نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شبیه سازی کلید موس

  1. #1

    Post شبیه سازی کلید موس

    با سلام

    1- من برنامه ای نوشتم که داخلش نیاز دارم تا برنامه در جای معینی روی صفحه کلید کنه . یعنی میخوام اول مکان موس به اون تغییر کنه و یه کلیک چپ ارسال کنه (مختصات مکان رو خودم بهش میدم)

    2-من نیاز دارم تا حین اجرای برنامه ا کلیک روی یک دکمه برنامه با توجه به اسم یک پنجره ارور اونو پیدا کنه و مثلا کلید OK رو سند کنه . قبلا جایی خونده بودم که ما می تونیم با استفاده از نام صفحه و نام دکمه ای که میخوایم او ارور رو برطرف کنیم .

    ممنون میشم کمک کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: شبیه سازی کلید موس

    سلام

    شبیه سازی کلیک موس




    Public Sub Mouse_Click(ByVal button As Integer, ByVal state As String)
    Select Case button

    End Select
    End Sub


    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : جمعه 13 مرداد 1396 در 14:28 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: شبیه سازی کلید موس

    این کد موس رو به نقطه 40 و 40 میبره و چپ کلیک میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : جمعه 13 مرداد 1396 در 14:28 عصر

  4. #4

    نقل قول: شبیه سازی کلید موس

    با سلام ممنونم

    فقط مختصات این بر چه اساسی هست ؟ پیکسل ؟ اگه اونجوری که تو همه نمایشگا فرق میکنه و یا نسبیه ؟

    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: شبیه سازی کلید موس

    نقل قول نوشته شده توسط roo.row مشاهده تاپیک
    با سلام ممنونم

    فقط مختصات این بر چه اساسی هست ؟ پیکسل ؟ اگه اونجوری که تو همه نمایشگا فرق میکنه و یا نسبیه ؟

    با تشکر
    مختصات بر اساس پیکسل می باشد و مختصات نقطه ای که قرار است رویش کلیک شود بستگی به رزلوشن مانیتور دارد و با تغییر رزلوشن تغییر می کند.

    شما دقیقا روی چه چیزی می خواهید کلیک کنید ؟ آیکون یک برنامه ؟ روی آیتم های منوی برنامه ؟

    در مورد سوال دوم : نادیده گرفتن پیغام های خطا
    اگر سورس برنامه را در اختیار دارد ، پیغام خطا را غیر فعال کنید
    اگر سورس برنامه را ندارید ، براساس نام پنجره فعال ، میشود کارهایی کرد.

  6. #6

    نقل قول: شبیه سازی کلید موس

    با سلام

    با تشکر از جوابتون برای اولی یه فکری به ذهنم رسید من می تونم تو هر سیستم مختصات اونو با 100x و 100yمحاسبه کنم مثلا اگه رزولیشن 720*1080 هست این مقدار میشه y=1/05 و x=0/72 در نتیجه
    اگر بخوام وسط صفحه کلیک کنم کایه 50x و 50y رو معرفی کنم اون موقع برنامه رزولیشن صفحه رو به 100 تقسیم میکنه و مقدار x و y رو محاسبه میکنه و در هر سیستم در یه نقطه کلیک میشه .

    برای سوال دوم هم دقیقا منظورم همینه من تایتل یه پیغام خطا رو دارم میخوام رو دکمه ok کلیک کنم .

    با تشکر فراوان

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: شبیه سازی کلید موس

    سلام

    این پروژه رو ببین
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : پنج شنبه 30 دی 1395 در 14:36 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شبيه سازي كليد هاي كيبورد
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1392, 21:40 عصر
  2. سوال: شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 19:01 عصر
  3. شبیه سازی کلید Enter در Memo
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 10:35 صبح
  4. شبیه سازی Click موس به صورت ...
    نوشته شده توسط mrt_programer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 12:38 عصر
  5. مشکل در شبیه سازی کلید Tab
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 14:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •