نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تشخیص پرانتز در دو طرف متن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    تشخیص پرانتز در دو طرف متن

    سلام
    من می خواهم در متن زیر وقتی کاربر روی یکی از آی دی ها که بین پرانتز نوشته شده
    دوبار کلیک کرد یک فرم باز بشه و...
    کد این که وقتی کاربر دوبار کلیک کرد متن گرفته بشه را دارم
    ولی نمی دانم چطور چک کنم که در اول و آخر متن گرفته شده پرانتز وجود دارد
    ببخشید مبتدیانه است ولی نمی دانم
    --------------------------------------------------------
    و یک سوال دیگر چگونه اندازه تمام متن هایی که بین دو پرانتز هستند را کم کنم
    باید چگونه جستجو کنم؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (34.8 کیلوبایت, 38 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله windowsyar : شنبه 18 دی 1395 در 09:29 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: تشخیص پرانتز در دو طرف متن

    هر چند که این الگوریتمها روش های اصولی نیست و ابتکاری دسته بندی میشه اما یک پیشنهاد دارم.

    در شرایطی که شما فقط متن دارید ویژگی هدف رو پیدا کنید به عنوان مثال در اینجا آی دی ها هستند که:

    1- رشته عددی
    2- بدون فاصله
    3- بعد اولین کارکتر غیر عددی از راست پرانتز بسته و اولین کارکتر غیر عدد از سمت چپ پرانتز بسته.
    4- قبل از پرانتز بسته حتما یک فاصله وجود داره.

    حالا کاری که باید انجام بدید این هست که این شرایط رو در حرفی ای که مثلا در سمت راست یا چپ اشاره گر هست رو بررسی کنید.

    گفتم این راه ها غیر قابل اعتماد هستند و ممکنه استثنا وجود داشته باشه.

    یا راه دیگه اینکه در یک متن در صورتی که تعداد کارکتر های تغییر و تعداد لاین ها تغییر نداشته باشه بازم می تونید مثلا 400000 شرط بنویسید که اگر در این بازه کلیک شد فلان کار رو انجام بده (البته برای مزاح گفتم)

    یا روش های دیگه مثل قرار دادن لینک و غیره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: تشخیص پرانتز در دو طرف متن

    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
    من این سورس را ساختم
    هنگامی که روی ریچ تکس باکس دابل کلیک کنم متن درون تکس باکس پایین قرار می گیرد
    -------------------------
    مشکل من اینجاست
    که از کجا تشخیص بدهم این متن انتخاب شده(یا به عبارتی متنی که روی آن دابل کلیک شده) عدد است یا متن ؟
    می خواهم اگر عدد بود در تکس باکس سمت راست
    و اگر متن بود در تکس باکس سمت چپ نمایش داده شود
    -------------------------در یک کلام : از کجا بفهمم یک رشته عددی است یا متنی ؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تشخیص پرانتز در دو طرف متن

    سلام با خاصیت RichTextBox1.SelectedText میتونی متن انتخاب شده داخل RichTextBox1 بدست بیاری لازم به نوشتن کد اضافه نیست.
    RichTextBox دارای ایونتی بنام SelectionChanged هست در صورتیکه متن انتخابی تغییر کرد فراخوانی میشود باید در این event کدهای مورد نظرتو بنویسی

    private void RichTextBox1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBox1.Text = RichTextBox1.SelectedText;
    int num = 0;
    int.TryParse(RichTextBox1.SelectedText, out num);
    if(num==17313) MessageBox.Show(num.ToString());
    }
    First,solve the problem then write the code

  5. #5

    نقل قول: تشخیص پرانتز در دو طرف متن

    متد int.tryparse یک خروجی از نوع bool داره اگه این خروجی true باشه یعنی این رشته یک عدد است وگرنه این رشته عدد نیست.
    شما با این متد رشته رو تبدیل به عدد کن و چک کن ببین خروجی true هست یا False

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: تشخیص پرانتز در دو طرف متن

    خیلی متشکرم از همه
    ----------------------------------
    حال می شود کدی نوشت که تمامی متن هایی که داخل پرانتز نوشته شده اند دارای متن متفاوت شوند یا زیرشان خط کشیده شود

تاپیک های مشابه

  1. نصب دو عدد سوئیچ در دو طرف مدیا کانورتر
    نوشته شده توسط shahryarpanah در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 11:13 صبح
  2. سوال: نمایش محورy در دو طرف چارت کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط marmar67 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 10:00 صبح
  3. سوال: نحوه تراز كردن متن فارسي از دو طرف در fr
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 آبان 1391, 21:40 عصر
  4. سوال: عدم تراز شدن متن از دو طرف در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط drDBase در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 09:32 صبح
  5. تغییر فاصله ی دو طرف کاغذ در اکتیو ریپورت
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 16:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •