نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال رادیو باتون به دیتا بیس

  1. #1

    Question اتصال رادیو باتون به دیتا بیس

    سلام به دوستان عزیز :
    امیدوارم که حالتون خوب باشه.

    می دونم سوالم شاید یکم مبتدی باشه ولی باور کنید هر چی گشتم نتونستم جوابمو بدست بیارم . همه راههایی رو پیشنهاد دادن که برای من کار نمی کنه .
    من دارم یک برنامه درست می کنم که لیست مشتری ها رو می گیره . برای جنسیت موندم . رادیو باتون می زارم نمی تونم زن یا مرد بودن رو با تغییر چک کردن رادیو در دیتا بیس ذخیره کنم . میشه لطفا راهنماییم کنید . من از دیتا بیس Entity Framework استفاده می کنم . در دکمه سیو من داخلش این ها قرار دارد . می خوام رو رادیو باتون زن کلیک شد , در دیتابیس زن ذخیره شود. راستی در دیتابیس من یک فیلد درست کردم برای جنسیت با نام Gender و Varchar(50( است نوعش .




    if (ValidateChildren(ValidationConstraints.Enabled))

    {

    try

    {

    using (InsertClientEntities db = new InsertClientEntities())

    {



    if (MetroFramework.MetroMessageBox.Show(this, "Do you want to save the changes?", "Message", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)

    {

    InsertClient pic = new InsertClient() { FileName = fileName + (j), Data = ConvertImageToBinary(pictureBox.Image) };



    bindingSourceAddClientInfo.EndEdit();

    await db.SaveChangesAsync();

    DialogResult = DialogResult.OK;

    }

    }



    }

    catch (Exception ex)

    {

    MetroFramework.MetroMessageBox.Show(this, ex.Message, "Message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);

    }

    }



    ممنون می شم واقعا اگر کمکم کنید . یک دنیا سپاس

    ممنون .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: اتصال رادیو باتون به دیتا بیس

    کدتون مشخص نیست.
    اما پیشنهاد میشه یک فیلد از نوع بیت بگیرید و بگید مثلا رادیو یک ترو بود ترو بزنه و در غیر اینصورت فالس.

    if(radioButton1.Checked)
    MyEntity.Gender=True;
    else
    MyEntity.Gender=false;

  3. #3

    نقل قول: اتصال رادیو باتون به دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    کدتون مشخص نیست.
    اما پیشنهاد میشه یک فیلد از نوع بیت بگیرید و بگید مثلا رادیو یک ترو بود ترو بزنه و در غیر اینصورت فالس.

    if(radioButton1.Checked)
    MyEntity.Gender=True;
    else
    MyEntity.Gender=false;
    ممنون از پاسخ شما دوست عزیز.
    از این روش شما در دیتابیس true و false ثبت میشه و در دیتاگراید هم true , false نوشته میشه. من میخوام در دیتاگراید زن یا مرد بودن نمایش داده بشه.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اتصال چک باکس به دیتا بیس
    نوشته شده توسط piter11 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1393, 11:45 صبح
  2. مشکل در اتصال Jquery Ticker به دیتا بیس
    نوشته شده توسط safa.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1392, 22:48 عصر
  3. اتصال items combobox به ديتا بيس و يم جدول خاص
    نوشته شده توسط sarbazi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 22:55 عصر
  4. اتصال تکست باکس به دیتا بیس
    نوشته شده توسط mariaviolla در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 13:38 عصر
  5. اتصال به دیتا بیس از طریق ADO
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •