نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده ارSaveInstance

  1. #1

    استفاده ارSaveInstance

    سلام به دوستان
    من می خوام یه اپ بنویسم که صفحه لاگین داره . به نظرم رسید که بعد از تاچ دکمه ورود layout عوض بشه به جای اینکه وارد یه activity دیگه بشه چون وقتی وارد activity دوم میشه و بک می زنه دوباره وارد اکتیویتی لاگین می شه . در حالی که به نظرم میرسه وقتی دکمه بک زده میشه باید از برنامه خارج بشه و برنامه به بک گراند انتقال پیدا کنه .

    حالا با این تصور که من از اکتیویتی اول ، layout را عوض کنم و بعد بک را بزنم » حالا که اپ را از بک گراند انتخاب می کنم چون اکتبویتی همان اکتیویتی اول هست صفحه لاگین دوباره نمایش داده میشه (همون layout اول) در حالی که ما توی layout دوم بودیم (بعد از کلیک دکمه ورود)

    جایی خوندم که اگر بخواهیم موقعیت صفحه قبل را حفظ کنیم باید از saveInstance استفاده کنیم اما نگاه کردم دیدم layout دوم هم توی onCreate از saveInstance استفاده کرده اینه که دیگه راه به جایی نبردم و از دوستان کمک می خوام

    لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون

  2. #2

    نقل قول: استفاده ارSaveInstance

    سلام دوست عزیز.
    چیزی که من متوجه شدم اینه که شما تو یه اکتیویتی دو تا لایت اوت دارید که اونها بو نمایش میدین یا مخفی میکنید؟ درست فهمیدم؟ اگه متغیری رو میخایید ذخیره کنید آسونه کاری نداره ولی من درست متوجه نشدم منظورتون چیه

  3. #3

    نقل قول: استفاده ارSaveInstance

    سلام

    اینکه با زدن دکمه بک وارد اکتیویتی قبلی میشه کاملا عادیه چون مکانیسم stack روی اکتیویتی ها اجرا میشه. برای اینکه این اتفاق نیفته فقط کافیه وقتی وقتی اکتیویتی دوم رو صدا میزنید بعدش دستور finish رو صدا بزنید مثل زیر:


    Intent i = new Intent(FirstActivity.this, SecondActivity.class);
    startActivity(i);
    finish();


    و یه کار دیگه هم که میتونید انجام بدید اینه که از دستور System.exit استفاده کنید. اگر برنامه شما نیازی نداره که در بکگراند اجرا بشه و وقتی کاربر از برنامه خارج میشه تا زمانی که دوباره واردش بشه هیچ عملیاتی در پس زمینه انجام نمیشه میتونید بگید وقتی کاربر روی دکمه بک کلیک کرد به صورت کامل برنامه بسته بشه حتی در بکگراند:


    @Override
    public void onBackPressed(){
    System.exit(0);
    }

  4. #4

    نقل قول: استفاده ارSaveInstance

    نقل قول نوشته شده توسط msroid مشاهده تاپیک
    ... به صورت کامل برنامه بسته بشه حتی در بکگراند:


    @Override
    public void onBackPressed(){
    System.exit(0);
    }
    این دستور رو خیلی از گوشی ها جواب نمیده. خودتون رو خسته نکنید

  5. #5

    نقل قول: استفاده ارSaveInstance

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    این دستور رو خیلی از گوشی ها جواب نمیده. خودتون رو خسته نکنید

    دستور خاصی نیست که بخواد مشکل ایجاد کنه. و اتفاقا روی اکثر گوشی ها جواب میده چون از API LEVEL 1 توی اندروید وجود داشته!! تا الانم من باهاش به مشکل نخوردم تا الانم گزارش خطا در این مورد نداشتم.
    البته میتونید از دستور
    Runtime.getRuntime().exit(0)
    هم استفاده کنید که البته پشت قضیه اون دستور اولی میاد همینو صدا میزنه.
    و این دستور به صورت کامل با حالت force میاد و VM کنونی رو میبنده. یعنی از ریشه میره قطع میکنه و تقریبا روی تمامی گوشی ها اجرا میشه.

  6. #6

    نقل قول: استفاده ارSaveInstance

    دوستان سلام
    این اندروید چرا اینقدر بد قلقه
    هر کار می کنی که همه چیز توی همه گوشی ها یکسان باشند مثلا اندازه فونت یا ریخت فونت یا فاصله بین کنترل ها ، نمی شه توی هر گوشی یه جور نشون می ده . بابا بازم به وب و مرورگرها . ما می گفتیم چرا یه مرورگر نمی سازن ما را راحت کنن چرا مرورگرا مرتب ورژن می دن همه چیز را خراب می کنن. حالا گیر کردیم به اندروید

    راستی هیچ راهی نداره بشه یه کار مطمئن و تمیز انجام داد ؟ اینطوری که فاجعه است . دوستانی که حرفه ای اندروید کار می کنن چی کار می کنن
    لطفا راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از اشاره گرها در Object Pascal (دلفی)
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:37 عصر
  2. چگونگی استفاده از اسکنر
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 11:19 صبح
  3. استفاده از BatchMove رو توضیح بدین لطفا
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 20:53 عصر
  4. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر
  5. استفاده از nmsmtpبرای فرستادن email
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 01:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •