نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در تعریف متغیر در کیوت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شیراز-اصفهان-یاسوج
    سن
    32
    پست
    78

    Talking مشکل در تعریف متغیر در کیوت

    با سلام
    یه نگاه کنین ببینین کجای این کد اشتباه هست

    void MainWindow::on_pushButton_clicked()
    {
    QTcpServer server =new QTcpServer(this);
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تعریف متغیر در کیوت

     QTcpServer *server =new QTcpServer(this);


    برای کار با کتابخونهٔ کیوت می‌بایست اول ++C رو کامل یاد بگیرید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شیراز-اصفهان-یاسوج
    سن
    32
    پست
    78

    نقل قول: مشکل در تعریف متغیر در کیوت

    والا به این شکلی که شما نوشتین هم امتحان کردم
    یه عکس هم گرفتم که میتونی نوع خطا رو ببینی
    Screenshot from 2017-01-04 16-22-27.jpg

  4. #4

    نقل قول: مشکل در تعریف متغیر در کیوت

    احتمالا توی تنظیمات پروژه (تو فایل .pro) ماژول شبکه رو اضافه نکردید

    QT += core gui
    QT += network

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شیراز-اصفهان-یاسوج
    سن
    32
    پست
    78

    نقل قول: مشکل در تعریف متغیر در کیوت

    سلام
    داداش بابت کمکت ممنون مشکل همینی بود که گفتی فقط یه سوال چرا باید همچین کدی رو بزنیم؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در تعریف متغیر در کیوت

    به طور پیشفرض بعضی‌ از ماژول‌ها مثل هسته و gui تو پروژه فعال هستند اما برای استفاده از بعضی‌ از قبلیت‌ها و امکانات دیگه کیوت میبایست ماژول مربوطه رو به پروژه اضافه کنید، اینجا میتونید لیست ماژول‌ها رو ببینید

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل با تعریف متغیر با حفظ مقدار
    نوشته شده توسط morteza1376 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1392, 18:45 عصر
  2. مبتدی: مشکل در کیوت 5
    نوشته شده توسط aliac007 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 09:51 صبح
  3. مشکل با تعریف متغیر و مقدار دهی به آن در procedure
    نوشته شده توسط sabzehbzsa در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 18:23 عصر
  4. مشکل ',' در کیوت کریتور
    نوشته شده توسط alamate_aoal در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 16:24 عصر
  5. سوال: کمک در حل مشکل پیغام خطایی که در تعریف متغیر صادر می کنه
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •