نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: یه کمک در مورد لیست ویو

  1. #1

    یه کمک در مورد لیست ویو

    با سلام
    من یه مشکل دارم با لیست ویو
    وقتی از بالا به پایین لیست میرم میپره بیرون
    روی موبایل این مشکل رو دارم
    روی امولاتور این مشکل رو ندارم
    چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////

  2. #2
    کاربر جدید آواتار Alireza_Ar1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    سلام . لطفا متن خطارو بزار تا بهتر بشه متوجه شد مشکل از کجاست.

  3. #3

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    لطفا متن خطا رو قرار بدید

  4. #4

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    متن خطا نداره میپره بیرون
    توی هوآوی میپره بیرون
    توی سامسونگ force close میده

  5. #5

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    ListActivity

    package ir.hoomanApplication.KarajReise;


    import android.app.Activity;
    import android.content.Intent;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.AdapterView;
    import android.widget.ListView;

    public class ListActivity extends Activity
    {
    ListView list;
    String[] karaj =
    {
    "جاده چالوس",
    "روستای شهرستانک",
    "روستای واریان",
    "پارک جهان نما",
    "روستای برغان",
    "پارک چمران",
    "غار یخ مراد",
    "باغ فاتح یا پارک تنیس",
    "آبشار هفت چشمه",
    "روستای کلوان",
    "مجتمع تفریحی توریستی عسل",
    "آبشار سپهسالار (هفت چشمه)",
    "روستای آتشگاه",
    "روستای کندر",
    "پارک هامون",
    "سد امیر کبیر",
    "کردان",
    "رود کرج",
    "کوه نور عظیمیه",
    "آبشار نشترود",
    "روستای ارنگه",
    "باغ جهانشهر",
    "بوستان نبوت",
    "پارک پرندگان",
    "آبشار نوجان",
    "آبشار بیلقان",
    "پل سنگی گچسر",
    "پارک خانواده",
    "قله کهار",
    "روستای حسنکدر",
    "آموزشگاه خلبانی فراز البرز"
    };
    Integer[] image =
    {
    R.drawable.chalos,
    R.drawable.setank,
    R.drawable.varian,
    R.drawable.jahannama,
    R.drawable.baraghan,
    R.drawable.chamran,
    R.drawable.morad,
    R.drawable.fateh,
    R.drawable.haftcheshmeh,
    R.drawable.klovan,
    R.drawable.asal,
    R.drawable.sepahsalar,
    R.drawable.atashgah,
    R.drawable.kondor,
    R.drawable.hamon,
    R.drawable.amirkabir,
    R.drawable.kordan,
    R.drawable.karaj,
    R.drawable.kohenor,
    R.drawable.nashrod,
    R.drawable.arange,
    R.drawable.jahanshar,
    R.drawable.nabovat,
    R.drawable.bird,
    R.drawable.nojan,
    R.drawable.bileghan,
    R.drawable.gachsar,
    R.drawable.khanevadeh,
    R.drawable.kahar,
    R.drawable.hasankder,
    R.drawable.khalabany
    };
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState)
    {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.list);

    CustomList adapter = new CustomList(ListActivity.this, karaj, image);
    list=(ListView)findViewById(R.id.item);
    list.setAdapter(adapter);
    list.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener()
    {
    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> adapterView, View view, int i, long l)
    {
    switch (i)
    {
    case 0:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,ChalosActivity.class));
    finish();
    break;

    case 1:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,SetankActivity.class));
    finish();
    break;

    case 2:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,VarianActivity.class));
    finish();
    break;

    case 3:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,JahanNamaActivity.class));
    finish();
    break;

    case 4:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,BaraghanActivity.class));
    finish();
    break;

    case 5:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,ChamranActivity.class));
    finish();
    break;

    case 6:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,MoradActivity.class));
    finish();
    break;

    case 7:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,FatehActivity.class));
    finish();
    break;

    case 8:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,HaftcheshmehActivity.class));
    finish();
    break;

    case 9:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KlovanActivity.class));
    finish();
    break;

    case 10:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,AsalActivity.class));
    finish();
    break;

    case 11:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,SepahsalarActivity.class));
    finish();
    break;

    case 12:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,AtashgahActivity.class));
    finish();
    break;

    case 13:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KondorActivity.class));
    finish();
    break;

    case 14:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,HamonActivity.class));
    finish();
    break;

    case 15:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,AmirkabirActivity.class));
    finish();
    break;

    case 16:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KordanActivity.class));
    finish();
    break;

    case 17:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KarajActivity.class));
    finish();
    break;

    case 18:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KohenoreActivity.class));
    finish();
    break;

    case 19:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,NashtrodActivity.class));
    finish();
    break;

    case 20:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,ArnageActivity.class));
    finish();
    break;

    case 21:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,JahansharActivity.class));
    finish();
    break;

    case 22:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,NabovatActivity.class));
    finish();
    break;

    case 23:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,BirdActivity.class));
    finish();
    break;

    case 24:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,NojanActivity.class));
    finish();
    break;

    case 25:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,BileghanActivity.class));
    finish();
    break;

    case 26:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,GacharActivity.class));
    finish();
    break;

    case 27:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KhanevadehActivity.class));
    finish();
    break;

    case 28:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KaharActivity.class));
    finish();
    break;

    case 29:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,HasankderActivity.class));
    finish();
    break;

    case 30:
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,KhalabanyActivity.class));
    finish();
    break;
    }
    }
    });
    }

    @Override
    public void onBackPressed()
    {
    super.onBackPressed();
    startActivity(new Intent(ListActivity.this,MainActivity.class));
    finish();
    }
    }


    customList class

    package ir.hoomanApplication.KarajReise;

    import android.app.Activity;
    import android.view.LayoutInflater;
    import android.view.View;
    import android.view.ViewGroup;
    import android.widget.ArrayAdapter;
    import android.widget.ImageView;
    import android.widget.TextView;

    public class CustomList extends ArrayAdapter<String>
    {
    private final Activity context;

    private final String[] karaj;
    private final Integer[] image;


    public CustomList(Activity context,String[] karaj, Integer[] image)
    {
    super(context, R.layout.list, karaj);
    this.context = context;
    this.karaj = karaj;
    this.image = image;
    }

    @Override
    public View getView(int position, View view, ViewGroup parent)
    {
    LayoutInflater inflater = context.getLayoutInflater();
    View rowView= inflater.inflate(R.layout.list_laout, null, true);
    TextView txtTitle = (TextView) rowView.findViewById(R.id.text);
    ImageView imageView = (ImageView) rowView.findViewById(R.id.image);
    txtTitle.setText(karaj[position]);
    imageView.setImageResource(image[position]);
    return rowView;
    }

    }



  6. #6

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    manifest

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="ir.hoomanApplication.KarajReise"
    android:versionCode="1"
    android:versionName="1.0">
    <uses-sdk android:minSdkVersion="10"/>
    <application android:label="@string/app_name"
    android:icon="@drawable/icon">

    <activity android:name=".SplashActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />

    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>

    <activity android:name=".MainActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"
    />

    <activity android:name=".AboutUsActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".ListActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".ChalosActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".SetankActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".VarianActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".JahanNamaActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".BaraghanActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".ChamranActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".MoradActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".FatehActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".HaftcheshmehActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KlovanActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".AsalActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".SepahsalarActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".AtashgahActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KondorActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".HamonActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".AmirkabirActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KordanActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KarajActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KohenoreActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".NashtrodActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".ArnageActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".JahansharActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".NabovatActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".BirdActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".NojanActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".BileghanActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".GacharActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KhanevadehActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KaharActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".HasankderActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>

    <activity android:name=".KhalabanyActivity"
    android:screenOrientation="portrait"
    android:theme="@android:style/Theme.NoTitleBar.Fullscreen"/>
    </application>
    </manifest>


  7. #7

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    کد الان کاربردی نداره برامون. اصلا خطا منظورمونه.

    دقت کن ببین تو monitor اون بالا روی چه گزینه ای ست شده بزاری روش همه خطا ها رو میبینی

    http://rupload.ir/upload/2fku5yyr5gpqile0rd7a.png

    و دقت کن ببین قسمت project structure رو چطوری ست کردم. مثل همون بکن

    http://rupload.ir/upload/wr30t7wad5ls5ja1zj3z.png

  8. #8

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    فرق نکرد
    چه رو لینوکس و چه ویندوز
    چه اندروید استودیو و چه intellij
    همون اررور رو داره
    داره دیوونم میکنه
    دارم میرم رو دوست قدیمی خودم که هیچ وقت اذیت نکرده میخوام تست بگیرم اکلیپس

  9. #9

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    با سلام
    مشکل هنوز هستش
    در کاستوم لیست ویو وقتی به پایین میره force close میشه
    چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    دوست عزیز
    وقتی برنامه ای force close میده قسمت log چی مینویسه ؟ پس log cat رو برای چی طراحی کردند ؟
    وقتی دقیقا این اتفاق میوفته یه تیکه کد قرمز رنگ مربوط به زمانی هست که خطا میده اون رو کپی کنید اینجا
    چه روی ماشین مجازی باشید چه روی گوشی این خطا باید توی log شما بیوفته
    تا وقتی این کد رو کپی نکردید صد بار هم پست بزارید کسی متوجه نمیشه خطاتون چیه

  11. #11

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    تولاگ هم چیزی نمایش نمیده آخه
    اینم سایت آموزشی :
    http://appinapps.com/View/articles/view/aid/73
    آخرین ویرایش به وسیله capitan_nemesis : یک شنبه 26 دی 1395 در 13:47 عصر

  12. #12

    نقل قول: یه کمک در مورد لیست ویو

    01-15 17:10:35.356 11189-11216/? I/GeckoBrowserApp: Found tag 
    01-15 17:10:47.043 2863-3161/? I/logserver: handle_exception_events:priority==[67] log_type =[message], tag==[contacts]
    01-15 17:10:47.132 2863-3161/? I/logserver: handle_exception_events:priority==[67] log_type =[message], tag==[contacts]
    01-15 17:10:49.881 11517-11535/? I/System.out: Calling by::className:com.huawei.systemmanager.util.HwLogT agHelper MethodName:checkHsmIsPushed
    01-15 17:10:54.440 11735-11781/? I/GAv4: Google Analytics 8.4.87 is starting up. To enable debug logging on a device run:
    adb shell setprop log.tag.GAv4 DEBUG
    adb logcat -s GAv4
    01-15 17:11:00.499 12081-12128/? I/System.out: Calling by::className:com.huawei.systemmanager.util.HwLogT agHelper MethodName:checkHsmIsPushed
    01-15 17:11:02.968 12283-12318/? I/GAv4: Google Analytics 8.4.87 is starting up. To enable debug logging on a device run:
    adb shell setprop log.tag.GAv4 DEBUG
    adb logcat -s GAv4
    01-15 17:11:07.406 11584-11584/ir.hoomanapplication.karajround E/tag: error:null
    01-15 17:11:08.625 12647-12680/? I/System.out: Calling by::className:com.huawei.systemmanager.util.HwLogT agHelper MethodName:checkHsmIsPushed
    01-15 17:11:09.625 12726-12726/? I/GAv4: Google Analytics 8.2.98 is starting up. To enable debug logging on a device run:
    adb shell setprop log.tag.GAv4 DEBUG
    adb logcat -s GAv4
    01-15 17:11:18.643 13037-13057/? I/HwCust: Constructor found for class com.android.providers.contacts.aggregation.HwCustC ontactAggregatorImpl
    01-15 17:11:27.729 13152-13167/? I/System.out: Calling by::className:com.huawei.systemmanager.util.HwLogT agHelper MethodName:checkHsmIsPushed
    01-15 17:13:57.079 13720-13775/? I/qtaguid: Failed write_ctrl(u -1) res=-1 errno=9
    01-15 17:13:57.079 13720-13775/? I/qtaguid: Untagging socket -1 failed errno=-9
    01-15 17:13:57.079 13720-13775/? W/NetworkManagementSocketTagger: untagSocket(-1) failed with errno -9


تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد لیست ویو
    نوشته شده توسط seyed.mehdi در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 20:10 عصر
  2. کمک در مورد لیست ویو
    نوشته شده توسط MMNNNM در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1392, 16:00 عصر
  3. سوال: کمک در مورد لیست اطلاعات
    نوشته شده توسط asefy2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 20:38 عصر
  4. کمک در مورد لیست Applications
    نوشته شده توسط aminbrleevb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1387, 02:37 صبح
  5. یک سئوال در مورد لیست ویو
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 17:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •