نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از فونت خاص در کل برنامه یا به حالت استایل

  1. #1

    استفاده از فونت خاص در کل برنامه یا به حالت استایل

    با سلام
    من در برنامه اندرویدم می تونم در فایل جاوا فونتی را که اضافه کردم به مثلا textview اعمال کنم
    اما سوالم اینه آیا می تونیم با یه راهی فونت را از طریق layout یا حتی یک استایل اعمال کنیم؟

    ممنونم لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: استفاده از فونت خاص در کل برنامه یا به حالت استایل


  3. #3

    نقل قول: استفاده از فونت خاص در کل برنامه یا به حالت استایل

    یه راه ساده تر اینه یه view group رو به این تابع پاس بدید همه رو به یکباره تغییر فونت بده یا میتونید فقط یه ویجت بهش نسبت بدید

        public static void overrideFonts(final Context context, final View v, PersianFontType fontType) {
    String font_family = "";
    switch (fontType) {
    case PARASTOO_REQULAR:
    font_family = "fonts/parastoo_reqular.ttf";
    break;
    case PARASTOO_BOLD:
    font_family = "fonts/parastoo_bold.ttf";
    break;
    case PARASTOO:
    font_family = "fonts/parastoo.ttf";
    break;
    case SAHEL_BLACK:
    font_family = "fonts/sahel_black.ttf";
    break;
    case SAHEL_BOLD:
    font_family = "fonts/sahel_bold.ttf";
    break;
    case SAHEL:
    font_family = "fonts/sahel.ttf";
    break;
    case VAZIR_BOLD:
    font_family = "fonts/vazir.ttf";
    break;
    case VAZIR:
    font_family = "fonts/vazir_bold.ttf";
    break;
    case VAZIR_LIGHT:
    font_family = "fonts/vazir_light.ttf";
    break;

    }

    try {
    if (v instanceof ViewGroup) {
    ViewGroup vg = (ViewGroup) v;
    for (int i = 0; i < vg.getChildCount(); i++) {
    View child = vg.getChildAt(i);
    overrideFonts(context, child, fontType);
    }
    } else if (v instanceof TextView) {
    ((TextView) v).setTypeface(Typeface.createFromAsset(context.ge tAssets(), font_family));
    }
    } catch (Exception e) {
    Log.e("ERROR Override fonts", e.getMessage());
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فونت سفارشی در کل برنامه !
    نوشته شده توسط ghasem110deh در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1395, 21:51 عصر
  2. سوال: اشکال در استفاده از فونت خاص در استیمیول ریپورت
    نوشته شده توسط hamid30sharp در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1393, 13:07 عصر
  3. سوال: استفاده از یک imagelist در کل برنامه
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 13:21 عصر
  4. مبتدی: استفاده از فونت خاص در برنامه
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1391, 16:11 عصر
  5. استفاده از کد کلید ESC در کل برنامه یا یک فرم
    نوشته شده توسط ariobarzan در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •