نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل ماندن برنامه در حافظه

  1. #1

    Exclamation مشکل ماندن برنامه در حافظه

    دوستان برنامه نویس سلام

    من یه مشکلی دارم با وی بی.نرم افزار در بعضی از موارد که باز میشه و بسته میشه تو حافظه میمونه یعنی باید از تسک منیجر بصورت دستی end task کنم.چیکار کنم که اینطوری نشه؟

    پیشاپیش از پاسختون ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: مشکل ماندن برنامه در حافظه

    در قسمت unload فرم یا در باتونی که برای خروج طراحی کردی بنویس end

  3. #3

    نقل قول: مشکل ماندن برنامه در حافظه

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا5 مشاهده تاپیک
    در قسمت unload فرم یا در باتونی که برای خروج طراحی کردی بنویس end
    همین کارو کردم ولی تو task manager میمونه.نرم افزار بسته شده ولی تو تسک هست

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: مشکل ماندن برنامه در حافظه

    شما به احتمال زیاد چند تا فرم دارید باید وقتی هر کدارم فرم را می بندید این هم داخلش بنویسید

    Private Sub Form2_Unload(Cancel As Integer)
    Unload Me
    End Sub

    اینکار را بکنید ببنید جواب می گیرید

    و در فرم اصلی و کلی باید اینو هم بنویسید

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Unload Me
    End
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. مقیم کردن یک برنامه در حافظه
    نوشته شده توسط mamay در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 12:31 عصر
  2. مشکل در باقی ماندن برنامه در حافظه
    نوشته شده توسط saeedkheiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 10:13 صبح
  3. اجرای برنامه در حافظه و حذف آن از Desktop
    نوشته شده توسط amin110135 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 00:25 صبح
  4. مشکل نوشتن برنامه در اسمبلی
    نوشته شده توسط fatima6 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1384, 16:00 عصر
  5. مشکل اجرای برنامه در دو ویندوز مختلف در Interface
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1383, 10:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •