجه شدم وقتی که برنامه نسب میشه و صفحه نمایش روشن هست برنامه بخوبی کار میکنه اما وقتی که بعد از چند ثانیه استفاده نکردن از گوشی صقحه نمایش خاموش خاموش و قفل میشه و یا وقتی که دکمه پاورو میزنم و صقحه خاموش و قفل میشه برنامه دیگه کار نمیکنه !

    تاکید میکنم وقتی که از کد مخفی کردن آیکن برنامه استفاده میکنم اینطوری میشه

تاپیک های مشابه

  1. مخفی کردن ایکون برنامه از منو با برنامه نویسی
    نوشته شده توسط Jaxon_hacker_black در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 تیر 1395, 18:44 عصر
  2. سوال: مخفی کردن آیکون برنامه از تب Processes برنامه TaskManager ویندوز
    نوشته شده توسط محسن واژدی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 18:33 عصر
  3. سوال: مشکل با مخفی کردن DIV های موجود در reapter
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1388, 20:34 عصر
  4. سوال: مشكل با مخفي كردن div كه runat=server
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 00:55 صبح
  5. مشکل در مخفی کردن فرم برنامه
    نوشته شده توسط helper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 13:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •