نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

  1. #1

    Question استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

    دوستان سلام ،

    در نسخه های قدیمی دلفی با اضافه کردن encddcd به قسمت Uses می تونستیم یه متن رو رمز کنیم ، جالا در نسخه EX7 روش فرق می کنه ، اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه دارید لطفا کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

    میخواهید متنتون رو بیس کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

    سلام
    تابع اصلی:


    const
    Cod='0123456789ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghi jklmnopqrstuvwxyz+/';

    function Encode(S:string):string;
    var
    i,a,b,x: Integer;
    begin
    a:=0;
    b:=0;
    for i:=1 to length(s) do
    begin
    x:=Ord(s[i]);
    b:= b*256+x;
    inc(a,8);
    while a>=6 do
    begin
    dec(a,6);
    x:=b div (1 shl a);
    b:=b mod (1 shl a);
    Result:=Result+Cod[x+1];
    end;
    end;
    if a>0 then
    begin
    x:=b shl (6-a);
    Result:=Result+Cod[x+1];
    end;
    end;

    function Decode(S:string):string;
    var
    i,a,b,x: Integer;
    begin
    a:=0;
    b:=0;
    for i:=1 to length(s) do
    begin
    x:=pos(s[i], cod)-1;
    if x>=0 then
    begin
    b:=b*64+x;
    inc(a,6);
    if a>=8 then
    begin
    dec(a,8);
    x:=b shr a;
    b:=b mod (1 shl a);
    x:=x mod 256;
    Result:=Result+chr(x);
    end;
    end
    else
    Exit;
    end;
    end;

  4. #4

    نقل قول: استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

    مهندس چخبره ، این همه کد:

    uses
    Windows,IdGlobal,
    IdCoderMIME;


    Function CodeStr(aStr: string): string;
    begin
    Result := TIdEncoderMIME.EncodeString(aStr, IndyTextEncoding_UTF8);
    end;


    Function DecodeStr(aStr: string): string;
    begin
    Result := TIdDecoderMIME.DecodeString(aStr, IndyTextEncoding_UTF8);
    end;

  5. #5

    نقل قول: استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

    ممنون دوستان گلم ، آيا اين براي برنامه هاي موبايل جواب ميده؟ من براي كامپيوترنميخاما

  6. #6

    نقل قول: استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

    برنامه موبایل با چی نوشته میشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: استفاده از Base64 در برنامه های اندروید

    سلام به همگی
    بعد از مدت ها برگشتم،تازه امتحانات دانشگاه تموم شده بود.

    برای همچین کاری از تابع زیر استفاده کن،توی اندروید و ios جواب میده،خودم دارم ازش استفاده میکنم.

    function CodingBase64 (SText: String;BEnCoding:boolean):string;begin
    if BEnCoding = true then
    Result:=TNetEncoding.Base64.Encode(SText)
    else
    Result:=TNetEncoding.Base64.Decode(SText);
    end;


    اگر میخواهی نوشته رو تبدیل به کد کنی ،BEnCoding رو True کن و اگر میخوای کد رو به نوشته تبدیل کنی، BENCoding رو False کن.
    درضمن تابع
    System.NetEncoding
    رو به برنامه ات uses کن.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از بلوتوث در برنامه هاي جاوا
    نوشته شده توسط mohsen12345 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 12:31 عصر
  2. استفاده از فلش در برنامه های C#‎
    نوشته شده توسط b.a.B.A.k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 20:34 عصر
  3. استفاده از jetAudio در برنامه های دلفی
    نوشته شده توسط nassim_20 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 23:12 عصر
  4. استفاده از mysql در برنامه های تحت Desktop
    نوشته شده توسط arash_hemmat در بخش MySQL
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 14:29 عصر
  5. استفاده از ftp در برنامه های #C
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1382, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •