نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    سلام دوستان
    من به این شکل یک button که در فرم دیگه ای هست صدا میزنم و می خوام که این دکمه در داخل یک فرم دیگه کلیک بشه

    var form2 = new Form2();
    f2.button1.PerformClick();


    با اینکه خطا هم نمیده button1 که در فرم دیگه ای هست هم کلیک نمیشه و اون کدهایی که داخل این دکه هست اجرا نمیشه

    دلیلش چیه؟

  2. #2

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    سلام، منظورتون اینه که یه دکمه بر روی فرم دوم دارین و میخواین وقتی روش کلیک کردین کدهایی که تو رویداد کلیک دکمه موجود در فرم اول نوشتین اجرا بشن؟
    بیشتر توضیح بدین یا کدهای موجود در هر دو فرم رو بذارین تا راهنماییتون کنم

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hsn_abieteh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من به این شکل یک button که در فرم دیگه ای هست صدا میزنم و می خوام که این دکمه در داخل یک فرم دیگه کلیک بشه

    var form2 = new Form2();
    f2.button1.PerformClick();


    با اینکه خطا هم نمیده button1 که در فرم دیگه ای هست هم کلیک نمیشه و اون کدهایی که داخل این دکه هست اجرا نمیشه

    دلیلش چیه؟
    روش منطقی نیست که شما کدی در دکمه ایی در فرم شماره یک بنویسی و در فرم شماره 2 فراخوانی کنی.موقعی که روی دکمه در فرم شماره دو ،کلیک کنی دو حالت وجود دارد 1- فرم شماره یک باز هست و بسته نشده و حالت دیگر آن فرم توسط کاربر بسته شده(کد های بالا مربوط به این حالت هست که شما نوشتی) در حالت اول شما بایدhandle فرم شماره یک رو بدست بیاری بعد متد کلیک آن رافراخوانی کنی یا راه دیگر میتونی متغییر فرم شماره یک رو به فرم شماره دو پاس کنی و از اون استفاده کنی.من این دو روش رو پیاده سازی رو پیشنهاد نمیدم.
    شما کدهای داخل رویداد کلیک دکمه در فرم شماره یک رو در یک کلاس که بصورت سراسری در پروژه قابل دسترسی باشه تعریف کن و در هر فرمی که خواستی در رویداد کلیک دکمه آن تابع رو فراخوانی کن.
    First,solve the problem then write the code

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط csharp.net مشاهده تاپیک
    سلام، منظورتون اینه که یه دکمه بر روی فرم دوم دارین و میخواین وقتی روش کلیک کردین کدهایی که تو رویداد کلیک دکمه موجود در فرم اول نوشتین اجرا بشن؟
    بیشتر توضیح بدین یا کدهای موجود در هر دو فرم رو بذارین تا راهنماییتون کنم

    اره دقیقا همین. دو تا فرم دارم و می خوام با کلیک بر روی button1 در فرم یک رویداد کلیک در button2 در فرم 2 فراخوانی بشه و کدهایی که در button2 دارم اجرا بشه
    کمکم کنید لطفا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    روش منطقی نیست که شما کدی در دکمه ایی در فرم شماره یک بنویسی و در فرم شماره 2 فراخوانی کنی.موقعی که روی دکمه در فرم شماره دو ،کلیک کنی دو حالت وجود دارد 1- فرم شماره یک باز هست و بسته نشده و حالت دیگر آن فرم توسط کاربر بسته شده(کد های بالا مربوط به این حالت هست که شما نوشتی) در حالت اول شما بایدhandle فرم شماره یک رو بدست بیاری بعد متد کلیک آن رافراخوانی کنی یا راه دیگر میتونی متغییر فرم شماره یک رو به فرم شماره دو پاس کنی و از اون استفاده کنی.من این دو روش رو پیاده سازی رو پیشنهاد نمیدم.
    شما کدهای داخل رویداد کلیک دکمه در فرم شماره یک رو در یک کلاس که بصورت سراسری در پروژه قابل دسترسی باشه تعریف کن و در هر فرمی که خواستی در رویداد کلیک دکمه آن تابع رو فراخوانی کن.
    راستش من کلی گزارش برای برنامم در یک فرم با adoconnection- adocommand- stimolreport درست کردم و برای اجرای هر کدوم یک button اختصاص دادم ولی حالا بنده خدایی که کار رو براش کردم میگه من میخوام از فرم اصلی با یک کلیک به گزارش دلخواهم دسترسی داشته باشم و نمی خواد که فرم صفحه گزارش گیری دیگه باز بشه
    حالا من برا سادگی کارم میخوام که هر کدوم از دکمه هام رو از فرم اصلی صدا بزنم و stimolreport مربوطه مستقیم اجرا بشه
    من چون تازه C#‎‎‎ رو شروع کردم به مشکل خوردم. لطفا کمک بفرمایید...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    تابع شون کن، هرجا خواستی صداشون کن.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hsn_abieteh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من به این شکل یک button که در فرم دیگه ای هست صدا میزنم و می خوام که این دکمه در داخل یک فرم دیگه کلیک بشه

    var form2 = new Form2();
    f2.button1.PerformClick();


    با اینکه خطا هم نمیده button1 که در فرم دیگه ای هست هم کلیک نمیشه و اون کدهایی که داخل این دکه هست اجرا نمیشه

    دلیلش چیه؟
    دوتاپیشنهاددارم:

    یه روش اینکه عملیات مورد نظرت رو به شکل یه تابع استاتیک در هر کدوم از فرم هایی که دوست داری و یا در یه کلاس جداگانه اصلا بنویس و هرجا لازم داشتی فراخوانی کن.

    روش دوم اینکه در فرمی که براش رویداد نوشتی یه پروپرتی پابلیک استاتیک تعریف کن و در قسمت set رویداد کلیکی از همین فرم رو که لازم داری صدا بزن
    و در فرم دومت فقط اون پروپرتی فرم اول رو مقدار بده تا تابع کلیک مورد نظرت اجرا بشه (البته به شرطی که همزمان هر دو فرم در حال حیات باشن یعنی باز باشن)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hsn_abieteh مشاهده تاپیک
    اره دقیقا همین. دو تا فرم دارم و می خوام با کلیک بر روی button1 در فرم یک رویداد کلیک در button2 در فرم 2 فراخوانی بشه و کدهایی که در button2 دارم اجرا بشه
    کمکم کنید لطفا
    دقیقا همینه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط golestan1 مشاهده تاپیک
    دقیقا همینه
    سلام
    ممنون جهت پاسختون، من تو یک پروژه هام در فرم اول وقتی روی یک باتن کلیک می کنم میخام بعد از نمایش فرم دوم، رویداد keydown یک textbox (در فرم دوم )را صدا بزنم ....
    میشه راهنماییم کنید؟

  10. #10

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    من از این روش استفاده کردم

    (Application.OpenForms["form1"].Controls["Button1"] as Button).PerformClick();

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: صدازدن رویداد کلیک از button در فرم دیگر

    از این روش هم می تونید استفاده کنید :
    var frm = Application.OpenForms.Cast<Form>().Where(x => x.Name == "frmUsers").FirstOrDefault();
    if (null != frm)
    {
    frmUsers master = (frmUsers)Application.OpenForms["frmUsers"];
    master.btnRefresh.PerformClick();
    }

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کنترلی در فرم دیگر
    نوشته شده توسط el_abdollahi در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 08:52 صبح
  2. بستن یک فرم با button در فرم دیگر
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 00:14 صبح
  3. شناختن رویداد کلیک در فرم دیگر
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 14:35 عصر
  4. استفاده از textboxو radio button یک فرم در فرم دیگر
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 23:35 عصر
  5. نحوه استفاده از شی در فرم دیگر
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنج شنبه 09 فروردین 1386, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •