نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپدیت دیتاگرید بعد از اضافه شدن رکورد

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    7

    آپدیت دیتاگرید بعد از اضافه شدن رکورد

    سلام
    من یه پروژه با wpf نوشتم
    روی یکی از فرمام زمانی که insert انجام میدم دیتاگرید آپدیت میشه ولی وقتی یه رکورد رو update می کنم دیتاگرید آپدیت نمیشه.
    کسی میدونه مشکلش چیه؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    7

    نقل قول: آپدیت دیتاگرید بعد از اضافه شدن رکورد

    دوستان حتی اگه در windows form هم بدونه مشکل آپدیت دیتاگرید زمان استفاده از view چیه ممنون میشم راهنمایی کنه..

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: آپدیت دیتاگرید بعد از اضافه شدن رکورد

    دوست گرامی کدهای لازم رو بزار تا بررسی شود
    First,solve the problem then write the code

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    7

    نقل قول: آپدیت دیتاگرید بعد از اضافه شدن رکورد


    dgv_main.DataSource = _db.vw_main.OrderByDescending(i => i.id_comain).ToList();

    من برا ثبت یه فرم جدید باز میکنم ثبت رو انجام میده
    بعد از بستن فرم توی فرم اصلی ثبت جدید رو به لیست اضافه میکنه و درست نمایش میده
    ولی اگر گزینه تازه ثبت شده رو بخوام ویرایش کنم تو صفحه ویرایش کار رو کامل انجام میده
    اما بعد از ویرایش و برگشت به فرم اصلی که نمایش میده
    همون اطلاعات قبلی رو نمایش میده
    در حالی که توی دیتابیس تغییرات انجام شده
    اگر کل برنامه رو ببندم باز کنم ویرایش شده رو نمایش میده
    در ضمن برای پر کردن دیتاگرید از view استفاده کردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جلوگیری از اضافه شدن رکورد تکراری
    نوشته شده توسط look20 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 22:02 عصر
  2. سوال: جلوگیری از اضافه شدن رکورد با هر رفرش
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1389, 01:01 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1388, 11:37 صبح
  4. تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن
    نوشته شده توسط shervin_agh67 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 13 فروردین 1388, 21:37 عصر
  5. جلوگیری از اضافه شدن رکورد اضافی
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1385, 16:10 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •