نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

  1. #1

    طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من میخام توی RichTextBox متنی رو لود کنم که طولانی هست لذا طول میکشه میخام ببینم راهنی نیست که این مشکل برطرف بشه مثلا تیکه تیکه لود کنه ؟
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط nedaei مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من میخام توی RichTextBox متنی رو لود کنم که طولانی هست لذا طول میکشه میخام ببینم راهنی نیست که این مشکل برطرف بشه مثلا تیکه تیکه لود کنه ؟
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    حجم فایل و فرمت فایل ؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : یک شنبه 19 دی 1395 در 00:52 صبح

  3. #3

    نقل قول: طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

    با سلام و تشکر ازشما
    نه دوست عزیز یک فایل اکسس دارم که کل قرآن توش هست میخام سوره های که میخام توی
    RichTextBox فرا خوانی کنم حجمی نداره توی گرید یک چشم به هم زدن میاد ولی یک مشکلاتی داره که بهتره ازRichTextBox استفاده کنم توی لیست باکس هم فوری میاره ولی مشکلش اونجا اینه خطها شکسته نمیشه مثلا یک آیه که چندین خط هست رو توی یک خط میاره و این خوب نیست

  4. #4

    نقل قول: طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

    با سلام

    اگر هر سوره داخل یه یلد هست میتونید فیلد ب فیلد لود کنید .

    مقدار ارتفاع متن هر سوره توی ریچ تکست باکس رو پیدا کنید و نسبت به حرکت اسکرول بنویسدید که
    به ترتیتب سوره های بعدی رو لود کنه . اینجوری نه برنامتون با لگ مواجه میشه و نه کاربر به مشکل میخوره

    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

    با سلام و تشکر از شما
    من نمی خام کل قرآن رو یکجا لود کنم من اسامی سوره ها رو توی کومبو باکس نوشتم با انتخاب هر سوره همان سوره توی ریچ تکس نمایش داده میشه حالا مشکل توی سوره های بزرگ مثل بقره است که دیر لود میشن این رو میخام حل کنم لطفا راهنمایی کنید و این که شما گفتید به ترتیب لود کنم هم بلد نیستم و چطوری میشه توی اسکرول مرحله به مرحله لود کرد؟

  6. #6

    نقل قول: طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

    با سلام

    قطعا تکس باکس شما یه اندازه ای داره که مقدار محدودی ایه توش میتونه نمایش داده بشه شما می تونید از همون روشی که گفتم تغییرات اسکرول رو بدست بیارید و بعد نسبت به اون تعداد کاراکتر های معینی رو بارگزاری کنید . البته اگر از یه فایل تکست سوره استفاده کنید این کار ساده تره .

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: طول کشیدن لود متن طولانی در RichTextBox

    با سلام

    در جواب پیامتان برای بدست آوردن موقعیت اسکرول دو راه معرفی میکنم .

    ازآنجایی کنترل ریچ تکست باکس توانایی بازگشت موقعیت اسکرول را ندارد باید از یک کنترل تکمیلی استفاده کنیم برای اینکار لینک زیر رو ببینید .

    https://www.codeproject.com/tips/868...xt-box-richtex

    با کنترل معرفی شده در این لینک میتونید موقعیت اسکرول رو با تابع زیر بدست بیارید .

    scrollposition = richtextbox.GetScrollPosition()


    2- و اگر نمیخواهید از کنترل استفاده کنید با اضافه کردن کد زیر به ریچ تکست باکس استاندارد یه ادیت شدشو بسازید که دو خاصیت اضافه تر داره .

    Imports System
    Imports System.Collections.Generic
    Imports System.Text
    Imports System.Runtime.InteropServices
    Imports System.Windows.Forms

    Namespace WindowsFormsApplication1

    Public Class MyRichTextBox
    Inherits RichTextBox
    <DllImport("user32.dll", CharSet:=CharSet.Auto)> _
    Public Shared Function GetScrollPos(ByVal hWnd As IntPtr, ByVal nBar As Integer) As Integer
    End Function

    <DllImport("user32.dll")> _
    Private Shared Function SetScrollPos(ByVal hWnd As IntPtr, ByVal nBar As Integer, ByVal nPos As Integer, ByVal bRedraw As Boolean) As Integer
    End Function

    Private Const SB_HORZ As Integer = &H0
    Private Const SB_VERT As Integer = &H1

    ''' <summary>
    ''' Gets and Sets the Horizontal Scroll position of the control.
    ''' </summary>
    Public Property HScrollPos() As Integer
    Get
    Return GetScrollPos(DirectCast(Me.Handle, IntPtr), SB_HORZ)
    End Get
    Set(ByVal value As Integer)
    SetScrollPos(DirectCast(Me.Handle, IntPtr), SB_HORZ, value, True)
    End Set
    End Property

    ''' <summary>
    ''' Gets and Sets the Vertical Scroll position of the control.
    ''' </summary>
    Public Property VScrollPos() As Integer
    Get
    Return GetScrollPos(DirectCast(Me.Handle, IntPtr), SB_VERT)
    End Get
    Set(ByVal value As Integer)
    SetScrollPos(DirectCast(Me.Handle, IntPtr), SB_VERT, value, True)
    End Set
    End Property
    End Class
    End Namespace




    اون دو خاصیت خاصیت های HScrollPos و VScrollPos هستند که فکر کنم مشخص هست چی برمیگردونند.

    خوب فکر کنم با این باقی مشکلاتتون حل بشه .

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. روش چاپ متن موجود در RichTextBox ؟
    نوشته شده توسط Sociant7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 07:27 صبح
  2. طول کشیدن Load شدن تصویر در اول نمایش فرم
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 14:49 عصر
  3. ذخیره متن طولانی در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط ali_gtp در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 06:54 صبح
  4. نوشتن متن طولانی در یک فیلد sql server
    نوشته شده توسط m_kafman در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1384, 09:09 صبح
  5. عدم نمایش متن طولانی در ویندوز 98
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 دی 1382, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •