نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره و بازیابی تصویر در اکسس از طریق دیتاست

  1. #1

    Question ذخیره و بازیابی تصویر در اکسس از طریق دیتاست

    سلام

    تو دیتاست یه کوئری ساده دارم که باهاش عکس رو میفرستم به دیتابیس اکسس
    با دستورات زیر این کوئری رو صدا میزنم و عکس رو هم میفرستم
      Try
    Dim dialog As New OpenFileDialog()
    dialog.Title = "Browse Picture"
    dialog.Filter = "Image Files(*.BMP;*.JPG;*.GIF;*.PNG)|*.BMP;*.JPG;*.GIF;* .PNG"
    If dialog.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    pic.Image = Image.FromFile(dialog.FileName)
    End If


    Dim ms As New System.IO.MemoryStream
    Dim bmpImage As New Bitmap(pic.Image)
    bmpImage.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
    bytImage = ms.ToArray()
    ms.Close()
    TblAdapter.InsertQuery1(bytImage)
    MsgBox("با موفقیت ثبت شد", MsgBoxStyle.Information, "ثبت")


    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try



    با کوئری نوشتن توی دیتاست " چجوری میشه عکسی که ذخیره شده توی اکسس رو برگردونم توی picturebox نشون بدم ؟
    (توی برنامه مستقیم از دیتاست آماده استفاده کردم و به صورت دستی کانکشن استرینگ و.. ننوشتم)
    ممنونم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (53.3 کیلوبایت, 54 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (12.3 کیلوبایت, 53 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصویر در اکسس از طریق دیتاست

    سلام دوست عزیز یه سری به این قسمت بزن انشا.. مشکلت حل میشه اینجــــــــــــــا

  3. #3

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصویر در اکسس از طریق دیتاست

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز یه سری به این قسمت بزن انشا.. مشکلت حل میشه اینجــــــــــــــا
    ممنون دوست عزیز

    میخوام از دستورات زیر استفاده کنم اما نمیدونم چجوری :

    Dim arrPicture() AsByte = CType(dsPictures.Tables(0).Rows(X)(Y), Byte())
    Dim ms AsNew MemoryStream(arrPicture)
    With PictureBox2
    .Image = Image.FromStream(ms)
    .SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage
    .BorderStyle = BorderStyle.Fixed3D
    EndWith
    ms.Close()
    توی دیتاست با یه کوئری سلکت میشه عکس رو از دیتابیس اکسس بیارم تو برنامه و تبدیل کنم؟
    SELECT        pickk
    FROM tblAutoServic
    WHERE (id = ?)

    خروجی بهم از نوع دیتاتیبل میده ، میخوام وقتی روی یه سطر از datagridview میزنم ، از دیتابیسم عکس مربوط به اون رکورد رو بیاره تو picturebox ، اما نمیدونم چجوری
    میتونم این کوئری رو با دستورات تبدیل به بایت و.. ترکیب کنم
      Dim dt As New DataTable
    dt = TblAdapter.getpickkk(dgv.CurrentRow.Cells(0).Value .ToString)
    Dim arrPicture() As Byte = dt.Rows(0).Item("pickk")


    Dim ms As New MemoryStream(arrPicture)


    With pic


    .Image = Image.FromStream(ms)


    .SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage


    .BorderStyle = BorderStyle.Fixed3D


    End With


    ms.Close()


  4. #4

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصویر در اکسس از طریق دیتاست

    دوستان کسی نمونه برنامه ذخیره و بازیابی عکس تو دیتابیس از طریق دیتاست های آماده رو نداره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصویر در اکسس از طریق دیتاست

    سلام
    این برنامه رو من داشتم تو سیستم ولی از دیتا دیبتل و دیتا ست استفاده نمیشه
    و برای خواندن و ثبت اطلاعات در بانک از oledbcommand - oledbdatareader - oledbconnection
    چقدر سایت برنامه نویس برای ارسال فایل مسخره شده نمیشه یک سورس کیلو بایتی رو بفرستی روی سایت


    http://s8.picofile.com/d/8281560718/..._Access_db.rar

    موفق باشی
    یا علی

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره تصویر در دیتابیس از طریق dataset
    نوشته شده توسط sh1369 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1395, 17:18 عصر
  2. ذخیره و بازیابی تصویر در دیتابیس اکسس vb.net 2012
    نوشته شده توسط goldpower در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1394, 21:09 عصر
  3. سوال: ذخیره و بازیابی تصویر در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط h_jafarnezhad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1393, 11:56 صبح
  4. درج تصویر در اکسس از طریق سی شارپ (کمک)
    نوشته شده توسط m3ohammad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 22:19 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •