نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه پیاده سازی برنامه ای که نیاز به User Interface ندارد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار roo.row
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    217
    تشکر کردن
    29
    63 بار تشکر شده در 58 پست

    Post نحوه پیاده سازی برنامه ای که نیاز به User Interface ندارد

    با سلام

    من در حال نوشتن یه برنامه هستم که نیازی به برقراری ارتباط با یوزر نداره بنابراین نه فرم لازم دارم نه کنسول چجوری میتونم یه کلاس یا یه مازول رو به عنوان استارت پروزه (ساب مین) قرار بدم ؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 336699
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    132
    تشکر کردن
    14
    52 بار تشکر شده در 46 پست

    نقل قول: شروع برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط roo.row مشاهده تاپیک
    با سلام

    من در حال نوشتن یه برنامه هستم که نیازی به برقراری ارتباط با یوزر نداره بنابراین نه فرم لازم دارم نه کنسول چجوری میتونم یه کلاس یا یه مازول رو به عنوان استارت پروزه (ساب مین) قرار بدم ؟

    با تشکر

    یعنی میخواهید برنامه ای بسازید که در پس ضمینه کارکند ؟؟؟ نکنه میخوای ویروس بسازی

  3. #3
    مدیر کل سایت آواتار محمد آشتیانی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,338
    تشکر کردن
    58
    1,111 بار تشکر شده در 667 پست

    نقل قول: شروع برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط roo.row مشاهده تاپیک
    با سلام

    من در حال نوشتن یه برنامه هستم که نیازی به برقراری ارتباط با یوزر نداره بنابراین نه فرم لازم دارم نه کنسول چجوری میتونم یه کلاس یا یه مازول رو به عنوان استارت پروزه (ساب مین) قرار بدم ؟

    با تشکر
    سلام
    اگر برنامتون بصورت دائم در پس زمینه باید اجرا باشه و نیازی هم به رابط کاربری نیست ، باید یک سرویس بنویسید. در مورد Windows Service مطالعه بفرمائید.


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید محمد آشتیانی از وی تشکر کرده‌اند:


  5. #4
    کاربر دائمی آواتار roo.row
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    217
    تشکر کردن
    29
    63 بار تشکر شده در 58 پست

    Post نقل قول: شروع برنامه

    با سلام

    یعنی میخواهید برنامه ای بسازید که در پس ضمینه کارکند ؟؟؟ نکنه میخوای ویروس بسازی
    خیر ما یه ماژول الکترونیکی داریم که نیاز داره تا با نرم افزار ارتباط برقرار کنه . یه جورایی حکم درایور رو داره . که داده های ورودی رو داده هایی که ما میخوایم تبدیل میکنه .

    در ضمن لطفا طبق قوانین انجمن اسپم نکنید . با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1394, 13:16 بعد از ظهر
  2. اجراي هر برنامه اي بدون نياز به نصب
    نوشته شده توسط vbhamed در بخش ساختن Setup برای پروژه های VB6
    پاسخ: 37
    آخرین پست: سه شنبه 27 خرداد 1393, 20:29 بعد از ظهر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 فروردین 1393, 10:11 قبل از ظهر
  4. سوال: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 00:18 قبل از ظهر
  5. نحوه پیاده سازی اتصال چند بانک SQLServer به دلفی
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 21:31 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •