نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    120
    تشکر کردن
    136
    8 بار تشکر شده در 8 پست

    صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    سلام دوستان
    من به این شکل یک button که در فرم دیگه ای هست صدا میزنم و می خوام که این دکمه در داخل یک فرم دیگه کلیک بشه

    var form2 = new Form2();
    f2.button1.PerformClick();


    با اینکه خطا هم نمیده button1 که در فرم دیگه ای هست هم کلیک نمیشه و اون کدهایی که داخل این دکه هست اجرا نمیشه

    دلیلش چیه؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    پست
    37
    تشکر کردن
    5
    20 بار تشکر شده در 19 پست

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    سلام، منظورتون اینه که یه دکمه بر روی فرم دوم دارین و میخواین وقتی روش کلیک کردین کدهایی که تو رویداد کلیک دکمه موجود در فرم اول نوشتین اجرا بشن؟
    بیشتر توضیح بدین یا کدهای موجود در هر دو فرم رو بذارین تا راهنماییتون کنم

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    825
    تشکر کردن
    161
    559 بار تشکر شده در 454 پست

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hsn_abieteh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من به این شکل یک button که در فرم دیگه ای هست صدا میزنم و می خوام که این دکمه در داخل یک فرم دیگه کلیک بشه

    var form2 = new Form2();
    f2.button1.PerformClick();


    با اینکه خطا هم نمیده button1 که در فرم دیگه ای هست هم کلیک نمیشه و اون کدهایی که داخل این دکه هست اجرا نمیشه

    دلیلش چیه؟
    روش منطقی نیست که شما کدی در دکمه ایی در فرم شماره یک بنویسی و در فرم شماره 2 فراخوانی کنی.موقعی که روی دکمه در فرم شماره دو ،کلیک کنی دو حالت وجود دارد 1- فرم شماره یک باز هست و بسته نشده و حالت دیگر آن فرم توسط کاربر بسته شده(کد های بالا مربوط به این حالت هست که شما نوشتی) در حالت اول شما بایدhandle فرم شماره یک رو بدست بیاری بعد متد کلیک آن رافراخوانی کنی یا راه دیگر میتونی متغییر فرم شماره یک رو به فرم شماره دو پاس کنی و از اون استفاده کنی.من این دو روش رو پیاده سازی رو پیشنهاد نمیدم.
    شما کدهای داخل رویداد کلیک دکمه در فرم شماره یک رو در یک کلاس که بصورت سراسری در پروژه قابل دسترسی باشه تعریف کن و در هر فرمی که خواستی در رویداد کلیک دکمه آن تابع رو فراخوانی کن.
    First,solve the problem then write the code

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    120
    تشکر کردن
    136
    8 بار تشکر شده در 8 پست

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط csharp.net مشاهده تاپیک
    سلام، منظورتون اینه که یه دکمه بر روی فرم دوم دارین و میخواین وقتی روش کلیک کردین کدهایی که تو رویداد کلیک دکمه موجود در فرم اول نوشتین اجرا بشن؟
    بیشتر توضیح بدین یا کدهای موجود در هر دو فرم رو بذارین تا راهنماییتون کنم

    اره دقیقا همین. دو تا فرم دارم و می خوام با کلیک بر روی button1 در فرم یک رویداد کلیک در button2 در فرم 2 فراخوانی بشه و کدهایی که در button2 دارم اجرا بشه
    کمکم کنید لطفا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    120
    تشکر کردن
    136
    8 بار تشکر شده در 8 پست

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    روش منطقی نیست که شما کدی در دکمه ایی در فرم شماره یک بنویسی و در فرم شماره 2 فراخوانی کنی.موقعی که روی دکمه در فرم شماره دو ،کلیک کنی دو حالت وجود دارد 1- فرم شماره یک باز هست و بسته نشده و حالت دیگر آن فرم توسط کاربر بسته شده(کد های بالا مربوط به این حالت هست که شما نوشتی) در حالت اول شما بایدhandle فرم شماره یک رو بدست بیاری بعد متد کلیک آن رافراخوانی کنی یا راه دیگر میتونی متغییر فرم شماره یک رو به فرم شماره دو پاس کنی و از اون استفاده کنی.من این دو روش رو پیاده سازی رو پیشنهاد نمیدم.
    شما کدهای داخل رویداد کلیک دکمه در فرم شماره یک رو در یک کلاس که بصورت سراسری در پروژه قابل دسترسی باشه تعریف کن و در هر فرمی که خواستی در رویداد کلیک دکمه آن تابع رو فراخوانی کن.
    راستش من کلی گزارش برای برنامم در یک فرم با adoconnection- adocommand- stimolreport درست کردم و برای اجرای هر کدوم یک button اختصاص دادم ولی حالا بنده خدایی که کار رو براش کردم میگه من میخوام از فرم اصلی با یک کلیک به گزارش دلخواهم دسترسی داشته باشم و نمی خواد که فرم صفحه گزارش گیری دیگه باز بشه
    حالا من برا سادگی کارم میخوام که هر کدوم از دکمه هام رو از فرم اصلی صدا بزنم و stimolreport مربوطه مستقیم اجرا بشه
    من چون تازه C#‎‎‎ رو شروع کردم به مشکل خوردم. لطفا کمک بفرمایید...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    792
    تشکر کردن
    565
    398 بار تشکر شده در 276 پست

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    تابع شون کن، هرجا خواستی صداشون کن.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کنترلی در فرم دیگر
    نوشته شده توسط el_abdollahi در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 09:22 قبل از ظهر
  2. بستن یک فرم با button در فرم دیگر
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 00:44 قبل از ظهر
  3. شناختن رویداد کلیک در فرم دیگر
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 16:05 بعد از ظهر
  4. استفاده از textboxو radio button یک فرم در فرم دیگر
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 01:05 قبل از ظهر
  5. نحوه استفاده از شی در فرم دیگر
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنجشنبه 09 فروردین 1386, 19:35 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •