نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از mime type

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    Question استفاده از mime type

    سلام

    آیا کسی تا به حال از mime type استفاده کرده؟

    تا اونجایی که من دیدم برای آپلود و دانلود فایل، برای این که نوع فایل پس از دانلود مشخص باشه باید mime type متناظر با همون فایل ست بشه.مثلا میم تایپ های زیر برای بعضی پسوندهای فایل هست:


    doc --> application/msword
    html --> text/html
    pdf --> application/pdf


    مشکلی که وجود داره اینه که هزاران فایل مختلف وجود داره. این که تک تک پسوند فایلها رو ست کنیم منطقی نیست. اینجا باید چی کار کرد که همه فرمتهای مختلف فایلها رو تشخیص بده؟

    در ضمن من برای ارسال فایل با تلگرام ازطریق سایت زیر به mime type نیاز دارم:

    https://github.com/sochix/TLSharp/

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: استفاده از mime type

    کسی تست نکرده؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از mime type

    اون مجموعه از فایل هایی که مجاز هستند رو گلچین کنید و در مجموعه خودتون قرار بدید:
            public static bool CheckFileExtension(string FileExtension)
    {
    string[] ValidExtensions = { "application/octet-stream", "application/x-rar-compressed", "application/zip",
    "application/pdf", "image/jpeg", "image/jpg", "image/x-dwg", "application/x-autocad" };

    if (Array.IndexOf(ValidExtensions, FileExtension) < 0)
    {
    return false;
    }

    return true;
    }

  4. #4

    نقل قول: استفاده از mime type

    شما چرا MIME هر فایل که آپلود میشه رو نمیگیرید و ازش استفاده کنید ؟ : http://stackoverflow.com/a/23373189
    این یک Dictionary تقریبا کامل از MIME Type ها : http://stackoverflow.com/a/7161265
    https://www.sitepoint.com/web-founda...complete-list/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: استفاده از mime type

    ممنون از دوستان با لینک زیر مشکلم حل شد:

    https://github.com/ujjwol/MimeSharp

تاپیک های مشابه

  1. مشکلی در استفاده از strongly Type
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1392, 23:02 عصر
  2. سوال: نحوه ی استفاده از input type=hidden در php
    نوشته شده توسط eminem.encore در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1391, 10:48 صبح
  3. سوال: استفاده از Generic Type ها بعنوان پارامتر متد
    نوشته شده توسط msanaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 09:43 صبح
  4. تفاوت استفاده از Typed dataset و DAL در چیست
    نوشته شده توسط miladr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 آبان 1386, 21:17 عصر
  5. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •